- Moderatör
Arkadaşlar merhaba. Yaşım 13. Kuveyt Türk banka kartım var (içine para da yüklemedim kaldı öyle). Altına yatırım yapmak istiyorum sizce nasıl fikir? Nasıl yapabilirim sizce? Şimdiden teşekkürler.
18 yaş altında nasıl banka kartı aldın?Arkadaşlar merhaba. Yaşım 13. Kuveyt Türk banka kartım var (içine para da yüklemedim kaldı öyle). Altına yatırım yapmak istiyorum sizce nasıl fikir? Nasıl yapabilirim sizce? Şimdiden teşekkürler.
Altın alsam fln o da olmaz mı?Forum yatırımcı doldu maşallah.
18 yaş altı yapamazsın.
Kuveyt Türk'ten. Annem ve babam ile birlikte. Adres için falan fatura gerek herhalde.18 yaş altında nasıl banka kartı aldın?
Teşekkürler ??.Döviz hesabı olması lazım.
Ben de tam bilmiyorum. Biz direk şubesine gittik.Kuveyt-Turk - Senin Bankan'dan yapılabiliyor diye biliyorum.
Bazı bankalarda -18 lerede hesap açılıyor18 yaş altında nasıl banka kartı aldın?
Hocam biraz konu dışı da: limit ne kadar? eft ve internet alışverişi açık mı?Ben de tam bilmiyorum. Biz direk şubesine gittik.
Katılıyorum. Ben geliştirmeye çalışıyorum duolingo vs. ile. Ama problem şu mat çalışmaktan ingilizceye zaman kalmıyor.Son gunlerde kucuk arkadaslarimiz neden kripto, borsa, altin gibi konularla ilgili konular aciyorlar acaba. Bu yaslarda yapacaginiz en iyi yatirim Ingilizce kasmaktir, altindan, bitcoinden daha fazla kazandirir.
Aynen öyle. İş anlamında hiç kullanmasan bile en azından oyunları ingilizce oynamak, filmleri ingilizce izlemek için bile yararlı.Son gunlerde kucuk arkadaslarimiz neden kripto, borsa, altin gibi konularla ilgili konular aciyorlar acaba. Bu yaslarda yapacaginiz en iyi yatirim Ingilizce kasmaktir, altindan, bitcoinden daha fazla kazandirir.
Gerçekten, oyun oynayarak okuldakinden daha fazla İngilizce öğrendim. Artık Call of Duty oyunlarındaki diyalogları %80 oranında anlıyorum.Aynen öyle. İş anlamında hiç kullanmasan bile en azından oyunları ingilizce oynamak, filmleri ingilizce izlemek için bile yararlı.
Bende A2 idim sonra okulda seviyeler ayrıldığında b1+ oldum oyunlardanGerçekten, oyun oynayarak okuldakinden daha fazla İngilizce öğrendim. Artık Call of Duty oyunlarındaki diyalogları %80 oranında anlıyorum.
Güzel fikir. Mobil şube üstünden alım satım işlemlerini yapabilirsin.Arkadaşlar merhaba. Yaşım 13. Kuveyt Türk banka kartım var (içine para da yüklemedim kaldı öyle). Altına yatırım yapmak istiyorum sizce nasıl fikir? Nasıl yapabilirim sizce? Şimdiden teşekkürler.
Neden? Mis gibi düşüyor işte düştükçe al düştükçe alAltın için müsait bir ortam değil şu an.
Saklama ve muhafaza derdi yok bir de satmak istediğinde hemen satabiliyorsun ve daha avantajlı alım-satım fiyatları var. bu kolaylıkları yüzünden ben de banka aracılığıyla alıyorum.Neden karttan alıyorsun? Git kuyumcudan al elinde bulunsun hem de.
Ben de bu yaşta al sat yatırım vs yapıyorum ama asla sana tavsiye etmem. Ben 260 ve 320 den 20g almıştım 505 liradan sattim. Şimdi bekliyorum biraz daha düşecek bana sorarsan 420 dolaylarına. Daha da düşmez çünkü dolar düşünce millet altına yüklenecek bu sefer altın biraz pahalilanacak yani 420 civarı kalır. Sana yasitim olarak tavsiye etmiyorum. Derslerine çalış oku adam ol.Neden? Mis gibi düşüyor işte düştükçe al düştükçe al
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saklama ve muhafaza derdi yok bir de satmak istediğinde hemen satabiliyorsun bu kolaylıkları yüzünden ben de banka aracılığıyla alıyorum.
Ben konu sahibi değilim hocam yanlış anladınız sanırımBen de bu yaşta al sat yatırım vs yapıyorum ama asla sana tavsiye etmem. Ben 260 ve 320 den 20g almıştım 505 liradan sattim. Şimdi bekliyorum biraz daha düşecek bana sorarsan 420 dolaylarına. Daha da düşmez çünkü dolar düşünce millet altına yüklenecek bu sefer altın biraz pahalilanacak yani 420 civarı kalır. Sana yasitim olarak tavsiye etmiyorum. Derslerine çalış oku adam ol.
Çok teşekkürler ?.Güzel fikir. Mobil şube üstünden alım satım işlemlerini yapabilirsin.
benim tavsiyem finans borsa işini bu yaşta öğrenmeye başlaman üzerine ama riskli bir sektör dolar alırsan daha mantıklı olur zira altın dolar birbiine endeksli genç kardeşim sana tavsiyem kurs satın al borsa üzerine özellikle kripto paralar üzerine bu sana verdğim yatırım tavsiyesi değil sadece genç yaşta krito paralara başlarsan daha hızlı ve çabuk öğreirsin kripta para borsasını yok ben başlamayacağım diyorsan DOLAR ALLLLL!!Arkadaşlar merhaba. Yaşım 13. Kuveyt Türk banka kartım var (içine para da yüklemedim kaldı öyle). Altına yatırım yapmak istiyorum sizce nasıl fikir? Nasıl yapabilirim sizce? Şimdiden teşekkürler.