Hasan Taha Irmak
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
8 10 kg lık dumbellarla kol çalışsam Boyumu engellermi? Lütfen bilgili ler konusun boyumun uzamasını da istiyorum
Tabi ki engellemez dumbellar niye engellesin ki8 10 kg lık dumbellarla kol çalışsam Boyumu engellermi? Lütfen bilgili ler konusun boyumun uzamasını da istiyorum
Ayrıyeten yaşına göre 10kg ile başlaman sıkıntı olabilir 5 ile başlayıp zamanla kiloları arttırırsan daha iyi olur senin için8 10 kg lık dumbellarla kol çalışsam Boyumu engellermi? Lütfen bilgili ler konusun boyumun uzamasını da istiyorum
Eyw reis 5 kg ile başlayıp 10 a kadar çıkarırım kaç ayda belirli fark olur?Ağırlıkları eline aldığında 30 dk 60 dk çalışacaksınız bir çok farklı kas grubu çalışacak pump yakaladıginda kolların kapanacak aciyacak (ilk zamanlar).
Ağırlığı İlklerde güzel ayarlamak lazım ki kasların sisip kolların ağrırken setlerini tamamlayabil.
3-5 kg idealdir. Bir kaç güne artırırsın.
Boy uzamasını çok yüksek ağırlıklarla halter çalışmak ve profesyonel düzeyde kaslanma etkileyebilir.
Dambıllarla ve tozlar steroidler olmadan bunlar imkansız için rahat olsun.
Beslenme ve disipline baglı olarak degisir ama 1 2 Aya fark olur iyi kotu. Mezura ile vucudunu olcebilirsin. Diyetsiz hic bir sey olmaz. Diyet dedigime bakma amac proteini artirarak kaslanmak.Eyw reis 5 kg ile başlayıp 10 a kadar çıkarırım kaç ayda belirli fark olur?