1101 tane hd-bits.ro davetiyesi.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3 arkadaşın davetie onayı yapıldı.İyi paylaşımlar.
Please seed and enjoy :D

tribalkinq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam sen ne yaptında bu kadar davetiye kazanabildin çok merak ettim valla

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bana da gönderirmisiniz...
Davetiye kodunuz özelden gönderildi.

hocam sen ne yaptında bu kadar davetiye kazanabildin çok merak ettim valla

kalan davetiye 1043. Daha elimde birçok sitenin davetiyesi var ama gönderdiğim insanlar kullanamıyor.Şu ana kadar yaklaşık 50 kişinin davetiye kodunu sildim.Çünkü aradan 10 gün geçmesine rağmen özel mesajlarına bakıp üye olmadılar.Böyle insanlara da davetiye gönderiyorum.Seçim yapamıyorsun ama artık 3 günden fazlasını siliyorum.Ve de sildiğim davetiye kodlarının yerine yenileri tekrar veriliyor.Senin sorun bahanesiyle de bu konuya açıklık getirmiş oldum ama diğer sitelerin davetiyelerini asla bu şekilde vermem. Elimde çok var diye isteyen herkese gönderiyorum.Zaman zaman hak etmeyen arkadaşlar da alıyor ama onun önüne asla geçemezsin.Şu an itibariyle davetiye kodu alıp 3 gündür üye olmayan 2 kişi bekliyor.Akşama kadar üye olmazlarsa silicem ve bi daha isteyemezler.hd-bits.ro tarafından banlılar.

nightmare1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
banada hd-bits.ro davetiyesi gönderebilirmisiniz. bide elimde birçok sitenin davetiyesi var demişsin, Bit-HDTV ve HD-Torrents davetiyesi var ise göndermek istersen çok sevinirim.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
banada hd-bits.ro davetiyesi gönderebilirmisiniz. bide elimde birçok sitenin davetiyesi var demişsin, Bit-HDTV ve HD-Torrents davetiyesi var ise göndermek istersen çok sevinirim.

Elimde çok olduğu için sorgusuz sualsiz hd-bits.ro dagıtıyorum.Hd-torrents'i geçenlerde dağıtmıştım.Kaçırmışsın.Hd-torrents ve bit-hdtv için 2 güvendiğin sitenin ratio örneğini konuya gönderebilirsin.

nightmare1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Elimde çok olduğu için sorgusuz sualsiz hd-bits.ro dagıtıyorum.Hd-torrents'i geçenlerde dağıtmıştım.Kaçırmışsın.Hd-torrents ve bit-hdtv için 2 güvendiğin sitenin ratio örneğini konuya gönderebilirsin.

turknova

torrentcell

mail : bluenight231@yahoo.com.tr

Diğer türk torrent sitelerindede aşağı yukarı böyle ratiolarım. Buda benim dağıttığım davetiyeler http://forum.shiftdelete.net/site-d...e-turknovadan-sevabina-davetiye-dagitimi.html yabancı sitelere daha üyeliğim yok ama ratio tutturan briyim sıkıntı olmaz. Şimdiden teşekkürler....

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba.

Davetiye icin tesekkur ederim. Ancak sormak istedigim bir sey var. Kayit isleminde gerekli sorulari cevapladim ve speedtest.net hiz sonuclarini gonderdim fakat upload hizim dusuk oldugu icin kabul edilmedi. Bugun DSL hizmetinde upload su anda en fazla 800Kbps uye olabilen arkadaslar bu karsilastigim sorunu nasil gecebildi anlayabilmis degilim.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
turknova

torrentcell

mail : bluenight231@yahoo.com.tr

Diğer türk torrent sitelerindede aşağı yukarı böyle ratiolarım. Buda benim dağıttığım davetiyeler http://forum.shiftdelete.net/site-d...e-turknovadan-sevabina-davetiye-dagitimi.html yabancı sitelere daha üyeliğim yok ama ratio tutturan briyim sıkıntı olmaz. Şimdiden teşekkürler....

kusura bakma ama gönderemem.Hiç makul seviyelerde değil.hd-bits.ro göndereyim.Oradaki durumuna göre düşünebilirim.Hd-bits.ro için davetiye kodunu gönderdim.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba.

Davetiye icin tesekkur ederim. Ancak sormak istedigim bir sey var. Kayit isleminde gerekli sorulari cevapladim ve speedtest.net hiz sonuclarini gonderdim fakat upload hizim dusuk oldugu icin kabul edilmedi. Bugun DSL hizmetinde upload su anda en fazla 800Kbps uye olabilen arkadaslar bu karsilastigim sorunu nasil gecebildi anlayabilmis degilim.

sen benim verdiğim adresten kayıt olacaktın.aksi halde sign_up dediğinde form dolduruyorsun ve ona göre isterlerse seni kabul ediyorlar.ben sana direkt olarak üyelik için kod gönderdim.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2 arkadaşın daha davetiye kodu silinmiştir.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Benim mesaj sayım yeterli mi? :D (pm)