14 Yaşındayım Ağırlık Boyu Engellermi

Reaksiyon puanı
52
8 10 kg lık dumbellarla kol çalışsam Boyumu engellermi? Lütfen bilgili ler konusun boyumun uzamasını da istiyorum

SHKFTT

Asistan
Reaksiyon puanı
217
8 10 kg lık dumbellarla kol çalışsam Boyumu engellermi? Lütfen bilgili ler konusun boyumun uzamasını da istiyorum
Tabi ki engellemez dumbellar niye engellesin ki :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıyeten yaşına göre 10kg ile başlaman sıkıntı olabilir 5 ile başlayıp zamanla kiloları arttırırsan daha iyi olur senin için

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,549
Ağırlıkları eline aldığında 30 dk 60 dk çalışacaksınız bir çok farklı kas grubu çalışacak pump yakaladıginda kolların kapanacak aciyacak (ilk zamanlar).
Ağırlığı İlklerde güzel ayarlamak lazım ki kasların sisip kolların ağrırken setlerini tamamlayabil.
3-5 kg idealdir. Bir kaç güne artırırsın.
Boy uzamasını çok yüksek ağırlıklarla halter çalışmak ve profesyonel düzeyde kaslanma etkileyebilir.
Dambıllarla ve tozlar steroidler olmadan bunlar imkansız için rahat olsun.

Reaksiyon puanı
52
Ağırlıkları eline aldığında 30 dk 60 dk çalışacaksınız bir çok farklı kas grubu çalışacak pump yakaladıginda kolların kapanacak aciyacak (ilk zamanlar).
Ağırlığı İlklerde güzel ayarlamak lazım ki kasların sisip kolların ağrırken setlerini tamamlayabil.
3-5 kg idealdir. Bir kaç güne artırırsın.
Boy uzamasını çok yüksek ağırlıklarla halter çalışmak ve profesyonel düzeyde kaslanma etkileyebilir.
Dambıllarla ve tozlar steroidler olmadan bunlar imkansız için rahat olsun.
Eyw reis 5 kg ile başlayıp 10 a kadar çıkarırım kaç ayda belirli fark olur?

Reaksiyon puanı
10,549
Eyw reis 5 kg ile başlayıp 10 a kadar çıkarırım kaç ayda belirli fark olur?
Beslenme ve disipline baglı olarak degisir ama 1 2 Aya fark olur iyi kotu. Mezura ile vucudunu olcebilirsin. Diyetsiz hic bir sey olmaz. Diyet dedigime bakma amac proteini artirarak kaslanmak.
Ergenlikte oldugundan dogal bir kaslanmada olcagindan 1 2 aya hissedersin ama bir kas grubunu 5 10kg arasina gectiginde haftada 3 kez calistir.
Spor esnasinda kas yikilir sonrasinda dinlenirken yapim asamasina girersin burada kaslanma olur. Hergun asiri zorlamak eklem ve kaslara zarar verir.

Kaslarin 3 5 kg ile alistir sonra uygun agirligi kendin ayarla

Son düzenleme: