Vikings
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 91
Allah yok diyerek kendi dizine sıktı Allah var çok merhametli yok diyenlere bile merhamet ediyor...
Bir şey anlamadım

Allah yok diyerek kendi dizine sıktı Allah var çok merhametli yok diyenlere bile merhamet ediyor...
inşallah insanlığı yoketmeye falan kalkışmaz.Bu adam dışlanıp dışlanıp gauss gibi bir yöntem bulup bize kapak yapar. Bakın demedi demeyin![]()
yabancı bir yerden geldiği belli oluyor.Yavaş Yavaş alışıyor Türkiye deki işlerin nasıl işlediğini.bence bu adam büyük psikolijik sorunları olan, belki de şizofren olan biri, sabri, nurten, rasim gibi isimleri kafadan uydurmuş olabilir, hatta "sümer" ismi bile uydurma olabilir.
bununla birlikte sümer çok zeki birine benziyor tabi sümer diye biri varsa.
site basit bir html sitesi
adamın yüklediği videoların hepsi yüksek kalite, muhtemelen maddi durumu çok iyi ya da yakınlarının, yoksa öyle bi kamera yı nereden bulacak ki
bazen sıralı-alakalı kayıtlar yaparken ilk olana 1 yazmıyor ama sonrakilere 2 3 4 5 diye numara veriyor, buda paylaşımlarını planmadığını gösterir, mesela xxxxxx i paylaşıyor ama bunun 2. sini de paylaşacağını planlamıyor![]()
Bu adamın 46 raporu mu var o.o
( video daki siparis veren adamn)
Benim beyin 404 not found hatası veriyor artık sabah konuyu baştan okurum yanlış anladım hehraldesiparişleri o vermiyor akıllı geçinen deliler veriyor akıllarınca eğleniyorlar...
adam örselenmiş, itilmiş, kakılmış hayat mücadelesi vermeye çalışan internetten anlayan web işlerinde yarı pro biri.
Dün forumda ben vermiştim siteyi Söyle Rahatla kısmında..
Olaya açıklık getirirsek, Sümer bipolar bozukluk yada başka bir rahatsızlığı olan biri. Hayat hikayesi gerçekten çok ilginç.
Siteyi baştan sona inceledim.
Sümer 2006'nın sonlarına doğru youtube'a alternetif olarak motiona sitesini kuruyor ve site tutuyor. Sonra siteyi şikayet ediyorlar fbi,cia Sümeri sorguluyor ve yaptığı girişimler sonlandırılıyor. Bunun sonucunda Sümer bir kaç kere akıl hastanesine yatırılıyor. Ailesi oğlum deli diyerek Sümeri Türkiye'ye yolluyor. Sümer'de ailesine haber vermek için bu siteyi kuruyor bilgi amaçlı. Dahada detaylı okumak isteyenler ekşisozluk'ten okuyabilirler.
Son olarak dalga geçilecek biri değil ve aşırı zeki Sümer. Bazı durumlarda hastalığından dolayı bir çocuk kadar masum o kadar.