- Konuyu başlatan
bana da ataydın eyiydi ama şartlara uymuyorum sanırım. neyse sağlık olsun ama başkalarını düşünecek kadar erdemli, kendi beğenen o egoist torrentçilerden olmadığın içinde ben şahsım adına teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar davetiyeye ihtiyacım var. Gönderirseniz çok sevinirim..
ferdibjk@gmail.com
Şimdiden teşekkür ediyorum..
rica etsem bir tane de ben alabilirmiyim ?
ben de rica edebilir miyim?
bende isterim...
bana da ataydın eyiydi ama şartlara uymuyorum sanırım. neyse sağlık olsun ama başkalarını düşünecek kadar erdemli, kendi beğenen o egoist torrentçilerden olmadığın içinde ben şahsım adına teşekkür ediyorum.
bende davetiye alabilirmiyim ? teşekkürler..
oponte merhaba davetiye gönderirsen sevinirim teşekkürler
bende davetiye alabilirmiyim dnzhntunel@gmail.com
- - - Mesaj Güncellendi - - -
bende davetiye alabilirmiyim dnzhntunel@gmail.com
Davetiye alabilirmiyim teşekkürler
Kardeş teşekkürler bana davetiye geldi ama ben üye olduktan sonra benim maile onay kodu gelmedi.Davetiye kodunuz özelden gönderildi.
Kardeş teşekkürler bana davetiye geldi ama ben üye olduktan sonra benim maile onay kodu gelmedi.
bana bir yardım edermisin
Alalim kullaniriz yaBen de onceden duymadim hic. Siz yenisiniz galiba!
@smnfrkn LeechTurk lazimsa verem![]()
Ben de alem @oponte ?![]()
tm oldu teşekkürlersana onay kodu veya linki gelmez. HD-bits.ro'da sistem daha farklı. Sen kayıt olduktan sonra benim onaylamam gerekiyor ve biraz önce onayladım. Şimdi rahatlıkla giriş yapabilirsin. İyi paylaşımlar.
Bir tane rica edebilir miyim? omerfarukbabatutmaz@gmail.com
NO CONFIRMATION EMAIL IS SENT, ASK YOUR INVITER TO CONFIRM IT.Davetiye kodunuz özelden gönderildi.
NO CONFIRMATION EMAIL IS SENT, ASK YOUR INVITER TO CONFIRM IT.
Don't request reset password before even confirming your account!!
diye yazı çıkıyor.Ne yapacağım?
Bende alabilir miyim?
davetiye kaldıysa bende alabilirmiyim? teşekkürler
Bende uzun zamandır üyeyim ancak okuyorum genelde yazmıyorum mesaj sayim az ancak varsa bi taneee ben rica ediyorum. Vpn server kullanıyorum ratio sikintisi yasamam..