1112211.com - Sümer Kolçak

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence fazla takılmayın kafa batlaması yaşabilisiniz :D

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bence bu adam büyük psikolijik sorunları olan, belki de şizofren olan biri, sabri, nurten, rasim gibi isimleri kafadan uydurmuş olabilir, hatta "sümer" ismi bile uydurma olabilir.
bununla birlikte sümer çok zeki birine benziyor tabi sümer diye biri varsa.

site basit bir html sitesi

adamın yüklediği videoların hepsi yüksek kalite, muhtemelen maddi durumu çok iyi ya da yakınlarının, yoksa öyle bi kamera yı nereden bulacak ki

bazen sıralı-alakalı kayıtlar yaparken ilk olana 1 yazmıyor ama sonrakilere 2 3 4 5 diye numara veriyor, buda paylaşımlarını planmadığını gösterir, mesela xxxxxx i paylaşıyor ama bunun 2. sini de paylaşacağını planlamıyor :)

çekip yüklediği resimler 32bit png, boyutları da yüksek, bulanık bile değil, çok iyi fotograf çekiyor :)

di'li geçmiş zamanı kullanamıyor, hep miş'li geçmiş zaman kullanıyor, mesela bu resim xxxxx*de çekilmiş diyor,

nokta dışında noktalama işareti kullanmıyor, kesme işareti yerine yıldız * kullanıyor

yaşadığı evde kimse yok, yemek yapmayı da biliyordur muhtemelen

ya bu sümer neymiş böyle :) bu site iyice incelense çok şey çıkar bence

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu adam dışlanıp dışlanıp gauss gibi bir yöntem bulup bize kapak yapar. Bakın demedi demeyin :D

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bence bu adam büyük psikolijik sorunları olan, belki de şizofren olan biri, sabri, nurten, rasim gibi isimleri kafadan uydurmuş olabilir, hatta "sümer" ismi bile uydurma olabilir.
bununla birlikte sümer çok zeki birine benziyor tabi sümer diye biri varsa.

site basit bir html sitesi

adamın yüklediği videoların hepsi yüksek kalite, muhtemelen maddi durumu çok iyi ya da yakınlarının, yoksa öyle bi kamera yı nereden bulacak ki

bazen sıralı-alakalı kayıtlar yaparken ilk olana 1 yazmıyor ama sonrakilere 2 3 4 5 diye numara veriyor, buda paylaşımlarını planmadığını gösterir, mesela xxxxxx i paylaşıyor ama bunun 2. sini de paylaşacağını planlamıyor :)
yabancı bir yerden geldiği belli oluyor.Yavaş Yavaş alışıyor Türkiye deki işlerin nasıl işlediğini.:D adamın 1 lirasını çalmışlar.hırsızlar.

1f9mh8T.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

su parasından şikayetçi

FL6h9rs.jpg

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yazık ya, adresine pizza siparişi veren mi dersin, hepsiburada.com'dan kapıda ödeme dizüstü bilgisayar siparişi veren mi, ankesörlü telefonla evine temizlikci,tamirci siparişi vericem diyen mi. Sümer'in hastalığı ile dalga geçiyorlar birde asıl hasta sizsiniz. Umarım korkmamıştır birde pizzacı ağzını burnunu kırıcam demiş.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Kimlik bilgileri bile internette var, daha kötü şeylerle de karşılaşmaz inş.

Kirigaya Kazuto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toruchan.org diye bir siteden pizza yollamışlar eğleniyor çakallar dalga geçerek sümere yazık aslında. :sneaky2:

lifeiswaiting

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kafa 1500 oldu. "adam bizi izliyor" yazan arkadaş çok güldüm :)

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Adam ayrı bir tuhaf ben de mi böyle bir şey yapsam. :D

webdost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adam örselenmiş, itilmiş, kakılmış hayat mücadelesi vermeye çalışan internetten anlayan web işlerinde yarı pro biri.

jdsezer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Dün forumda ben vermiştim siteyi Söyle Rahatla kısmında..
Olaya açıklık getirirsek, Sümer bipolar bozukluk yada başka bir rahatsızlığı olan biri. Hayat hikayesi gerçekten çok ilginç.
Siteyi baştan sona inceledim.

Sümer 2006'nın sonlarına doğru youtube'a alternetif olarak motiona sitesini kuruyor ve site tutuyor. Sonra siteyi şikayet ediyorlar fbi,cia Sümeri sorguluyor ve yaptığı girişimler sonlandırılıyor. Bunun sonucunda Sümer bir kaç kere akıl hastanesine yatırılıyor. Ailesi oğlum deli diyerek Sümeri Türkiye'ye yolluyor. Sümer'de ailesine haber vermek için bu siteyi kuruyor bilgi amaçlı. Dahada detaylı okumak isteyenler ekşisozluk'ten okuyabilirler.

Son olarak dalga geçilecek biri değil ve aşırı zeki Sümer. Bazı durumlarda hastalığından dolayı bir çocuk kadar masum o kadar.

Siteye Girdim Yazıları Okumakya Erindim Hemen Yorumlara Göz Gezdirdim ;) Eywallah Kardeşim İyi anlatmıssın :thumbup1:

emertcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok tuhaf bir adam, ekşisözlükde sayfalarca giri var hakkında