1101 tane hd-bits.ro davetiyesi.

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
qbilay[at]mynet.com bende alabilir miyim?

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bende alabilirmiyim davetiyeden

Mesaj sayısı yetersiz.Kusura bakmayın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

qbilay[at]mynet.com bende alabilir miyim?

Daha önce sana göndermiştim. Neden ikinci defa istiyorsun?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

3 gün süreli davetiye kodunuz özelden gönderildi.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
"Adaletten konuştuğun zaman, sen bana 1 verdin! Niye verdin!" :D

Adalet lafını burda kullanmıcaksın şimdi! :D Gözlüğümü yere atasım geldi! :D

[video=youtube;L3RMMZ_iUqo]http://www.youtube.com/watch?v=L3RMMZ_iUqo[/video] 0:56'yı sana armağan ediyorum :D

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 arkadaşın davetiye kodları silinmiştir.İlgililere...

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kalan davetiye sayısı 1035+2 (Silinen davetiyeler)= 1037 :D
İSteyen herkese...

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 arkadaşın daha davetiye kodu silinmiştir.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
beyler dandik siteler açıp sırf davetiyeyle millete bulunmaz hint kumaşı gibi satılmaya çalışılan şeyler bunlar. r10, arena, turk-torrent'ten tutun bütün sitelerde üyeliğim var. şimdiye kadar aradığım herşeyi bu siteler dışında da rahatlıkla bulabildim. önemli olan interneti doğru kullanmak. 1101 tane davetiyeymiş de bilmem ne de. geçin bu işleri.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
beyler dandik siteler açıp sırf davetiyeyle millete bulunmaz hint kumaşı gibi satılmaya çalışılan şeyler bunlar. r10, arena, turk-torrent'ten tutun bütün sitelerde üyeliğim var. şimdiye kadar aradığım herşeyi bu siteler dışında da rahatlıkla bulabildim. önemli olan interneti doğru kullanmak. 1101 tane davetiyeymiş de bilmem ne de. geçin bu işleri.
isteyen bulur, isteyen davetiye alır...

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
isteyen de yorum yapar.
ama her isteyen de tutup böyle ne gerek var derse senin yorumuna da ne gerek var der. millet salak, torent bilmiyor, beleş bulmuş davetiye alalım mı diyor? google a yaz aradığını yaz yanına torent diye çıkmıyor sanki. kat.ph yi piratebay'ı bilmiyor millet. aydınlat bizi....

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ama her isteyen de tutup böyle ne gerek var derse senin yorumuna da ne gerek var der. millet salak, torent bilmiyor, beleş bulmuş davetiye alalım mı diyor? google a yaz aradığını yaz yanına torent diye çıkmıyor sanki. kat.ph yi piratebay'ı bilmiyor millet. aydınlat bizi....
bilmiyor demek ki davetiye lafını duydu mu sazan gibi atlıyor. ben de vaktinde aldığım site davetiyelerini söylüyorum ve gereksiz yere milletin cebini doldurmayın diyorum. Zaten o torrentler birkaç siteden ortalığa dağılır. 20 tane siteye üye olmaya gerek yok yani.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
bilmiyor demek ki davetiye lafını duydu mu sazan gibi atlıyor. ben de vaktinde aldığım site davetiyelerini söylüyorum ve gereksiz yere milletin cebini doldurmayın diyorum. Zaten o torrentler birkaç siteden ortalığa dağılır. 20 tane siteye üye olmaya gerek yok yani.
isteyen alsın kullansın. kendine olmasa da siteye fayda.