Cumahocazade
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Uzun yıllar kullanabilecegim bir telefon almak istiyorum. Kamera stabilite benim için cok önemlidir
İphone 11 pro max al keyfine bak.Uzun yıllar kullanabilecegim bir telefon almak istiyorum. Kamera stabilite benim için cok önemlidir
12 pro max 15000 in üzerinde olur diye düşünüyorum.Kamera çok önemli ise kesinlikle iPhone 12 Pro Max öneririm. Bu sene yeni LiDAR tarayıcı ile beraber geniş, ultra geniş ve telefoto kameralarıyla resmen şaha kalkabilir Apple ama hala hem optik hem de dijital yakınlaştırma (zoom) konusunda diğer markaların çıkardıkları modellerin gerisinde kalıyor.
Gerçi daha tanıtılmadı iPhone 12 Pro Max ama yine de Apple’ın şu yakınlaştırma konusunda çok da bir şey getireceğini düşünüyorum.
Ama yine de gerçekten iPhone’ların kameraları çok güzel çekiyor. iPhone 11’imden biliyorum.
Sanmam. 128 GB, minimum kapasite olacak ve bence iPhone 11 Pro Max (64 GB) şu an Apple’ın resmi sitesinde 13.199 TL iken iPhone 12 Pro Max (128 GB) 14.000’den fazla olmaz.12 pro max 15000 in üzerinde olur diye düşünüyorum.
Umarım dediğin gibi olur.Sanmam. 128 GB, minimum kapasite olacak ve bence iPhone 11 Pro Max (64 GB) şu an Apple’ın resmi sitesinde 13.199 TL iken iPhone 12 Pro Max (128 GB) 14.000’den fazla olmaz.
Peki Arkadaşlar ayın 13 tanılacak diye biliyorum ne zaman ön siparis olur sizceKamera çok önemli ise kesinlikle iPhone 12 Pro Max öneririm. Bu sene yeni LiDAR tarayıcı ile beraber geniş, ultra geniş ve telefoto kameralarıyla resmen şaha kalkabilir Apple ama hala hem optik hem de dijital yakınlaştırma (zoom) konusunda diğer markaların çıkardıkları modellerin gerisinde kalıyor.
Gerçi daha tanıtılmadı iPhone 12 Pro Max ama yine de Apple’ın şu yakınlaştırma konusunda çok da bir şey getireceğini düşünmüyorum.
Ama yine de gerçekten iPhone’ların kameraları çok güzel çekiyor. iPhone 11’imden biliyorum.
Amerika’da 16 Ekim’de ön siparişe açılacağı söyleniyor ama Türkiye’ye yine her zamanki gibi en az 1 ay sonra gelir. Yani Kasım ayının ortalarına kadar bekleme bence. Kasım ayının sonu gibi Apple Türkiye tarafından satışa sunulur.Peki Arkadaşlar ayın 13 tanılacak diye biliyorum ne zaman ön siparis olur sizce
Bence iPhone alma iPhone düşmanı değilim bence Samsung Galaxy note 20 ultra al neden mi fotoğraf koyacağım anlarsın. Geçende iPhone neden bu kadar az ram ve mah batarya koyuyor diye bir soru sormuştum cevap olarak işletim sistemi çok iyi destekliyo denildi ama ios 14 te batarya su gibi akıp gidiyor kullanıcıların %75 ios 13 ya da 12 ye döndü. Sadece note 20 ultrada da kafan sabit kalmasın başka telefonlarda bakabilirsin mesela antutu rekorunu elinde tutan Asusun bı telefonu vardı 1000 Euro gibi bir fiyatı vardı vergisiz Türkiye satışı yok mallesef olsa direk onu önerirdim. Şöyle bir şeyde yapabilirsin note 20 ultra alıp bide Samsung buda alırsın üf hem spenide var 120 Hz ekran akar yani. Apple iPhone 11 Pro Max (256 GB) - Samsung Galaxy Note 20 Ultra Karşılaştırması - EpeyUzun yıllar kullanabilecegim bir telefon almak istiyorum. Kamera stabilite benim için cok önemlidir
iPhone 12 de antutu puanları da beklentiyi karşılayamadı diye söylendi ama bu çıksın öyle karar verBence iPhone alma iPhone düşmanı değilim bence Samsung Galaxy note 20 ultra al neden mi fotoğraf koyacağım anlarsın. Geçende iPhone neden bu kadar az ram ve mah batarya koyuyor diye bir soru sormuştum cevap olarak işletim sistemi çok iyi destekliyo denildi ama ios 14 te batarya su gibi akıp gidiyor kullanıcıların %75 ios 13 ya da 12 ye döndü. Sadece note 20 ultrada da kafan sabit kalmasın başka telefonlarda bakabilirsin mesela antutu rekorunu elinde tutan Asusun bı telefonu vardı 1000 Euro gibi bir fiyatı vardı vergisiz Türkiye satışı yok mallesef olsa direk onu önerirdim. Şöyle bir şeyde yapabilirsin note 20 ultra alıp bide Samsung buda alırsın üf hem spenide var 120 Hz ekran akar yani. Apple iPhone 11 Pro Max (256 GB) - Samsung Galaxy Note 20 Ultra Karşılaştırması - Epey
Attığım fotolar gelmezse bu linkten incele
Galiba bazı fotolar gelmemiş linkten bakbilirsin
Kardeş, Samsung Galaxy Note 20 Ultra hakkında paylaştığın bilgi ve görsellere hiç değinmeden yalnızca şu iOS 14 hakkında yaptığın yoruma değinmek istiyorum.Bence iPhone alma iPhone düşmanı değilim bence Samsung Galaxy note 20 ultra al neden mi fotoğraf koyacağım anlarsın. Geçende iPhone neden bu kadar az ram ve mah batarya koyuyor diye bir soru sormuştum cevap olarak işletim sistemi çok iyi destekliyo denildi ama ios 14 te batarya su gibi akıp gidiyor kullanıcıların %75 ios 13 ya da 12 ye döndü. Sadece note 20 ultrada da kafan sabit kalmasın başka telefonlarda bakabilirsin mesela antutu rekorunu elinde tutan Asusun bı telefonu vardı 1000 Euro gibi bir fiyatı vardı vergisiz Türkiye satışı yok mallesef olsa direk onu önerirdim. Şöyle bir şeyde yapabilirsin note 20 ultra alıp bide Samsung buda alırsın üf hem spenide var 120 Hz ekran akar yani. Apple iPhone 11 Pro Max (256 GB) - Samsung Galaxy Note 20 Ultra Karşılaştırması - Epey
Başlık sahibi, uzun yıllar kullanabileceği bir telefon arıyor. Bu bakımdan iPhone en iyisi.İphone ya da Android farkeder mi? Xiaomilere bakın.
Abi sen dahi'misin doğruyu söyleŞuan piyasadaki en pahalı ve yeni telefonuda alsan 3. yıldan sonra artık yavaş yavaş değiştir beni demeye başlayacaktır. Gerek performans gerekse pil gücü olarak .
Bence bir telefona 15 bin TL vermektense Daha nispeten uygun 7-8 bin TL bandında bir telefon alıp 3 yıl sonra gene değiştirmen daha faydalı olacaktır.
3-4 yıl içinde ne tür teknolojik ve tasarımsal gelişmeler olacak bilemeyiz... Belki Türkiye'yede 5G gelir ekstrem tasarımlar ve özellikler gelir 15 bin TL gömdüğün telefonu kullanmak zorunda kalma. Millet 70-80W hızlı şarka geçti full ekrana geçiyor ekstre tasarımlara geçiyor.
yakınlaştırmayı her kullanıcı kullanmıyor. kuzenimde p30 pro var ve sürekli beraber geziyoruz takılıyoruz. telefon 50x zoom yapabiliyor. Ama 1 kere sorduğumda bu özelliği bile bilmediğini söyledi ve kullansam ne işime yarayacak gibi bir cümle kurdu. Yakınlaştırma nadiren de olsa yardımcı olabilir ama çok büyük bir özellikmiş gibi anlatmayın.Kamera çok önemli ise kesinlikle iPhone 12 Pro Max öneririm. Bu sene yeni LiDAR tarayıcı ile beraber geniş, ultra geniş ve telefoto kameralarıyla resmen şaha kalkabilir Apple ama hala hem optik hem de dijital yakınlaştırma (zoom) konusunda diğer markaların çıkardıkları modellerin gerisinde kalıyor.
Gerçi daha tanıtılmadı iPhone 12 Pro Max ama yine de Apple’ın şu yakınlaştırma konusunda çok da bir şey getireceğini düşünmüyorum.
S20 ultra ya sa iphone 12 pro max bence çıktığında 15000 olurUzun yıllar kullanabilecegim bir telefon almak istiyorum. Kamera stabilite benim için cok önemlidir
Android telefonlar max 2-3 yıl sonra yavaşlamaya başlıyorBence iPhone alma iPhone düşmanı değilim bence Samsung Galaxy note 20 ultra al neden mi fotoğraf koyacağım anlarsın. Geçende iPhone neden bu kadar az ram ve mah batarya koyuyor diye bir soru sormuştum cevap olarak işletim sistemi çok iyi destekliyo denildi ama ios 14 te batarya su gibi akıp gidiyor kullanıcıların %75 ios 13 ya da 12 ye döndü. Sadece note 20 ultrada da kafan sabit kalmasın başka telefonlarda bakabilirsin mesela antutu rekorunu elinde tutan Asusun bı telefonu vardı 1000 Euro gibi bir fiyatı vardı vergisiz Türkiye satışı yok mallesef olsa direk onu önerirdim. Şöyle bir şeyde yapabilirsin note 20 ultra alıp bide Samsung buda alırsın üf hem spenide var 120 Hz ekran akar yani. Apple iPhone 11 Pro Max (256 GB) - Samsung Galaxy Note 20 Ultra Karşılaştırması - Epey
EfsaneAndroid telefonlar max 2-3 yıl sonra yavaşlamaya başlıyor
Senin şu S10 plus sevdan bitmedi.Ömürlük cihaz almak varken neden 2 yıl sonra performansını kaybedecek cihazı alsın.Madem bu kadar bayılıyorsun S10 plusa parayı bastır sen al bataryada kanser ol.??????Hatta bazı Fanboylar kızacak ama.
Şöyle 5299 TL fiyatıa S10+ al 2-3 sene kullan sonra değiştir. Ne kadar uzun süre kullanacam desende o telefonlar kullanılmıyor uzun süre. 10 bin TL parada cebinde kalsın.
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı
Samsung Galaxy S10 Plus 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Note 20 ultra 865 plus işlemci ile gelseydi ve 9000 ile 10000 TL arasında bir fiyatla satılsaydı bu senenin en çok satan cihazı olurdu.Samsung hem fiyat politikası hemde işlemci tercihi ile kendi bacağına sıktı.Normalde aslında hiç tereddüt etmeden Note 20 Ultra alın derim. Cihazın tasarımı iyi, ekranı iyi, kameraları iyi onun dışında kalemiyle bütün cihazlardan ayrılıyor, bu konuda rakibi yok ancak malum bize gelen Exynos'lu sürüm olduğu için söyleyemiyorum. Uzun ömürlülük konusunda Note serisi her zaman iyidir, çevremde Note modelleri değiştirmeden çok uzun yıllar kullanan insanlar oldu ve artık Samsung güncellemeyi de 3'e çıkardı ama dediğim gibi işlemcisinden dolayı öneremiyorum.