1300TL'ye hangi telefon alınmalı?

bunlardan hangisi en çok önerileni alacam galiba?

• Kullanılan toplam oy
    39
Reaksiyon puanı
0
Seçenekteki telefonların birbirlerine göre avantjları dezavantajları var.Mesela performans konusunda Çift çekirdek 1.7 ghz adreno 320 gpu 1gb ram,pil konusunda 720p ekran 2370 mAh pil+stamina mode,Antutudan 18.500 puanı ve f/p avantajı ile Sony xperia Sp göz kırpıyor.Ancak son çıkan oyunları bile rahatlıkla oynayacağınız bu telefonun ekranı çok kötü.Şimdi senin için ekran çok önemliyse,siyah kesinlikle keskin siyah olmalı diyorsan Sp sana gelmez.Burda senin için belirgin özellik hangisiyse onu seç

Bazı Telefon üretici şirketlerin kendini ele veren yönleri vardır.Bu nerdeyse her modeline yansır.Mesela HTC en düşük pili kullanır.Piyasa ortalamanın altında.Ama ürünleride çok sağlam olur.Mesela Sony'nin telefonlardaki ekranlar genellikle dandiktir.Ama kamera konusunda çok başarılıdır.İphone dünyanın en iyi işletim sistemine sahip lakin kısıtlı ve her zamankinden daha pahalı.Ama elinden rahat çıkartırsın piyasası on numara.

Ama androidli bir telefon arıyor ve görüntüsüne önem vermiyor,daha çok hız peşindeysen,donma takılma minimum düzeyde istiyorsan Nexus al derim.

ozankaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok agir oyunlar oynamayacaksan huawei ascend p6 sana gore

droidfan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
mediamarkt ta htc butterflt 1399 tl bence düşünebilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostum sen 1300 tl demişsin arkadaşın biri gala ve hala ve hala ve hala bıkmadan utanmadan gm demiş... ayıptır artık ya... dostum ya g2 al yada note 2 al. s3 yada s4 mini alma... zaten 1300 tl veryei planlıyorsun... o paraya en iyisi bunlar....

3310

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Z1C Nexus5 LGG2 ve GMDE öneririm.

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o dedıgın telefonlardan s3 bılıyorm tek ama o fıyata onerebılecegm s4 ve lg g2 arasında bır secımde yapabılırsın ıncele derm :)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
o dedıgın telefonlardan s3 bılıyorm tek ama o fıyata onerebılecegm s4 ve lg g2 arasında bır secımde yapabılırsın ıncele derm :)

Konun üstünden 1 sene geçmiş adam almıştır telefonu ama hala almadıysa LG G2 alsın o fiyat aralığına yada Nexus 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir s3 kullanıcısı olarak hiiiiiiiiiiiiç önermem aldıktan birkac ay sonra arayüz aşırı kasiyor. Telefon donuyor. Sarji ise soyle soyliyim 5-6 saat falan . Mesela internette geziniyosun kendi kendine birden anasayfaya dönüp internet donduruldu diyor. Bunu 20 den fazla yaşadım. Oyunlarda cok sıkıntı olmuyo diyebilirim zaten ben cok oyun oynamiyorum belki ondandir ama asla önermem s3 ü.