12000-13000 tl civarı gaming laptop önerisi olan

vedatemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 12.000-13.000 tl bütçem var beni uzun süre götürebilecek sorunsuz gaming laptop önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251

Mesaj otomatik birleştirildi:

Son düzenleme:

The Equalizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Masaüstü toplasan bence daha iyi olur.
Sonuçta masaüstü pc nin kasası ferah püfür püfür, laptop ise içi sıkışık.
Masaüstü pc de istediğinde içindeki parçaları değiştirebiliyorsun :)

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 12.000-13.000 tl bütçem var beni uzun süre götürebilecek sorunsuz gaming laptop önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Laptop zorunlu mu? Değilse masaüstü OC toplayın.

vedatemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Masaüstü toplasan bence daha iyi olur.
Sonuçta masaüstü pc nin kasası ferah püfür püfür, laptop ise içi sıkışık.
Masaüstü pc de istediğinde içindeki parçaları değiştirebiliyorsun :)
Laptop zorunlu mu? Değilse masaüstü OC toplayın.

Hocam şehir dışında okuyorum sürekli git gel yapıyorum bir de o yüzden laptop zorunlu biraz varsa tavsiyeleriniz laptop alırım teşekkürler yine de.

Teşekkür ederim hocam tavsiyen için benim de düşündüğüm bir model kullanıyorsan veya kullanan tanıdığın varsa soğutmasında falan herhangi bir sıkıntı var mı acaba tek merak ettiğim konu bu.

Attığın iki bilgisayar arasında bende çok gidip geldim özellikle HP modeli görünürde çok iyi gibi ama güvenemedim ya kullanan arkadaşlar varsa onlardan bilgi almak istedim bide biraz soğutmasında menteşelerinde problem var mı vs. biraz daha düşünüp bir seçim yapacağım artık teşekkürler tekrar.

Son düzenleme:

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Hocam şehir dışında okuyorum sürekli git gel yapıyorum bir de o yüzden laptop zorunlu biraz varsa tavsiyeleriniz laptop alırım teşekkürler yine de.

Teşekkür ederim hocam tavsiyen için benim de düşündüğüm bir model kullanıyorsan veya kullanan tanıdığın varsa soğutmasında falan herhangi bir sıkıntı var mı acaba tek merak ettiğim konu bu.

Attığın iki bilgisayar arasında bende çok gidip geldim özellikle HP modeli görünürde çok iyi gibi ama güvenemedim ya kullanan arkadaşlar varsa onlardan bilgi almak istedim bide biraz soğutmasında menteşelerinde problem var mı vs. biraz daha düşünüp bir seçim yapacağım artık teşekkürler tekrar.
Ryzen işlemcili cihazlar yeni çıktı. 8 çekirdek ve 16 izlek bir işlemci var içinde. i7-9750H'ye kıyasla çok çok daha iyi olmasına rağmen fiyatı daha uygun. 144 Hz panel de cabası. Tavsiyem kesinlikle bu modeli yönelmeniz yönünde olur. Zaten 9750H'de ısınan bir işlemci. Yalnız dediğim gibi 8 GB RAM takviyesi şart.

vedatemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ryzen işlemcili cihazlar yeni çıktı. 8 çekirdek ve 16 izlek bir işlemci var içinde. i7-9750H'ye kıyasla çok çok daha iyi olmasına rağmen fiyatı daha uygun. 144 Hz panel de cabası. Tavsiyem kesinlikle bu modeli yönelmeniz yönünde olur. Zaten 9750H'de ısınan bir işlemci. Yalnız dediğim gibi 8 GB RAM takviyesi şart.
Çok teşekkür ederim kafamda fikir oluştu muhtemelen alacağım asusu çok teşekkürler tekrar.

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251

Haklısın hp ye güvenemedim şahsen ön yargım var. Hdd 7200 ekran kartını görmüşsündür. Biraz daha araştırmakta fayda var

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,871

iMaKaNDi

Doçent
Reaksiyon puanı
251
İnan ayıp yani diğer markalar bakıyoruz ssd az ise hdd takıyor veya ssd idare eder... monster a yakışmamış 256 gb...