12 Nolu Forum Kuralı

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
forum kuralları
12. Verilen ya da yanlış açılmış, forum kurallarına aykırı mesajlara "Verildi", "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine lütfen "Yöneticiye bildir" butonunu kullanınız. Verilmiş ise açıklama kısmına daha önce verilen konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesajlar yazanların mesajları silinecektir. Devamı halinde uyarı alacaklardır.
Bu kurala dikkat edilmediğini farkettim,Gerçekten hiç hoş durmuyor.Yeni olduğum zaman bende yapmışım bu hatayı.Yapılmasın diye bu konuyu açma gereği duydum.Geçen bir arkadaşımız yaptı çok dikkatimi çekti sürekli yapıyor bunu tamam fark ederek haber vermesi güzel ama kurala da uymak gerek.

Forum Kuralları

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
+1.

İlk zamalar bende yapıyordum böyle verildi falan diye AliA birgün böyle yapma ufuk şikayet edersen daha hoş olur demişti. Gerçekten daha iyi olur.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Hem o zaman konuyu daha cabuk görüp sorunu çözüyorlar ben kaç gündür farkındayım bunun.Oraya verildi yazınca ne oluyor yani

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Forum Kuralları anasayfada Herkes Tarafından görüncek şekilde bir yere konursa güzel olur.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Bende yapıyordum.

Hala da yapıyom :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Forum kuralları1-Forum şikâyetlerinizi moderatörlere bildirebilirsiniz. Bunun için özel mesaj ya da İletişim sayfasını kullanabilirsiniz.
Bir de bu kural var.Bilmeyenler var sanırım çok gereksiz konular açılmaya başladı

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
hem oraya yazıyoruz hem şikayet ediyoruz işte
Böyle diyorsun da bir şey geldi aklıma geçen bir konuda kaynak belirtmemişim arkadaşın biri kaynak yazmış konunun altına sonra da bana pm atıyor kaynak belirtmemişsin konun kilitlenebilir :thumbdown: madem pm atıp uyarıyorsun konuyu neden kirletiyorsun :P

diğer konularda ortalığı karıştırmak için açılıyor bence çoğu özel mesajla halledilebilecek şeyler

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
Kim, Niye,Neden,Niçin, ortalığı karıştırsın ki, komplo teorileri üretmeyin lütfen.
Bazı konular açılıyorsa o kişinin ruh haline kalmış bir konu da daha fazla kişiye seslenmek ve onlardan da yorum almak için o konuyu açmış olabilir..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ben de yapıyordum. Bundan sonra yapmayacağım...

Helal hüzün_lü aydınlatıyorsun insanları:D

Kim, Niye,Neden,Niçin, ortalığı karıştırsın ki, komplo teorileri üretmeyin lütfen.
Bazı konular açılıyorsa o kişinin ruh haline kalmış bir konu da daha fazla kişiye seslenmek ve onlardan da yorum almak için o konuyu açmış olabilir..
:laugh::laugh:

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Bir şey demicem ben sadece kuralı hatırlatmak istedim herkes istediği gibi davranmakta anlamakta özgür

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Güzel noktaya değinmişsin Hüzün_lü bazı arkadaşlara bu kuralı hatırlatıyorum yinede bilmeyenler var Şikayet butonunu kullanmak yerine yorum yapan çok üye var :)

Teşekkürler Hüzün_lü

Reaksiyon puanı
189
Helal hüzün_lü aydınlatıyorsun insanları:D

Bu aralar düşüncelerimi olumlu yönde geliştirmeye uğraşıyorum. Bir konunun açılmış olduğunu o kişinin yüzüne vurmak bir şeye yaramıyor. Sadece insanın kendini tatmin etmesi gibi bir şey. Eğer gereksiz ise moderatör arkadaşlara bildirilir ve konu hakkında yapılması gereken neyse yapacak arkadaşlara sessizce yönlendiririz :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Güzel noktaya değinmişsin Hüzün_lü bazı arkadaşlara bu kuralı hatırlatıyorum yinede bilmeyenler var Şikayet butonunu kullanmak yerine yorum yapan çok üye var :)

Teşekkürler Hüzün_lü

Ben teşekkür ederim inşallah farkına varırlar ve bir işe yaramış olurum

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Bir konunun açılmış olduğunu o kişinin yüzüne vurmak bir şeye yaramıyor

moderatörde kilitlerken veriyor zaten linki.
yüzüne vurmak değil "burdan devam edelim" anlamında.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
Bir konunun açılmış olduğunu o kişinin yüzüne vurmak bir şeye yaramıyor. Sadece insanın kendini tatmin etmesi gibi bir şey. Eğer gereksiz ise moderatör arkadaşlara bildirilir ve konu hakkında yapılması gereken neyse yapacak arkadaşlara sessizce yönlendiririz :)

Çok haklısın ben de senin gibi düşünüyorum

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bu aralar düşüncelerimi olumlu yönde geliştirmeye uğraşıyorum. Bir konunun açılmış olduğunu o kişinin yüzüne vurmak bir şeye yaramıyor. Sadece insanın kendini tatmin etmesi gibi bir şey. Eğer gereksiz ise moderatör arkadaşlara bildirilir ve konu hakkında yapılması gereken neyse yapacak arkadaşlara sessizce yönlendiririz :)
Hocam seni ayın üyesi seçtim :D

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Forum Kuralları anasayfada Herkes Tarafından görüncek şekilde bir yere konursa güzel olur.

Forum kuralları Yararlı Linkler menüsünden kolayca ulaşılabilecek yerdedir. Şu anda bulunduğu yer gayet iyi aslında.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hımmm bak ben bunu unutmuşum demekki kuralları unutmamak için 3-4 ayda bir yeniden okumak lazım :D

aXXo

Doçent
Reaksiyon puanı
39
@hüzün_lü teşekkürler uyarın için. bu kuraldan haberim yoktu ve bir kaç kez aynı hatayı bende yaptım, bundan sonra daha dikkatli olurum :flowers:

mucahid

Doçent
Reaksiyon puanı
12
şimdiye kadar 1 kere tek yaptım. ama artık yapmam:)