1250 TL Telefon Önerisi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Zenfone 3 bu fiyata çıkarsa garantili oalrak bir rakip çıkması zor

eren paksuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
G4 kırmızınderiye karar verdi şuan peki bunun seri numarasını Nasıl öğrenicez hepsiburadadan alıcaz

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Hocam sanırsam cihazı aldıktan sonra kutuya bakarak öğrenebileceksiniz internetten araştırıp anladığım kadarıyla eğer eski seri ise iade hakkınızı kullanacaksınız, yani şans işi gibi duruyor açıkçası.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
G4 almayın be hacı. Hele o hepsiburada satılan ucuz olan çoğu sorunlu. Annene yazık garanti ile uğraşırsın.

emrepoyraz53

Asistan
Reaksiyon puanı
35
G4 almayın be hacı. Hele o hepsiburada satılan ucuz olan çoğu sorunlu. Annene yazık garanti ile uğraşırsın.
Açıkçası katılıyorum G4 le okadar sorun yaşandı ki çevremdede rastladım güven vermiyor 1-2 ay bekleyebilirseniz çıkacak zenfone 3ün 3gb ramli versiyonu 1300ün altında olacaktır, tabiyki g4ten iyi diyemem ama yeterde artar bile.

eren paksuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Açıkçası katılıyorum G4 le okadar sorun yaşandı ki çevremdede rastladım güven vermiyor 1-2 ay bekleyebilirseniz çıkacak zenfone 3ün 3gb ramli versiyonu 1300ün altında olacaktır, tabiyki g4ten iyi diyemem ama yeterde artar bile.
Ozaman bütçeyi biraz yükseltelim ikna edebilirsem g5 (ithalatçı garantili) hatta 2ay kadar daha beklerse s7 alırım kadın kaç yıldan beri eski telefonlarla uğraşıyor iyisini kullanmak onunda Hakkı hem daha uzun yıllar kullanır

eren paksuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ozaman bütçeyi biraz yükseltelim ikna edebilirsem g5 (ithalatçı garantili) hatta 2ay kadar daha beklerse s7 alırım kadın kaç yıldan beri eski telefonlarla uğraşıyor iyisini kullanmak onunda Hakkı hem daha uzun yıllar kullanır
Bide p8 Nasıl geçen yılın amiral gemisi sonuçta hem pek prpblemide yok ve garantiside normal fiyat beyazı 1180tl

eren paksuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İkiside yakın cihazlar ben p9 lite alırdım. Bilmiyorum ikiside pişman etmez. Ama p8 in pili az gidiyor dediler.
Bu son sorum dizide sıktım kusura bakmayın kendime alsam problem yok ne alacağımı biliyorum ama anneme alıyorum işte biraz daha bekleye bilirim bu fiyat bandında bide zenfon 3 ve vibe p2 çıkıcak bunları bekliyelimmi zenfon3 ün görüntüsünde çok beğendi :)

Son düzenleme:

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bu son sorum dizide sıktım kusura bakmayın kendime alsam problem yok ne alacağımı biliyorum ama anneme alıyorum işte biraz daha bekleye bilirim bu fiyat bandında bide zenfon 3 ve vibe p2 çıkıcak bunları bekliyelimmi zenfon3 ün görüntüsünde çok beğendi :)
Zenfone almam. Hiç bir telefonunu. P2 belki beklenir. Telefon da dünya pazarında bile tanıtılmadi. 2 ay beklersin gelene kadar

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Zenfon u baya beğenmişti hem çıkmasına az var o okadar kötümü ki :(
Cihaz iyidir belki ama güncelleme olayı iyi değil tasarım göreceli ama ben hala hiç beğenmiyorum ekmek kesme tahtası gibi. Eski cihazların kamerasından da bi cacık olmaz. Zenfone 3 kullanıcı yorumları da çıkmadığı için hiçbirsey diyemem. Çıkar çıkmaz da bir telefon alınmaz. Hem fiyatı yüksek olur hemde cihaz da hatalar olabilir cihaz çıktıktan 1-2 ay beklemek lazım. Kronik sorunlu olabiliyor cihazlar. LG g4 gibi veya g3

eren paksuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Cihaz iyidir belki ama güncelleme olayı iyi değil tasarım göreceli ama ben hala hiç beğenmiyorum ekmek kesme tahtası gibi. Eski cihazların kamerasından da bi cacık olmaz. Zenfone 3 kullanıcı yorumları da çıkmadığı için hiçbirsey diyemem. Çıkar çıkmaz da bir telefon alınmaz. Hem fiyatı yüksek olur hemde cihaz da hatalar olabilir cihaz çıktıktan 1-2 ay beklemek lazım. Kronik sorunlu olabiliyor cihazlar. LG g4 gibi veya g3
Hımm peki güncelleme konusunda huawei Nasıl şarjı önemsemessek p9 litle mi yoksa p8mi bide p9lite bitek ithalatçı garantili var