AlperShal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,547
Benim demek istediğimi yanlış anladınız. Şimdi örnekler vereyim.BAK BAK söyleme bak yaNeden durup dururken parti kötülüyon ? Kötüye kötü iyiye iyi desen mesela ? 18 Yıldır bu kafada oldukları için siz en iyi hizmetide yapsanız kötüleyecez kafasında oldukları için muhalefet yüzde 22-23 de fix kalıyor işte
Bİrde utanmadan şuna ETİK diyorsun. ( Zihinet hep aynı. )
A Partisi (İktidar)
B Partisi (Muhalefet ve savunduğum)
A Partisini savunan kişilerin dedikleri şeyler yol yaptı, köprü yaptı, hastahane/eczane sıralarını azalttı ve nicesi. (Bunların içinde iyi şeyler var hastahane/eczane vs.)
Şimdi A Partisinden adam geldi dedi bana "Hastahane sıralarını kaldırdık." (aslında internete taşındı ve hâlâ uzun bir süre bekleniyor ama neyse) bende derim oh ne güzel iyi yapmışsınız. Peki son 7 yılda ne yaptınız? A Partisini savunan kişi diyecek "Yol yaptık!" ben derim başka ne yaptınız? O der "Hastahane yaptık!" Bunlar zaten devletin görevleri olduğundan bunları bir girişim olarak tanıtamaz. Eğer C Partisi de gelse B Partisi de gelse zaten bunları yapmak zorunda. Eğer A Partisini savunan kişi bunu anlamıyorsa kötülüklerini yüzlerine vurmak gerekir. Çünkü adam anlamıyor. Tek görüş kalmış. Ben ise doğru olan yolları seçiyorum. Bakarım A partisi değişmeye başladı iyileşiyor. O durumda şimdilik benden oy alamaz çünkü tamamen sıfırlanması lazım. B Partisi iktidara geçti görevini iyi yapıyor diyelim. A Partisi geldi ben bunların üstüne bunu yapıcam. Eğer B Partisi bunları zaten yapıcam derse B'den devam ederim. Eğer A Partisi gerçekçi ve gerçekten güzel şeyler söylerse o zaman düşünmeye başlarım oy vermeyi. Yani beni "Bu kafada" kategorisine almayın. Tek partiyi sonsuza kadar savunmam. Eğer yanlışları varsa "Ama yol yaptı?" demem. Anlamayana böyle anlatmayı tercih ediyorum ben iktidarın değişmesi gerektiğini.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani demek istediğim iyiye iyi kötüye kötü derim ama kötünün kötü olduğu anlaşılmıyorsa hep kötüyü derim.Siz en iyi hizmeti de yapsanız kötüleyecez kafasında oldukları için muhalefet yüzde 22-23 de sabit kalıyor işte.
Birde utanmadan şuna ETİK diyorsun. ( Zihinet hep aynı.)
Son düzenleme: