12 pro max biraz yavaşmı çalışıyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bycash1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bycash1

Doçent
Reaksiyon puanı
98
merhababalar bugün cihazı yeni aldım kurdum iphone x kullanyordum 12 pro max aldım ama cihaz kamerayı açıyorsun örnek portre ile normal video arası geçiş yap 2.5 3 saniye bekletiyor normalmi x de 1 sn olasıya geçiş yapıyordu =?
Mesaj otomatik birleştirildi:

.

Son düzenleme:

MutluEmekli81

Asistan
Reaksiyon puanı
144
merhababalar bugün cihazı yeni aldım kurdum iphone x kullanyordum 12 pro max aldım ama cihaz kamerayı açıyorsun örnek portre ile normal video arası geçiş yap 2.5 3 saniye bekletiyor normalmi x de 1 sn olasıya geçiş yapıyordu =?

.
1-2sn farkla bişey olmaz ama 10sn 20sn falan ise Garantiye götür

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

.
1-2 saniyenin çok önemli olmadığını düşünüyorum.Çok kafaya takacaksan ya İtunesdan Dfu mod ile sıfırla yada Servise gönder.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Birkaç yere baktım ama aynı sorunu yaşayan başka bir kullanıcı bulamadım. Önce bir ayarları sıfırlayın baktınız düzelmedi genel olarak bir sıfırlama yapın. Ama çok yavaş değilse yeni gelecek olan güncellemeyi bekleyin derim. Yeni cihazlarda böyle ufak tefek problemler olabilir.

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Bence deneyiminiz 2-3 haftalık kullanımınızdan sonra şekillenir. Sorunlar hala devam ediyorsa Apple Yetkili Servisi ile iletişime geçmenizi öneririm.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Bence deneyiminiz 2-3 haftalık kullanımınızdan sonra şekillenir. Sorunlar hala devam ediyorsa Apple Yetkili Servisi ile iletişime geçmenizi öneririm.
Pil olsa neyse de bunun deneyim ile ne alakası var?

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Pil olsa neyse de bunun deneyim ile ne alakası var?
Hocam biraz eski kafalı bir düşünce olacak ama, belki de cihazın tam fonksiyonda çalışabilmesi için belli bir süre geçmesi gerekebilir diye düşündüm, kullandıkça açılır gibi.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Hocam biraz eski kafalı bir düşünce olacak ama, belki de cihazın tam fonksiyonda çalışabilmesi için belli bir süre geçmesi gerekebilir diye düşündüm, kullandıkça açılır gibi.
Yok öyle bir şey mümkün değil. Pil olsa mesela zamanla kullanıma göre şekillenir çoğu cihazda yapay zeka ile bağlantısı var artık ama performanstır vs. gibi şeylerde öyle sonradan açılır gibi bir şey mümkün olamaz.

• Beğen
Reactions: bwr