(Evo)lution
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,639
14 Pro Max kullanıcısıyım.İlk başta mor rengini almayı düşünüyordum fakat mor rengini ve gold rengini yan yana görünce ve gold rengi daha çok hoşuma gittiği için 14 Pro Max 256GB gold rengini tercih ettim. Pro Max in pil ömrü daha iyi bide boyut farkı var pro ya kıyasla onun dışında farkı yok. Fakat 256GB dan aşağı bir iPhone 14 Pro serisi cihaz almanızı tavsiye etmiyorum. 128GB lık 13 Pro/14 Pro serisinde 4k 30fps prores çekim yapamıyor, sadece 1080p 30fps pro res kayıt yapabiliyor ve fotoğraf ve video çekiyorsanız 128gb kesinlikle yetersiz kalacaktır.Selamın Aleyküm, 14 pro mu 14 pro max mi alsam karar veremedim. Forumumuzun engin tecrübeli dostlarına sorayım dedim, Apple dan sipariş verecem en hızlı orası gönderiyor şunu ekleyelim aradaki 4 lira mühim değil, Fiyattan ziyade kullanım açısından karar veremedim, Tam diyorum pro max alayım biri diyor yok şöyle ağır yok büyük ama pili çok iyi boyutu iyi iPad i bıraktım bir yandanda Hakkı bey diyor normal Proya geçtim valla kararsız kaldım, Valla doğruya doğru konuşalım. Alma amacım son modeli olsun bu mereti her sene yenilemesen bidaha almak zor yalan dolana gerek yok, Sizce pro mu alsak pro max mi ? Moru iyi gidiyo diyolar mor mu alsak ?