Laptop zorunlu mu? Değilse masaüstü OC toplayın.Arkadaşlar merhaba yaklaşık 12.000-13.000 tl bütçem var beni uzun süre götürebilecek sorunsuz gaming laptop önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Masaüstü toplasan bence daha iyi olur.
Sonuçta masaüstü pc nin kasası ferah püfür püfür, laptop ise içi sıkışık.
Masaüstü pc de istediğinde içindeki parçaları değiştirebiliyorsun![]()
Laptop zorunlu mu? Değilse masaüstü OC toplayın.
Teşekkür ederim hocam tavsiyen için benim de düşündüğüm bir model kullanıyorsan veya kullanan tanıdığın varsa soğutmasında falan herhangi bir sıkıntı var mı acaba tek merak ettiğim konu bu.Başka modele bakmayın derim. Birde 8 GB RAM eklerseniz mis olur.
HP OMEN 17-CB0010NT 8UL83EA i7-9750H 16GB RAM 1TB+512GB SSD 8GB RTX2070 17.3" 144Hz FHD Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
HP OMEN 17-CB0010NT 8UL83EA i7-9750H 16GB RAM 1TB+512GB SSD 8GB RTX2070 17.3" 144Hz FHD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar n11.com
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile Elektronik, Bilgisayar, Dizüstü Bilgisayar n11.com'da! Dizüstü Bilgisayar için ziyaret edin.m.n11.com
Ryzen işlemcili cihazlar yeni çıktı. 8 çekirdek ve 16 izlek bir işlemci var içinde. i7-9750H'ye kıyasla çok çok daha iyi olmasına rağmen fiyatı daha uygun. 144 Hz panel de cabası. Tavsiyem kesinlikle bu modeli yönelmeniz yönünde olur. Zaten 9750H'de ısınan bir işlemci. Yalnız dediğim gibi 8 GB RAM takviyesi şart.Hocam şehir dışında okuyorum sürekli git gel yapıyorum bir de o yüzden laptop zorunlu biraz varsa tavsiyeleriniz laptop alırım teşekkürler yine de.
Teşekkür ederim hocam tavsiyen için benim de düşündüğüm bir model kullanıyorsan veya kullanan tanıdığın varsa soğutmasında falan herhangi bir sıkıntı var mı acaba tek merak ettiğim konu bu.
Attığın iki bilgisayar arasında bende çok gidip geldim özellikle HP modeli görünürde çok iyi gibi ama güvenemedim ya kullanan arkadaşlar varsa onlardan bilgi almak istedim bide biraz soğutmasında menteşelerinde problem var mı vs. biraz daha düşünüp bir seçim yapacağım artık teşekkürler tekrar.
Çok teşekkür ederim kafamda fikir oluştu muhtemelen alacağım asusu çok teşekkürler tekrar.Ryzen işlemcili cihazlar yeni çıktı. 8 çekirdek ve 16 izlek bir işlemci var içinde. i7-9750H'ye kıyasla çok çok daha iyi olmasına rağmen fiyatı daha uygun. 144 Hz panel de cabası. Tavsiyem kesinlikle bu modeli yönelmeniz yönünde olur. Zaten 9750H'de ısınan bir işlemci. Yalnız dediğim gibi 8 GB RAM takviyesi şart.
Haklısın hp ye güvenemedim şahsen ön yargım var. Hdd 7200 ekran kartını görmüşsündür. Biraz daha araştırmakta fayda varHocam şehir dışında okuyorum sürekli git gel yapıyorum bir de o yüzden laptop zorunlu biraz varsa tavsiyeleriniz laptop alırım teşekkürler yine de.
Teşekkür ederim hocam tavsiyen için benim de düşündüğüm bir model kullanıyorsan veya kullanan tanıdığın varsa soğutmasında falan herhangi bir sıkıntı var mı acaba tek merak ettiğim konu bu.
Attığın iki bilgisayar arasında bende çok gidip geldim özellikle HP modeli görünürde çok iyi gibi ama güvenemedim ya kullanan arkadaşlar varsa onlardan bilgi almak istedim bide biraz soğutmasında menteşelerinde problem var mı vs. biraz daha düşünüp bir seçim yapacağım artık teşekkürler tekrar.
İnan ayıp yani diğer markalar bakıyoruz ssd az ise hdd takıyor veya ssd idare eder... monster a yakışmamış 256 gb...![]()
Monster Tulpar T7 V19.5 i7-9750H 16 GB 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Tulpar T7 V19.5 i7-9750H 16 GB 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Tulpar T7 V19.5 i7-9750H 16 GB 256 GB SSD RTX2070 17.3" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
RTX 2070'li en ucuz pc.İnan ayıp yani diğer markalar bakıyoruz ssd az ise hdd takıyor veya ssd idare eder... monster a yakışmamış 256 gb...