bence 100 lira daha koy iPhone 5s AlHerkese iyi günler kolay gelsin bir sorum vardı anneme telefon alıcam şık birşeyler istiyor siz hangilerini tavsiye edersiniz bütçe 1250tl benim aklımda huawei g8 ve lg g4 var
bence 100 lira daha koy iPhone 5s AlHerkese iyi günler kolay gelsin bir sorum vardı anneme telefon alıcam şık birşeyler istiyor siz hangilerini tavsiye edersiniz bütçe 1250tl benim aklımda huawei g8 ve lg g4 var
Aynen benim eski telefonum p1 di şimdi tek şey kaldı p9 litle mi zenfon 3mü gerçi zenfon üçü bekleyene kadar para biriktirse ithalatçı garantili g5 alırP9 LİTE güzel telefon HUAWEİ'nin cihazları güzel oluyor genelde.![]()
GM 5PLUS'ta düşünebilirsin.Güzel cihaz yengem kullanıyor.Aynen benim eski telefonum p1 di şimdi tek şey kaldı p9 litle mi zenfon 3mü gerçi zenfon üçü bekleyene kadar para biriktirse ithalatçı garantili g5 alır
Bilindik bir marka ve görünüşü güzel bişiler arıyorGM 5PLUS'ta düşünebilirsin.Güzel cihaz yengem kullanıyor.![]()
İPHONE 5s alsın o zaman.Tasarımı en güzel İPHONE modeli.Bilindik bir marka ve görünüşü güzel bişiler arıyor![]()
Seri numara...G4 kırmızınderiye karar verdi şuan peki bunun seri numarasını Nasıl öğrenicez hepsiburadadan alıcaz
Açıkçası katılıyorum G4 le okadar sorun yaşandı ki çevremdede rastladım güven vermiyor 1-2 ay bekleyebilirseniz çıkacak zenfone 3ün 3gb ramli versiyonu 1300ün altında olacaktır, tabiyki g4ten iyi diyemem ama yeterde artar bile.G4 almayın be hacı. Hele o hepsiburada satılan ucuz olan çoğu sorunlu. Annene yazık garanti ile uğraşırsın.
Açıkçası katılıyorum G4 le okadar sorun yaşandı ki çevremdede rastladım güven vermiyor 1-2 ay bekleyebilirseniz çıkacak zenfone 3ün 3gb ramli versiyonu 1300ün altında olacaktır, tabiyki g4ten iyi diyemem ama yeterde artar bile.
Ozaman bütçeyi biraz yükseltelim ikna edebilirsem g5 (ithalatçı garantili) hatta 2ay kadar daha beklerse s7 alırım kadın kaç yıldan beri eski telefonlarla uğraşıyor iyisini kullanmak onunda Hakkı hem daha uzun yıllar kullanırG4 almayın be hacı. Hele o hepsiburada satılan ucuz olan çoğu sorunlu. Annene yazık garanti ile uğraşırsın.
Bide p8 Nasıl geçen yılın amiral gemisi sonuçta hem pek prpblemide yok ve garantiside normal fiyat beyazı 1180tlOzaman bütçeyi biraz yükseltelim ikna edebilirsem g5 (ithalatçı garantili) hatta 2ay kadar daha beklerse s7 alırım kadın kaç yıldan beri eski telefonlarla uğraşıyor iyisini kullanmak onunda Hakkı hem daha uzun yıllar kullanır
İşte dedim ya p9 lite yada p8 alman daha iyi.Bide p8 Nasıl geçen yılın amiral gemisi sonuçta hem pek prpblemide yok ve garantiside normal fiyat beyazı 1180tl
Uzun ömürlülük konusunda hangisi daha iyidirİşte dedim ya p9 lite yada p8 alman daha iyi.
Müşteri hizmetlerine sorabilirsin.Ellerindeki en yeni modeli yollamalarını isteyebilirsin.G4 kırmızınderiye karar verdi şuan peki bunun seri numarasını Nasıl öğrenicez hepsiburadadan alıcaz
Birde Baktım g4 e göre özellikleri daha düşük dürüyor p9 litle ninUzun ömürlülük konusunda hangisi daha iyidir
İkiside yakın cihazlar ben p9 lite alırdım. Bilmiyorum ikiside pişman etmez. Ama p8 in pili az gidiyor dediler.Uzun ömürlülük konusunda hangisi daha iyidir
Bu son sorum dizide sıktım kusura bakmayın kendime alsam problem yok ne alacağımı biliyorum ama anneme alıyorum işte biraz daha bekleye bilirim bu fiyat bandında bide zenfon 3 ve vibe p2 çıkıcak bunları bekliyelimmi zenfon3 ün görüntüsünde çok beğendiİkiside yakın cihazlar ben p9 lite alırdım. Bilmiyorum ikiside pişman etmez. Ama p8 in pili az gidiyor dediler.
Zenfone almam. Hiç bir telefonunu. P2 belki beklenir. Telefon da dünya pazarında bile tanıtılmadi. 2 ay beklersin gelene kadarBu son sorum dizide sıktım kusura bakmayın kendime alsam problem yok ne alacağımı biliyorum ama anneme alıyorum işte biraz daha bekleye bilirim bu fiyat bandında bide zenfon 3 ve vibe p2 çıkıcak bunları bekliyelimmi zenfon3 ün görüntüsünde çok beğendi![]()
Zenfon u baya beğenmişti hem çıkmasına az var o okadar kötümü kiZenfone almam. Hiç bir telefonunu. P2 belki beklenir. Telefon da dünya pazarında bile tanıtılmadi. 2 ay beklersin gelene kadar
Cihaz iyidir belki ama güncelleme olayı iyi değil tasarım göreceli ama ben hala hiç beğenmiyorum ekmek kesme tahtası gibi. Eski cihazların kamerasından da bi cacık olmaz. Zenfone 3 kullanıcı yorumları da çıkmadığı için hiçbirsey diyemem. Çıkar çıkmaz da bir telefon alınmaz. Hem fiyatı yüksek olur hemde cihaz da hatalar olabilir cihaz çıktıktan 1-2 ay beklemek lazım. Kronik sorunlu olabiliyor cihazlar. LG g4 gibi veya g3Zenfon u baya beğenmişti hem çıkmasına az var o okadar kötümü ki![]()
Hımm peki güncelleme konusunda huawei Nasıl şarjı önemsemessek p9 litle mi yoksa p8mi bide p9lite bitek ithalatçı garantili varCihaz iyidir belki ama güncelleme olayı iyi değil tasarım göreceli ama ben hala hiç beğenmiyorum ekmek kesme tahtası gibi. Eski cihazların kamerasından da bi cacık olmaz. Zenfone 3 kullanıcı yorumları da çıkmadığı için hiçbirsey diyemem. Çıkar çıkmaz da bir telefon alınmaz. Hem fiyatı yüksek olur hemde cihaz da hatalar olabilir cihaz çıktıktan 1-2 ay beklemek lazım. Kronik sorunlu olabiliyor cihazlar. LG g4 gibi veya g3
Zenfone a göre daha iyi güncelleme de. P9 lite diyorum ben. İthalat almam dersen p8 alacaksanHımm peki güncelleme konusunda huawei Nasıl şarjı önemsemessek p9 litle mi yoksa p8mi bide p9lite bitek ithalatçı garantili var
P9 lite karar verdik ama bi baktım 2gb ram var acaba ileride bir problem olmasınZenfone a göre daha iyi güncelleme de. P9 lite diyorum ben. İthalat almam dersen p8 alacaksan
3 GB olması lazım sitedeki 2 GB ram ise almayınP9 lite karar verdik ama bi baktım 2gb ram var acaba ileride bir problem olmasın
Hepsiburada 2gb yazıyor başka bir yerde 3gb olanı varmı3 GB olması lazım sitedeki 2 GB ram ise almayın
Baktım göremedim nerde yazıyor acabaHepsiburada 2gb yazıyor başka bir yerde 3gb olanı varmı