Arkadaslar 1300 tlye kadar,selfie kamerasi iyi olan ve sarji en uzun gidebilecek bir telefon bakiyorum rami 3 gb olursa iyi olur youtube instagram falan takilirim fazla oyun oynamam piyasadan pek haberim yok yardimci olursaniz sevinirim,tesekkurler
Merhaba,Arkadaslar 1300 tlye kadar,selfie kamerasi iyi olan ve sarji en uzun gidebilecek bir telefon bakiyorum rami 3 gb olursa iyi olur youtube instagram falan takilirim fazla oyun oynamam piyasadan pek haberim yok yardimci olursaniz sevinirim,tesekkurler
Arkadaslar 1300 tlye kadar,selfie kamerasi iyi olan ve sarji en uzun gidebilecek bir telefon bakiyorum rami 3 gb olursa iyi olur youtube instagram falan takilirim fazla oyun oynamam piyasadan pek haberim yok yardimci olursaniz sevinirim,tesekkurler
Bence asus zenfone 2 yi tercih edebilirsiniz.
Tasarımı kötü mu arkadasim ? Gayet güzel bence tercih meselesi bende begenmeyenlere gülüyorumYa şunu önerene gülüyorum ya o tasarıma 1300 değil 100 tl verilir.
G4 - SONY c5 Ultra -
Tasarımı kötü mu arkadasim ? Gayet güzel bence tercih meselesi bende begenmeyenlere gülüyorum
Bana gorede senin zevkin kötü onu ne yapicaz ?Tercihmigayet güzel ne ya o telefonu görünce gülesim geliyor.
Bana gorede senin zevkin kötü onu ne yapicaz ?
Ahahahah alma o zaman arkadaşım benim yorumlarıma niye karışıyorsunYav he he çöp almıyom ben
Bekle gm5plus al...Arkadaslar 1300 tlye kadar,selfie kamerasi iyi olan ve sarji en uzun gidebilecek bir telefon bakiyorum rami 3 gb olursa iyi olur youtube instagram falan takilirim fazla oyun oynamam piyasadan pek haberim yok yardimci olursaniz sevinirim,tesekkurler