visualize
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Davetiye alabilirmiyim ?
Teşekkürler
Teşekkürler
Davetiye alabilirmiyim ?
Teşekkürler
Davetiye kodunuz özelden gönderildi.bana da gönderirmisiniz...
hocam sen ne yaptında bu kadar davetiye kazanabildin çok merak ettim valla
banada hd-bits.ro davetiyesi gönderebilirmisiniz. bide elimde birçok sitenin davetiyesi var demişsin, Bit-HDTV ve HD-Torrents davetiyesi var ise göndermek istersen çok sevinirim.
Bende 1 davetiye rica etsem![]()
Elimde çok olduğu için sorgusuz sualsiz hd-bits.ro dagıtıyorum.Hd-torrents'i geçenlerde dağıtmıştım.Kaçırmışsın.Hd-torrents ve bit-hdtv için 2 güvendiğin sitenin ratio örneğini konuya gönderebilirsin.
Tek şart forumda mesaj sayısının 50 veya üzeri olması.Sorgusuz sualsiz herkese.İstekleri buradan yapmanız benim için daha iyi olur. Lütfen özelden mesaj atmayalım.
turknova
![]()
torrentcell
![]()
mail : bluenight231@yahoo.com.tr
Diğer türk torrent sitelerindede aşağı yukarı böyle ratiolarım. Buda benim dağıttığım davetiyeler http://forum.shiftdelete.net/site-d...e-turknovadan-sevabina-davetiye-dagitimi.html yabancı sitelere daha üyeliğim yok ama ratio tutturan briyim sıkıntı olmaz. Şimdiden teşekkürler....
Merhaba.
Davetiye icin tesekkur ederim. Ancak sormak istedigim bir sey var. Kayit isleminde gerekli sorulari cevapladim ve speedtest.net hiz sonuclarini gonderdim fakat upload hizim dusuk oldugu icin kabul edilmedi. Bugun DSL hizmetinde upload su anda en fazla 800Kbps uye olabilen arkadaslar bu karsilastigim sorunu nasil gecebildi anlayabilmis degilim.
kusura bakma ama gönderemem.Hiç makul seviyelerde değil.hd-bits.ro göndereyim.Oradaki durumuna göre düşünebilirim.Hd-bits.ro için davetiye kodunu gönderdim.
canın sağolsun opontehd-bits.ro onay bekliyo onaylarsan sevinirim...
Rica etsem bi davetiyede ben alabilirmiyim..simdiden tşk ederim... gold.ali@hotmail.com
davetiye rica ediyorum. freedykrueger@gmail.com
adem_ercan_5@hotmail.com bir tanede ben alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
- - - Mesaj Güncellendi - - -
adem_ercan_5@hotmail.com bir tanede ben alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
Benim mesaj sayım yeterli mi?(pm)
Evet yeterli senin şuan tespit ettim
Nedir bu mesaj sayısı muhabbeti![]()