Smoke On the Water
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,909
Senin kullanmış olduğun tema da Lotus sanırım, cihaz da iPhone X (üstüne IOS 13’te Jb olmuyor diye biliyorum).Buda benden olsun bari [emoji28]
![]()
Senin kullanmış olduğun tema da Lotus sanırım, cihaz da iPhone X (üstüne IOS 13’te Jb olmuyor diye biliyorum).Buda benden olsun bari [emoji28]
![]()
Güzel olmuş.Buda benden olsun bari [emoji28]
![]()
12 yıldır iphone kullanıyorum sizce oppo **** x2 pro alsam kullanabilirmiyim alışabilirmiyim şuandada iphone 11 düz kullanıyorum
Senin kullanmış olduğun tema da Lotus sanırım, cihaz da iPhone X (üstüne IOS 13’te Jb olmuyor diye biliyorum).
İphone ile devam et bence 4 yıldır iPhone kullanıyorum sıkıldım çünkü daha önce android kullanıyordum androide dönmek istiyorum her zaman aklım androidte12 yıldır iphone kullanıyorum sizce oppo **** x2 pro alsam kullanabilirmiyim alışabilirmiyim şuandada iphone 11 düz kullanıyorum
Evet Jailbreak ile yaptım, Checkra1n ile.Jb ile mi yaptınız, baya iyi gözüküyor.
Yani şuan 3G'yi mi kullanıyorsunuz, tam anlayamadım.2008 yılından beri iphone kullanıyorum bende 3g ile başladı kariyermAsla kullanamıyorum başka cihaz hiç tavsiye etmem şu an paraya kıyamasam bile bataryasını sıfırlayıp devam ediyorum