LeoNScooT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Neden bu kotayı koydular anlamadım resmen millete eziyet.Sözde sınırsız sadece adı öyle gerisi hikaye
Kafam rahat
değişelimmi dowloadları benimki 38 gb
[TABLE="class: tblList, align: center"]
[TR="class: header, bgcolor: #FFFFEB"]
[TH="colspan: 5"]Aylık Transfer Bilgileri[/TH]
[/TR]
[TR="class: title, bgcolor: #FFAA00"]
[TH="class: order1 sorted"]Yıl[/TH]
[TH]Ay[/TH]
[TH]Toplam Upload[/TH]
[TH="width: 100"]Toplam Download[/TH]
[/TR]
[TR="class: odd, bgcolor: #F4F4FD"]
[TD="width: 100"]2012[/TD]
[TD="width: 100"]Temmuz[/TD]
[TD="width: 100"]2.009.372.969
(1,871 GB)[/TD]
[TD="width: 100"]58.615.560.178
(54,59 GB)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
( daha 18 gün var kotanın sıfırlanmasına
Ekli dosyayı görüntüle 8145
İnternette dolaşma ve online oyun/video ile şu kotanın geldiği hale bak! Bu ne rezilliktir yav! Frene değilde başka bir şeye basıcam yakında! Hem de kökleyerek!
TTNet 8mbps 50GB akn için bizden aylık 60tl alıyor.
basit bir hesapla biriadsl'den 8mbps AKNsiz alırsak 5 ay 5TL sonraki 19ay 100TL ödeyerek aylık ortalama 80-81TL vermiş oluruz.
1ay boyunca stres içinde HD video izleyemiyorsam; ay sonu 1mbps gibi bir hıza katlanmak zorunda kalıyorsam; rahat rahat dizi film indiremiyorsam; TV'de kaçırdığım şeyleri internetten takip edemiyorsam NEDEN 60TL ÖDEYEYİM?
ortalama aylık 20-21TL daha ödeyip sınırsız yaptırdım. 2aydır 5lira ödüyorum ayda.
bir kaç kez yazdım bunu ama geri dönüş alamadım eminim çoğumuzun internet keyfi 20 liradan daha değerlidir.
AKK yıllardır var fakat uygulanamıyordu.Neden bu kotayı koydular anlamadım resmen millete eziyet.Sözde sınırsız sadece adı öyle gerisi hikaye
Bari cahillik yapmada. Sanki TTNET kafasından basıyor oraya o GB'ları.online oyun/video der sonra kotaya isyan eder. Şaka mı yapıyorsun?
Boş yapma. AKK yıllardır mevcuttu fakat uygulanamıyordu. Şimdimi öğrendin AKK olduğunu? Limitsizden maksatın download miktarı kotası olduğunu altta yazan AKK'den anlayabilirsin.. Sen 50GB AKK'yi sözleşmede okumadan TTNET'e güvenip imzayı atıyorsan sonra gelip ağlamıcaksın. Yarın öbürgün birileri sözleşmeyle herşeyini götürür anlayamazsın neler olduğunu.Al işte, böyle vatandaşlar olduğu sürece bu akk az bile. Limitsiz internetin niye kotası var diye sormaz, bir de üstüne cahil der. Gerçek sınırsız interneti faiş fiyattan satıp tüm ülkeyi kotaya bağlayanlar akıllı, sen de akıllısın ama ben cahilim! Semer vuran çok olur ama maksat eşek olmamakta...
katılıyorum tabi günlük 10 liraya çalışan insanlar var.Dostum herkes'in internete verecek aylık 80TL'si yok. 60TL'si bile yokda mecburiyetten.
Hat ile alakalı o. Mesela benim hattım 9400 olunca "hızlı geçit" modundan "desteklenmiş" moda geçtiği için +20 ping oluyor. Bende 8.000'e indirttiriyorum ki pingim düşük olsun.katılıyorum tabi günlük 10 liraya çalışan insanlar var.
ama durumu nispeten iyi olanların internet düzgün olmadığı için 1gün fazladan dışarı çıkması demek aynı paraya patlıyor.
bilinmediği için satılmıyor bence bu paket. TTNet koysa 80 liradan burada acı çekenlerin çoğu geçecek
ayrıca dikkat edilmesi gereken nokta 9400 / 935 internetimi 8192 / 799'a düşürmüşler. sanırım bu aknsiz paketlerin böyle bir sorunu var.
işyerindede 8mbit almıştım ilk 8192/799 vermişlerdi. ulaşılabilir hız 26000 görünüyorken. şuan 16mbit kullanıyorum işyerinde sorunsuz ama oda tam 16383/1023 olarak görüyor. yani aknsiz paketlerde kilobit kilobitine internet veriyorlar...Hat ile alakalı o. Mesela benim hattım 9400 olunca "hızlı geçit" modundan "desteklenmiş" moda geçtiği için +20 ping oluyor. Bende 8.000'e indirttiriyorum ki pingim düşük olsun.
Bazı hat varda 10.000'de bile düşük ping sağlayabiliyor.
Boş yapma. AKK yıllardır mevcuttu fakat uygulanamıyordu. Şimdimi öğrendin AKK olduğunu? Limitsizden maksatın download miktarı kotası olduğunu altta yazan AKK'den anlayabilirsin.. Sen 50GB AKK'yi sözleşmede okumadan TTNET'e güvenip imzayı atıyorsan sonra gelip ağlamıcaksın. Yarın öbürgün birileri sözleşmeyle herşeyini götürür anlayamazsın neler olduğunu.
İnternet türkiye'de pahalı olduğu açık ama tekel olduğu sürece bu beklenir.
100 tl çıkartıp akk'siz alırsın yoksa susarsın bitti.Ben 99 yılından beri internet kullanıyorum ve yıllardır dediğin akk 3 yıldır var. Öncesinde böyle birşey varmıydı? Tekel olduğunu kendin söylüyorsun. Eee o zaman? Cahillik ya işte, tt dışında başka seçeneği olmayan ve faiş fiyattan internet alacak durumu olmayanlar sözleşmede yazıyor diye susup oturacaklar aşağı. Elalem internete insani ihtiyaç der, senin zihniyet ise sözleşmede yazıyor ağlama der.
100 tl çıkartıp akk'siz alırsın yoksa susarsın bitti.