1300 tlye kadar tel tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jannick
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Jannick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 1300 tlye kadar,selfie kamerasi iyi olan ve sarji en uzun gidebilecek bir telefon bakiyorum rami 3 gb olursa iyi olur youtube instagram falan takilirim fazla oyun oynamam piyasadan pek haberim yok yardimci olursaniz sevinirim,tesekkurler

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Arkadaslar 1300 tlye kadar,selfie kamerasi iyi olan ve sarji en uzun gidebilecek bir telefon bakiyorum rami 3 gb olursa iyi olur youtube instagram falan takilirim fazla oyun oynamam piyasadan pek haberim yok yardimci olursaniz sevinirim,tesekkurler
Merhaba,

* Sizin beklentilerinize göre çok güzel bir ürün var o da ASUS ZENFONE SELFİ. Sd615 gibi başarılı orta sgement- bir işlemci kullanan cihaz 3Gb ram, 32Gb dahili hafıza, 3000 mAh batarya ile geliyor. 5.5''-1080p ekrana sahip olan cihaz ıps panele sahip. Kamera konusunda adını da veren selfi odaklı geniş açılı çift led tonlu flash desteği olan 13mp'lik bir ön kamera ile geliyor. Arkada ise laser focus'lu f2.0 diyaframlı 13mp'lik kamera mevcut. Ürünün selfi odaklı bir kamera olması ön kameradaki çekimlerinde oldukça çeşitli seçenekler mevcut. Üst seviye bir amiral gibi çekim esnasında oynamalar yapabilirsiniz. Cihaz az güç tüketimi ve performansı ile meşhur sd615 ve 3000 mah batarya ile geldiği için pil süresi konusunda da başarılı. Piyasada 1300 tl'te satılan bu ürün Vatan bilgisayar'da 999 tl'ye satışta. Bu özelliklere göre oldukça uygun bir fiyat.

* Alternatif olarak da general mobile 5 plus ürününün gelmesini bekleyebilirsiniz.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372

Aradığın telefon tam olarak Lenovo vibe p1...Hadi hayırlı olsun

mubatu123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Benim önerdiğim telefon LG G4.Hepsiburada da 1300 tl.Kamerası ve ekranının önüne geçebilecek anca S7 var.Diğer konularda da gaaayyyet başarılı :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bekle
Bekle gm5plus al...