1101 tane hd-bits.ro davetiyesi.

emre.gokmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alabilirmiyim mevcut ise çok iyi olur valla emregokmen87@gmail.com

Cincin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üyelik tarihimle mesaj sayısı bu kadar ters orantılı olabilir :(
ama rica etsem ayıp mı olur?

sinanmim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bitsoupu.jpg
zamunda.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tekrar Selamlar Oponte,
Fazla mesaj göz çıkarmaz diyerek buradan da yazayım dedim.
Yaklaşık 2 yıldır, HD-bits.ro davetiyesi bulmak için forumlara yazıyorum, tanıdıklara soruyorum, siteyi takip ediyorum bir tek TBMM kaldı aramadığım ama sonuç elde var sıfır. Davetiyeniz var ise rica ediyorum 1 aylık deneme sürümü olsun sitenin arayüzünü göreyim bari
001_smile.gif
Ratio'lara dikkat eder referansınızı boşa çıkarmam emin olabilirsiniz.

2 Adet yabancı tracker ratio örneği ekledim. İkisi de yakın zamanda üye olduğum siteler ama ratio değerimi düşürmemek için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyorum.
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
Sinan KAHYAOĞLU

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bitsoupu.jpg
zamunda.jpg

Tekrar Selamlar Oponte,
Fazla mesaj göz çıkarmaz diyerek buradan da yazayım dedim.
Yaklaşık 2 yıldır, HD-bits.ro davetiyesi bulmak için forumlara yazıyorum, tanıdıklara soruyorum, siteyi takip ediyorum bir tek TBMM kaldı aramadığım ama sonuç elde var sıfır. Davetiyeniz var ise rica ediyorum 1 aylık deneme sürümü olsun sitenin arayüzünü göreyim bari
001_smile.gif
Ratio'lara dikkat eder referansınızı boşa çıkarmam emin olabilirsiniz.

2 Adet yabancı tracker ratio örneği ekledim. İkisi de yakın zamanda üye olduğum siteler ama ratio değerimi düşürmemek için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ediyorum.
Konu ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
Sinan KAHYAOĞLU
Davetiye kodunuz özelden gönderildi.

Kalan davetiye sayısı 1038 :D

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Uyelık oluşturmuş olmama rağmen kullanıcı yok deyip duruyor :) şifre yenile diyorum mail geliyor ancak kullanıcı yok dıyor :(

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
pazar günü itibariyle 9 gündür gönderdiğim davetiye sahipleri arkadaşlar ( 8 kişi ) hala kayıt olmamışlar. Buradan şunu belirtmek istiyorum. Tüm davetiye kodları 10.gün itibariyle geçersiz olacaktır.Herkes ona göre hareket etsin ve bu 10 gün olayı sadece bu 8 kişi için. Nedeni de daha önce böyle bi açıklama yapmamış olmam.Bundan böyle davetiye gönderim tarihi itibariyle 3.gün bitiminde davetiye kodları bizzat benim tarafımdan geçersiz kılınacaktır.

İlgililerin dikkatine.

Yukarıda da belirtiğim gibi davetiye gönderdiğim sevdimsadece,webaslann,~J.c--W_ ve koddan çıkartamadığım iki arkadaşın daha davetiye kodları 2 haftadır kayıt olmadıkları için silinmiştir.

İlgililere duyurulur.

takein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
rica etsem bir tane de ben alabilirmiyim ?

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana da ataydın eyiydi ama şartlara uymuyorum sanırım. neyse sağlık olsun ama başkalarını düşünecek kadar erdemli, kendi beğenen o egoist torrentçilerden olmadığın içinde ben şahsım adına teşekkür ediyorum.