1300TL'ye hangi telefon alınmalı?

bunlardan hangisi en çok önerileni alacam galiba?

• Kullanılan toplam oy
    39
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lumia 720'ye de bir bak derim. Nokia'nın ücretsiz müzik servisi var. Ekranı da güzel. Kamera desen o fiyata en kralı onda var. Tek sıkıntısı çok oyunu yok. Ama yok illa android alacaksan

Nexus 4 16GB (kamerası pek iyi değil ve hafıza kartı girişi yok)
One mini (performansı o seviyedekilere göre biraz düşük.)
Xperia SP (ortalama)
iphone 4S 8GB (Hafızada sana bayağı sorun çıkartabilir)
S3 (eski bir telefon, saydığın telefonlara göre son tercih olabilir.)

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ankette yok ama hız performans istiyorsan. Nexus 4 al yada 5 i bekle kafan rahat olsun. yok güncelleme gelmedi ne zaman gelecek ram cok kullanıyor oyunlarda kasıyor gibi seylerle uğraşmassın.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Nexus 4 veya Optimus G

Arkadaşla katılıyorum Nexus 4 veyae Optimus G ama benim tercihim Optimus G den yana.
Neden LG OPTİMUS G ?

- Hafıza konusunda LG Optimus G tartışmasız en iyisi diğerleri 8 veya 16 gb ama Optimus G 32 GB microSD felan hiç gerek duymazsın zaten al rahatla.

- 2GB RAM e sahip ve dört çekirdekli bu diğerlerini yine arkada bırakıyor diğerlerinin hepsi 1GB RAM e sahip burdada Optimus G önde.

- Lg Optimus G ( 2100 mAh ), Xperia SP ( 2360 mAh ) batarya konusunda bu 2 si iddialı diğerler 1840 ın altında yine batarya konusundada LG Optimus G yi öneririm.

Bence tartışmasız LG Optimus G almalısın. Fiyatı teknosada 1300 e görmüştüm ama kontrol ettim 1500 tl yazıyor bu sana fazla geliyorsa ki bence hak ediyor direk bunu al ama biraz daha beklersen fiyatı tekrar düşecektir.

Diğerleri telefonu yazıp geçmiş bende açıklamak istedim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

ESEN KALIN.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşla katılıyorum Nexus 4 veyae Optimus G ama benim tercihim Optimus G den yana.
Neden LG OPTİMUS G ?

- Hafıza konusunda LG Optimus G tartışmasız en iyisi diğerleri 8 veya 16 gb ama Optimus G 32 GB microSD felan hiç gerek duymazsın zaten al rahatla.

- 2GB RAM e sahip ve dört çekirdekli bu diğerlerini yine arkada bırakıyor diğerlerinin hepsi 1GB RAM e sahip burdada Optimus G önde.

- Lg Optimus G ( 2100 mAh ), Xperia SP ( 2360 mAh ) batarya konusunda bu 2 si iddialı diğerler 1840 ın altında yine batarya konusundada LG Optimus G yi öneririm.

Bence tartışmasız LG Optimus G almalısın. Fiyatı teknosada 1300 e görmüştüm ama kontrol ettim 1500 tl yazıyor bu sana fazla geliyorsa ki bence hak ediyor direk bunu al ama biraz daha beklersen fiyatı tekrar düşecektir.

Diğerleri telefonu yazıp geçmiş bende açıklamak istedim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

ESEN KALIN.

Yalnız Nexus 4 te 2 GB RAM ve 4 çekirdekli işlemci var hakkını yemeyelim kamera konusunda optimus g tabikide iyi ben burda şunu demeye çalıştım eğer o fiyata Optimus G alabiliyorsan al yoksa Nexus 4 al

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yalnız Nexus 4 te 2 GB RAM ve 4 çekirdekli işlemci var hakkını yemeyelim kamera konusunda optimus g tabikide iyi ben burda şunu demeye çalıştım eğer o fiyata Optimus G alabiliyorsan al yoksa Nexus 4 al

Tabiki hakkını yememek lazım zaten yorumumdada dediğim gibi bütçen yetiyorsa Optimus G almalı zaten 1300 TL eğer yetmiyorsa Nexus 4. Ama benim tavsiyem Optimus G den yana hafızasıda 32 GB bu çok rahatlatacaktır seni.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Nexus 4, beğenmez isen garantisiz çok ucuza s3 bulup cyanogenmod kur

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
listede yok ama lumia925 de güzel bir alternatif olabilir.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fiyatı o kadarda pahalı değil optimus g nin ;
Hepsiburadada 1200 lira fırsatı değerlendirmek lazım.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
iPhone al pişman olmazsın

Lecter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Azcık daha bütçeni arttır,Note 2 al o zaman.Hem şarj konusunda daha rahat olursun.

Note 2 yi ben önermiyorum sadece şunu söylersek 5.5 inch büyük bir ekran eğer büyük ekran sevmiyorsan kesinlikle LG Optimus G yi al derim pili de yeter sana 1 günü çıkarırsın en azından.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fiyatı o kadarda pahalı değil optimus g nin ;
Hepsiburadada 1200 lira fırsatı değerlendirmek lazım.

Açıkcası online alışveriş hiç yapmadım yapmakta istemiyorum bu nekadar güvenli olunur bilinmez belki ben bilmiyorum ama hiç içime yatmıyor gidip kendim alıyım biraz daha fazla veriyim benim için daha iyidir.

iPhone al pişman olmazsın

Bu arkadaşa hiç aldırma. Senin bütçene göre iPhone lar 4S - 4 bunların başta hafızaları 16 - 8 Gb bunlar seni pek bi yere götürmez ayrıca işlemcileride okadar iyi değil LG Optimus G 2 sinide geride bırakır.

Samsung Galaxy S3 almanı tavsiye ederim. Öncelikle dokunmatik olarak çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Iphone 4s'in ömrü Samsung S3'e göre biraz daha kısa gibi görünüyor. Samsung yeni güncellemesini Samsung S3 için de çıkarıyor fakat apple yeni güncellemeyi 4S için çıkarır mı bilinmez..

http://www.posta.com.tr/yasam/tekno...y-S3--iPhone-5S-i-gecti-.htm?ArticleID=202203

Arkadaş haklı olabilir o haberi bende görmüştüm ama ben yine dediğimin arkasındayım LG OPTİMUS G !

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Bu arkadaşa hiç aldırma. Senin bütçene göre iPhone lar 4S - 4 bunların başta hafızaları 16 - 8 Gb bunlar seni pek bi yere götürmez ayrıca işlemcileride okadar iyi değil LG Optimus G 2 sinide geride bırakır.
önce konuyu oku o telefonlar içinde en iyisi iPhone 4s ama deseki htc one , lg g2 ve iPhone 5 var ben derimki git lg g2 al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
fazla para harcamana geek yok 650 tl ye general mobıle dıscovery al. ben alalı 1 ay oldu samsung dan bıle hızlı karsılastırdım pısman olmasssın garantısı ve servısı telpadan

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Note 2 yi ben önermiyorum sadece şunu söylersek 5.5 inch büyük bir ekran eğer büyük ekran sevmiyorsan kesinlikle LG Optimus G yi al derim pili de yeter sana 1 günü çıkarırsın en azından.

Bir günü kolay kolay çıkaramaz.Ama,yarım günü belki çıkarır.Arkadaşın isteklerine en uygun telefonda Note 2.Farkındaysan aşırı müzik ve video oynatabileceği,aynı zamanda hemen şarjı bitmeyecek ve kamerası iyi çekebilen bir telefon istiyor.Bu ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak telefon Note 2.Tabi,azcık daha para koyması lazım Note 2 almak için.Bunu bir önceki yorumumda da belirtmiştim.Ama,koyamam derse o zaman tabi ki Lg Optimus G alsın.Çünkü,en iyi seçim bu olur.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bir günü kolay kolay çıkaramaz.Ama,yarım günü belki çıkarır.Arkadaşın isteklerine en uygun telefonda Note 2.Farkındaysan aşırı müzik ve video oynatabileceği,aynı zamanda hemen şarjı bitmeyecek ve kamerası iyi çekebilen bir telefon istiyor.Bu ihtiyaçları en iyi şekilde karşılayacak telefon Note 2.Tabi,azcık daha para koyması lazım Note 2 almak için.Bunu bir önceki yorumumda da belirtmiştim.Ama,koyamam derse o zaman tabi ki Lg Optimus G alsın.Çünkü,en iyi seçim bu olur.
Aşırı kullanıyorsa diyecek birşey yok. Bütçesini yükselte biliyorsa Note II alsın.

önce konuyu oku o telefonlar içinde en iyisi iPhone 4s ama deseki htc one , lg g2 ve iPhone 5 var ben derimki git lg g2 al

Konuyu zaten okuduk ama anketteki telefonlardan daha iyi olan bir cihaza sahip olabilir genel olarak bakarsan çoğu kişi anket dışı telefon önermiş.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Konuyu zaten okuduk ama anketteki telefonlardan daha iyi olan bir cihaza sahip olabilir genel olarak bakarsan çoğu kişi anket dışı telefon önermiş.
bizde konuya göre cevap verdik zaten

Anket deki dışı bir telefon alırsan lg g2 kesinlikle öneririm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tercihini kesinlikle s3 den yana ve samsungun mini modellerinden yana kullanma çok pişman olursun çünkü miniler özellik bakımından çok daraltılmış telefonlardır normal modellere göre %70 oranında

hesapladin mi kardeş :)

qRunt.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Nexus 4 , LG Optimus G , Xperia SP

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
1. Lg optimus G
2. Nexus 4
3. Note 2
4. S3

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Xperia SP ve Samsung Galaxy S4 mini; donanım ve performans olarak note 2 ve S3'ü her türlü geçer. Note 2'nin kalem olanakları dışında tercih edilesi olmayan telefonlar bence. İçlerinde tarihi işlemciler var. O işlemcilerin verimi hep düşük. Her şey işlemci saat hızı ve çekirdek sayısı değildir!

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Xperia SP ve Samsung Galaxy S4 mini; donanım ve performans olarak note 2 ve S3'ü her türlü geçer. Note 2'nin kalem olanakları dışında tercih edilesi olmayan telefonlar bence. İçlerinde tarihi işlemciler var. O işlemcilerin verimi hep düşük. Her şey işlemci saat hızı ve çekirdek sayısı değildir!

Adam elimdeki note2'yi bana anlatıyor. :) o fiyata gayet iyi telefon. Mini dediğin telefon 1000liranın üstündeyse dönüp bakmayacaksın bile.