1100 tl civari android işletim sistemli telefon önerileriniz

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dicek birşey bulamıyorum :D
neyse sen haklısın s3 ezik büzük bi telefon kullanan herkezde koyun zihniyeti var hiç biri telefondan ve teknolojiden anlamıyor ve sen herkesden çok anlıyorsun tebrik ederim.

S3 alanları diyeyim ben sana
1-Dediğin marka düşkünleri ki bunların çoğu cahil samsung standındaki bir adamın kolaylıkla kandırabileceği cinsten
2-Oyuncular, en iyi donanımı verdiği için
3-Reklamlara kananlar
4-Custom Rom yüklemeyi sevenler, bir sürü var ve yüklemek aşırı kolay
5-Emsallerine göre aşırı ucuz olması

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu fiyat araligindaki telefonlar birbirlerine yakin kullanici deneyimi sunmaktalar gerek donanim gerek yazilimlari geregi bu sebepten dolayi telefon almadan once mutlaka teknoloji marketlerde elinize alip denemelisiniz bu asamada tasarim detaylari yani incelik hafiflik ekran boyutu ve telefonun hatlari onem kazanmakta tabi bu soyledigim cok nesnel yani kisiden kisiye degisen olgular bu sebepten dolayi canli olarak gorulmeden telefon alinmamasi gerek kavgaya gerek yok yani guzel cihazlar bunlar :-)

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia sp cileri dinleme 3 ay sonra telefonlarının güncelleme desteği kesilince buraya gelip kız gibi zırlarlar al s3 ü kafan rahat olsun galaxy s3 ün rakibi olarak çıkan bi xperia s vardı htc one x vardı unutuldu gittiler galaxy s3 hala tüm dünyada popüler ve arkasında büyük bir geliştirici desteği var rahat 3 sene kullanırsın emin ol bundan 6 ay sonra xperia sp konuşan kalmayacak galaxy s3 hala popülerliğini sürdürecek

Sen hangi guncelleme desteginden bahsediyorsun, nexus 4 alacaksin !!

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bak tarafsızca dusunursen
s3
sp neredeyse tam olarak bu fıyat aralıgında
s3 un avantajı 4 cekırdek olması ancak sp nın ıslemcısı yenı nesıl ve s3 un performansını rahatlıkla karsılıyor ve 1.7 ghz
samsung herzaamankı gıbı plastıkden sp ıse yanları alumınyum arkası plastık ancak daha kalıelı oldugunu duydum
sp nın ıncelemelerde ve alanlarda tek bır eksı yonu wıfı cekım kuvvetı cok guclu degıl dedıler
ama ıkısını yan yana koy bı bak o zaman sp nın daha kalıtelı ve daha ıyı oldugunu goreceksın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
neyin kavgasındasınız biri samsunga gıcık kapmış onu karalar bide sonynin son versiyonlarında su geçirmeme varmış e nolmuş aynısını samsungta yapıyor herkes birbiriyle yarıştıgı içn genelde çok yakın performanslı cihazlar çıkıyor ve bana göre tip olarak s4ün tipi güzel sana göre başkası güzeldir normal çünkü bu tip şeyler öznel kavramlar

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sen hangi guncelleme desteginden bahsediyorsun, nexus 4 alacaksin !!

Sakin ol sampiyon !! :-):-)
S3 arkasindaki bu geliştirici destegiyle en az nexus4 kadar güncelleme alir custom romlarla ben zamaninda galaxy w ile 4.2.2 kullaniyodum cm10.1 sagolsun samsung verseydi 4.2.2 yi bu kadar stabil ve hizli olmazdi bu soylediklerim tabi ki custom rom meraklilarina..
ama olsun sen nexus 4 alicaksin!! nexus 4 almayan ölsün !!

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Nexus 4 almayanları öldürüyoruz bu forumda haberin yok mu senin :devil2:

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayir yani hocam ben nexus 4 un galaxy s3 ten daha iyi bi telefon oldugunu zaten biliyorum ben baska bir telefonla karsilastirmistm galaxy s3 u bu siddet celal nedir anlamadim :-):-)

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
galaxy s3 alanın aklından şüphe ediyom zaten donanım uyumsuzluğu var o telefonda 1 gb ram yetmiyo ben de kullandım zamanında

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merak ediyorumda sana nasıl bir s3 yollanmış valla cidden merak ediyorum oyunların hiçbirinde zerre kasılmayan zerre donmayan asla ısınmayan şarjı 2 gün giden güneş altında sanki akşammış gibi kullanman 2 yıl daha yani 2015e kadar güncelleme sözü verilen ne hikmetse benim note II de sensör ekrana bakınca kapanır sende kapanmaz.Yani artık cidden merak ediyorum sana nasıl bir s3 gelmiş.Zira böyle bir telefondan daha başka piyasada yok.Yada ayrı dünyalarda yaşıyoruz.Valla kardeş bak bu arkadaşın bulduğu özel üretim s3ten bulursan sende al bir tane hemen sakın kaçırma.Düşünsene cihaz nexus gibi 2 yıl daha güncelleme alıcak istediğin oyunu oyna gram kasılma olmayacak güneş altında sanki gece sokaktaymışsın gibi görecen asla ısınmayacak şarjı 2 gün gidecek bide yedek batarya aldın mı 4 gün şarja takmayacan.Yani o kadar kafan rahat al ki şöle düşün s3ten sonraki telefonlar boşa çıktı öle düşün 2 yıl rahat kullanırsın vala hatta 2020yi zorlarsın bence.:sleeping:

Sen herhalde samsungun hissedarisin kardes ? S3 suan bile kasiyor 1 gb ram var ne 2020 si ben 1 yil sonra s3 sahiplerinin telefona lanet edecegini biliyorum cunku cihazda 1 gb ram var sacma sacma uygulamalariyla 500 kalio zaten sen iyi atmissin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vallaha haklısın artık ne diyim pes diyorum bence artık boşa telefon çıkıyor tanıtılıyor s3 bitirmiş zaten olayı git bir tane s3 al tmm kafan rahat o zaman ne gerek var firmalar bu kadar yırtnıyor.Bende gidip sp aldım salak gibi ne biliyim teknoloji boşa gelişiyor.Bilsem alırdım bende s3 2. el temiz bir tane ohh mis kafan da rahat 2015e kdr daha ne olsun.Arkadaşım 1100 liraya s3 bulursun mutlaka al bir tane gitsin salla diğer telefonları onlar boşa çıktılar gözün arkada kalmasın artık teknoloji boşa gelişiyor bir s3le olayı çözmüş adamlar sorunsuz tlf daha ne istiyorsun.

Sana tek diyecegim sey su git s3 ile nexus 4 al ikisindede 20 tane oyun ac arkaplanda kalsin bak bakalim hangi telefon pert oluyo ? Hala s3 u savunanlar varya sasiriyorum

Sakin ol sampiyon !! :-):-)
S3 arkasindaki bu geliştirici destegiyle en az nexus4 kadar güncelleme alir custom romlarla ben zamaninda galaxy w ile 4.2.2 kullaniyodum cm10.1 sagolsun samsung verseydi 4.2.2 yi bu kadar stabil ve hizli olmazdi bu soylediklerim tabi ki custom rom meraklilarina..
ama olsun sen nexus 4 alicaksin!! nexus 4 almayan ölsün !!

Nexus 4 kadar guncellememi alacak ? Peh

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sadece gülüyorum bazılarına. Kullandıkları markanın akıl edemediği teknolojileri üretiyor diye samsung'a sallayanlar var. Tamam siz çok iyi biliyorsunuz bu işleri :) Adam orada 50 milyon sattım diyor bizimkiler burada plastik diyor telefona. Tamam sen git çelik sony al. :) Hayret bir şey ya. Şu dünyada Apple iPhone ile yarışabilecek tek teknoloji Samsung Galaxy'lerde olmasına karşın dandirik telefonlarla kıyaslıyolar. Hey Allahım sabır.

Not : Samsungun hissedarı mısın diye soracak olanlara; Evet hissedarıyım. Sattığımız her telefondan 10 TL kazanıyorum. Benzer sorular gelmesin.

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam dedik zorlama da ayrıca kapalı değildi akıllı bekleme belki 20-30 kez denemişimdir 10 yaşındaki çocuk değiliz herhalde.Nokianın simbian gibi sorunlu bir işletim sistemini sırf iyi reklam yapıyor diye satıyorsa samsung alasını yapıyor zaten ve alasını da satar.Bak konuşmayacaktım ama gene konuşturacaksın.Bak gidip nokia alırsan şuanda mesela lumia 1020 dersin ki bnm tlfnun kamerası gibi yok nokia da bildiğimiz sağlamlıkta ve navigasyon da harika bu şekilde öne çıkarsın bir farkın olur.Lg alırsın ekranda lider olduğu için bnm ekranım haria dersin genelde tasarımları da hoş olur ayrıca arayüzünün de kullanımı gayet iyidir.Gidersin htc alırsın malzeme kalitesi olsun özellikle ses konusunda fark atmış olursun.Sony alırsın gene kendine özgü çizgisi walkman deneyimi genelde güzel kamera ve yeni modellerinde batarya performansı sunar sana hatta sonynin yeni modelleri su geçirmezlikte sunuyor artık.Ama gel gelelim samsung a saçma sapan sensörler dışında donanımdan başka bişi sunmaz sana 2000 liraya alırsın 400 liralık modeli gibi durur ekran desen amoled parlaklık sona gelince bile çok fark etmiyor yakınlaşınca pikseller görülüyor kamera desen ortalamada ses desen ortalamada farklıklık desen yok ki burda donanım diyoruz s3te donanım da yok oda ayrı bir konu.Ben akıllı telefon alacaksam farklı bir yönü ve elle tutulur bir yanı olmalı.Aa kafamı çevirdim müzik durdu harbiden mi ne kadar önemli bişeymiş işte okuyordum ekran kapanacaktı sensöre baktım şöle bi 10sn kapanmadı allasen ne kdr önemli özellikler.Asıl sen fanboyluk yapmayı bırakta bana elle tutulur bişi söyle donanım dersen bende sana sony de donanımlı derim yok arayüz kullanımı kolay hem bataryada çıkıyor dersen lgde de aynısı var derim hatta samsung birçok özelliği lgden çaldı.Bana hepsinden farklı bişey söyle şu saçma sapan sensör özellikleri dışında.Git yurtdışından getirt sony kırdıramazsın yani sim free olmaz adamlar izin vermiyor ciddi takılıyor.Ama samsung kendisi veriyor kırıyorlar bu şekilde piyasası dönüyor.Piyasa dönünce de işte koyun zihniyeti çıkıyor ortaya 60 milyon almış bende alıyım onlar pişman değil bende pişman olmam nede olsa piyasası var olmadı satarım.Yemin ediyorum varya işlemci nedir bilmeyen insanlar hayatında ram diye bişi duymamış insanlar gidip sırf bu zihniyetten dolayı s3 alıyor.Ve sonrası ne biliyor musun sonrası hüsran gidip satıyor şuana kadar çevremde kimde s3 görsem ertesi gün bakıyorum ya satmış yada ekranı kırılmış.Ve ben çoğu yerde okudum çoğu s3 kullanıcı arayüzden şikayetçi telefon defterine 10snde giriyor diye nasıl satarım da kurtulurum diye düşünen çok kullanıcı var.Bende sp kullanıyorum ama sanal tuş yapısı hoşuma gitmedi cihaz bnm diye göğe çıkaracaak değilim sizin gibi.Sen ve snn gibi koyun zihniyeti olan insanlar samsung almaya devam edin devam edinki bizim de bir farkımız olsun daha ne diyim yani sana.:cursing:

Helal olsun be kardesim iste olayi tam anlamiyla ozetlemissin tebrikler

Sadece gülüyorum bazılarına. Kullandıkları markanın akıl edemediği teknolojileri üretiyor diye samsung'a sallayanlar var. Tamam siz çok iyi biliyorsunuz bu işleri :) Adam orada 50 milyon sattım diyor bizimkiler burada plastik diyor telefona. Tamam sen git çelik sony al. :) Hayret bir şey ya. Şu dünyada Apple iPhone ile yarışabilecek tek teknoloji Samsung Galaxy'lerde olmasına karşın dandirik telefonlarla kıyaslıyolar. Hey Allahım sabır.

Not : Samsungun hissedarı mısın diye soracak olanlara; Evet hissedarıyım. Sattığımız her telefondan 10 TL kazanıyorum. Benzer sorular gelmesin.

Iste 50 milyon satmasinin sebebi koyun zihniyeti adam bakiyor oo soyle boyle sensorler varmis diyor aa bak herkez almis aa reklamlara bak diyor aliyor peki ozelligi ne ? Amoled ekran pehh!! Sensormus peeh zaten dokunmatik telefon aliyosun ekran gidince dokunursun vay efendim bakinca kapanmiyomus cokmu onemli ? Parmagini kaldirip 1-2 kalori bile harcamadan ekrana dokunamiyormusun ? Peki bana ayni anda 20-25 uygulama oyun acipta takilmayan s3 gostersene ? Nexus 4 ben 33 uygulamaya kadar gittim ayrica sirf sizde var diye herkezde olsun herkez bizim gibi bu telefondan 1 yil sonra aci cekmeye baslasin yalniz kalmayalim diye fancilik yapiyorsunuz biraz gercekleri konusun testlere bakin

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adam hayatinda custom rom diye bisey duymamis gelmis buraya s3 guncelleme mi alcak diyo ahkam kesmeye calisiyo bilmiyosun bari sus burda milletin kafasini karistirma millet 2010 da piyasa cikan telefona 4.2.2 kurup stabil bir sekilde kullaniyor custom romla isim olmaz ota guncelleme isterim diyen zaten gidip alsin nexus tutan yok :-)

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Iste 50 milyon satmasinin sebebi koyun zihniyeti adam bakiyor oo soyle boyle sensorler varmis diyor aa bak herkez almis aa reklamlara bak diyor aliyor peki ozelligi ne ? Amoled ekran pehh!! Sensormus peeh zaten dokunmatik telefon aliyosun ekran gidince dokunursun vay efendim bakinca kapanmiyomus cokmu onemli ? Parmagini kaldirip 1-2 kalori bile harcamadan ekrana dokunamiyormusun ? Peki bana ayni anda 20-25 uygulama oyun acipta takilmayan s3 gostersene ? Nexus 4 ben 33 uygulamaya kadar gittim ayrica sirf sizde var diye herkezde olsun herkez bizim gibi bu telefondan 1 yil sonra aci cekmeye baslasin yalniz kalmayalim diye fancilik yapiyorsunuz biraz gercekleri konusun testlere bakin

Kardeşim bak millete koyun deyip durma adamın asabını da bozma. Asıl koyun sizlersiniz bir kere. Samsungun yakaladığı başarıları hayal bile edemeyecek olan 3. sınıf teknoloji markaları yaptıkları viral reklamlarla sizin gibi koyunları güdüyor işte. Burdaki herkes de görmüştür forumlarda, sosyal medyada, youtubede çeşitli yorumları, yazıları. Adam geliyor yazıyor "s3 var bende. şarj ederken telefon patladı." ya da "s3üm var. yere düştü ekranı parçalandı. samsung cihazı garanti kapsamında değerlendirmiyor" vs vs. Bunların hepsi viral reklam. Sizin gibiler kanar bunlara. Telefonun ekranı bir kere gorilla glass 2. Bilmeyenler araştırsın. Çekiçle çiviyle girsinler o ekrana bir şey olmuyor. Nereye parçalanıyor o ekran? Benim ailemde, arkadaşlarımda bir sürü s3 kullanan kişi var. Telefon zaten fenomen oldu. Bir zamanların nokia 3310'u gibi. Herkeste var. Bir kişi de çıkıp demedi ki kardeşim s3 şarjdayken patladı. Ne bileyim sıcaktan ekranı aktı vs. Bunu diyenler telefonu nasıl kullanıyorlar ki? Halı sahada top yerine ona mı vuruyorlar ya da fırına mı atıyolar telefonu? Bırakın kardeşim bu işleri. Samsungun teknolojisine kim karşı koyacak sony mi lg mi? Sony geçti artık. O eskidendi. Sağlam mal yapıyoruz diye pahalı pahalı millete kakaladı ürünlerini. Artık elinde sadece playstation kaldı. O da yakında biter. LG desen henüz o aşamada değil.

Gelirsin böyle bir başlığa. Dersin ki "kardeşim ben s3'ü kullandım. Şöyle şöyle problemlerle karşılaştım. Memnun kalmadım. Şimdi şunu kullanıyorum. Böyle böyle özellikleri var. Memnunum. Tavsiye ederim" Kimse sana bir şey diyemez. Konuyu açan arkadaşa da yardımcı olmuş olursun. Ama sen gelip burda bilip bilmeden konuşursan ağzına tıkarlar lafları. Benim telefonum samsung, bilgisayarım samsung, televizyonum samsung. Kullanıyorum, biliyorum, konuşuyorum. Gayet de memnunum hepsinden. On numara malzeme üretiyor samsung. Konuyu açan arkadaşa da eğer android işletim sisteminde kararlıysa s3'ü öneririm. Ama bilmeni isterim ki androidin henüz aşılamamış bazı problemleri mevcut. Henüz yeni sayılabilir bir sistem. Bunları da göz önünde bulundur. Farklı bir işletim sistemi önerim ise blackberry. Tabi şu an z10'un fiyatı pahalı ama biraz beklersen düşer. Güzel telefon. Tavsiye ederim.

Oby_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Arkadasim siz disardan yorumu bu kadarmi seviyorsunuz ya.Takmissiniz sensor gereksiz yok bilmem ney.Sensorun asil anlami su ki ( anlayamanlar iyi okusun ) BEN BU TEKNOLJİYİ YAPABİLECEK KAPASİTEYE VE GUCE SAHİBİM.İSTERSEM TELEFONA DOKUNMADAN YONETTİREBİLİRİM.Uzaktan bakinca gereksiz gibi gorunebilir.Ama asil amac bu anlayin artik.Nedir bu samsung kiskancligi anlam veremiyorum.

Bed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Senin ya okuma problemin var ya anlama yada hiçbiri yok sadece yazıyorsun yada fanboysun yazıyı okumamışsın belli okumuşsan da anlamamışsın biz sınır taraflarında yaşıyoruz burda piyasa nasıl dönüyor senden iyi bilirim.Birazcık araştırma yaparsan samsungun çaldığı her özellik lgden neredeyse bu yüzden davalık bile olmuşlar.Aslında lg bu özellikleri kullanıyordu.Sadece pazarlama stratejileri değişik yani samsung avrupaya ilk getiriyor telefonlarını lg ise amerikaya lg bize geç geldiği için sanıyorsun ki samsung yapmış.Adamlar çalmada usta olmuş iyide reklam yapıyor zaten kalite desen sıfır sen de gel bana bunları savun.Çocuk gibi laf atacağına araştırma yap öle gel konuş.Daha nokia zamanından beri dandikti samsunglar o zamandan beri sevmiyorum hala da sevmiyorum çünkü hala dandik.Nese anlamak için okumak yetmiyor bunu da anlamış olduk biraz da beyin gerekiyor.

Asıl senin dünyadan haberin yok lg o aşamada değilmiş git araştır bakalım samsungun kaç tane lgden çaldığı özellik olduğunu.Lg ile samsung yan yana koy ekranlarına bak sanırsın biri oyuncak.Lg hiçbir zaman samsungtan geri değil her zaman kalitesiyle yenilikleriyle önde lgnin tek kaybettiği nokta en azından bizim ülke için pazarlama stratejisi ve güncelleme sorunu lg telefonları ilk amerikaya dağıtıyor samsung ise avrupraya bizim ülkemize geç geldiği için satış yapamıyor.Adamlar davalık oldu resmen bu yüzden daha bana samsungtan bahsediyorsunuz.Adamların davalık olmadığı firma kalmadı özellik çala çala sende gel burda samsung yaptı de buna gülünür ancak.100 tane model hepsinin görünümü aynı 2000 liaraya al cihaz 400 liralıkla aynı görünümde ve kalitede olsun yok böle bişi.Diğer arkadaşa da dediğim gibi anlamak için okumak yetmiyor biraz beyin ve araştırmada gerekiyor.Ne güzel vala lamborgini bir özellik yapsın sen kalk onu passata koy passat her halukarda ucuz zaten sonra deki passat daha güzel buda onun gibi bişi.

tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

Ahahaha :D Özellik çalıyormuş. O yüzden Samsung o kadar satıyor LG yerlerde. Kardeşim bir kere Samsung onlarca firmanın donanımını karşılıyor sen hâlâ gelmiş neyi savunuyorsun. İşlemcisini vs hepsini kendi yapıyor Samsung. İşletim sistemi desen Android. Zaten herkeste aynı. Allah aşkına bir söyler misin S3'de olan teknoloji hangi telefonlarda var? Dünyanın en iyi cep telefonu şuan. Aç bak benchmark testlerine. Kimden çalabilir bu teknolojiyi? Kendinde olanı çalamazsın. Neyse sizle uğraşacak fazla zamanım yok. Siz üçüncü sınıf dandirik telefonlara 1500 TL vermeye devam :)

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Boşver androidi ne yapcaksın windows phone lu bir Nokia lumia al keyfine bak :D

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tumblr_mh1fp16dFV1rqiy78o1_400.gif

Ahahaha :D Özellik çalıyormuş. O yüzden Samsung o kadar satıyor LG yerlerde. Kardeşim bir kere Samsung onlarca firmanın donanımını karşılıyor sen hâlâ gelmiş neyi savunuyorsun. İşlemcisini vs hepsini kendi yapıyor Samsung. İşletim sistemi desen Android. Zaten herkeste aynı. Allah aşkına bir söyler misin S3'de olan teknoloji hangi telefonlarda var? Dünyanın en iyi cep telefonu şuan. Aç bak benchmark testlerine. Kimden çalabilir bu teknolojiyi? Kendinde olanı çalamazsın. Neyse sizle uğraşacak fazla zamanım yok. Siz üçüncü sınıf dandirik telefonlara 1500 TL vermeye devam :)

Biliyorum herhalde işlemcisini ramini kendi ürettiğini onları demiyorum ekran izleme gibi yazılımsal özellikler bide şu çitf kamera kaydını lgden aldı zaten o tasarım yüzünden de apple ile davalık oldu.Lg de ekranını ve birçok telefonun ekranını üretiyor.Ayrıca samsungun sunduğu her kolaylığı sağlıyor dediğim gibi ülkemize geç geliyor telefonları pazarlama stratejileri değişik samsungla bide şu güncelleme sorununu çözseler kimse samsung almaz çünkü lg kaliteli bir marka.Herşey donanım olsaydı nexus 4 şuanda 100 milyon satmış olurdu zaten güncelleme sorunu da yok.Ama yazılım da gerekiyor.Samsung kendi ürettiği için donanımda önde ona saygı duyarım hepte öyle olmuştur.Ancak yazılımdan çok anlamıyorlar genelde kopyala yapıştır.Bu şekilde rencide edecek fotoğraflar koyup yorum yapacaksan hiç yapma daha iyi lgde samsungta umrumda değil çünkü benim ben yerine göre hepsini eleştiriyorum.Kendim sp kullandığım sırada yazdığım incelemeyi okursan ne demek istediğimi anlarsın.Tekrar tekrar söylüyorum bu firmalar babamızın değil o yüzden her firmaya gereken yerde gerektiği hakettiği eleştiriyi yapmaktan kaçınmam.

kocadag43

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam guldurmeyin insanlari gunumuzde insanlarin telefon alirken en onemli iki kriteri performans ve guncelleme destegidir bu ikisinde de samsung un yanina yaklasan olmadi bugune kadar s3 un rakibi olarak cikan xperia s ve htc one x bu iki alanda da ezildi s3 e keza s4 de ilk ciktiginda rakipleri olan htc one ve xperia z den hem daha guncel bir yazilimla hem daha ustun bir performansla cikti piyasaya iste budur samsungun kendini kanitladigi alanlar malzeme kalitesi eger tek kriteriniz ise uzak durun samsungdan ama unibody aluminyum diye htc one alip laylon kiliflarla kullanan insanlari gorunce bunun da cok onemli olmadigini farkediyorsunuz
arkadaşım valla on numarasın benim arkadaştada iphone 5 var 30 liralık naylon kılıfla kullanıyor görme sanki çöpten bulmuş hissi veriyor :)

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Açık seçik ifade edeyim S4 mini.

ahmetnazim

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fanboy müsabakasına dönmüş burası. Sonuca gelirsek aynı fiyata s3 ile nexus 4 arasından doğal olarak nexus 4 alınır bu zaten tartışılmaz. Aynı fiyata xperia sp ile s3 arasından xperia sp alınır. Sebebi de gayet basit, adreno 320 gpu ve daha hızlı bir cpu. S3'ün bunların yanında alınmasını sadece adı sağlıyor. Çok sattı demek ki iyi o zaman biz de alalım ucuzmuş baya diyip alıyorlar.

Bu arada bir not BEN BU TEKNOLJİYİ YAPABİLECEK KAPASİTEYE VE GUCE SAHİBİM.İSTERSEM TELEFONA DOKUNMADAN YONETTİREBİLİRİM demek için kullanıcının önemli telefon hafızasından ve çok önemli olan ram'den çalmak da dünyanın en salakça davranışıdır ki zaten öyle düşündüklerini sanmıyorum. Göz boyamak için yapıldı hepsi 8 çekirdekli işlemci gibi. Fiyatı da o yüzden düşüyor da düşüyor. Ha sen aldın herhalde kendini böyle avutuyorsun diyecek bir şey yok ona nasıl mutluysan öyle gör olayları. Samsung'un ne teknolojisi var da diğerlerinde eksiği var. Multi-view hariç elle tutulur diğer telefonlarda olmayan ne özelliği var? Elle tutulur diyorum bak gözle, kafayla tutulur demiyorum.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Fanboy müsabakasına dönmüş burası. Sonuca gelirsek aynı fiyata s3 ile nexus 4 arasından doğal olarak nexus 4 alınır bu zaten tartışılmaz. Aynı fiyata xperia sp ile s3 arasından xperia sp alınır. Sebebi de gayet basit, adreno 320 gpu ve daha hızlı bir cpu. S3'ün bunların yanında alınmasını sadece adı sağlıyor. Çok sattı demek ki iyi o zaman biz de alalım ucuzmuş baya diyip alıyorlar.

Bu arada bir not BEN BU TEKNOLJİYİ YAPABİLECEK KAPASİTEYE VE GUCE SAHİBİM.İSTERSEM TELEFONA DOKUNMADAN YONETTİREBİLİRİM demek için kullanıcının önemli telefon hafızasından ve çok önemli olan ram'den çalmak da dünyanın en salakça davranışıdır ki zaten öyle düşündüklerini sanmıyorum. Göz boyamak için yapıldı hepsi 8 çekirdekli işlemci gibi. Fiyatı da o yüzden düşüyor da düşüyor. Ha sen aldın herhalde kendini böyle avutuyorsun diyecek bir şey yok ona nasıl mutluysan öyle gör olayları. Samsung'un ne teknolojisi var da diğerlerinde eksiği var. Multi-view hariç elle tutulur diğer telefonlarda olmayan ne özelliği var? Elle tutulur diyorum bak gözle, kafayla tutulur demiyorum.

Helal be hocam ne güzel özetlemişsiniz o kadar anlatmaya çalıştığım şeyleri tek yazıda toplamışsınız.Bende aynı şeyi söylüyorum sırf adı için alan alıyor yani elle tutulur teknoloji yok ortada.Adam burda telefon tavsiyesi diyor eğer oda aynı zihniyette olsa gidip oda alıcaktı çok sattı diyip.Adam buraya gelip sormuş ama yardımcı olmak lasım.İlla 50 milyon almış diye cihaz mükemmel demek sürü psikolojisinden başka bişi değildir.Bunun en güzel kanıtı da şudur isteyen deneyebilir.Gidin bir telefoncuya teknolojiden pek anlamıyorum 1100-1200 lira bütçem var bana ne öneriyorsunuz diye sorun.Eminimki diyecek s3 sonra da diyecek bu telefon 50 milyon sattı alırsanız pişman olmazsınız zaten samsungun her türlü aksesuarı her yerde mevcut diye.Adam zaten anlamıyor araştırsa gene bişi anlamayacak mecbur alıyor.Şu anda ben mardindeyim telefoncularda samsungtan başka marka yok hele aksesuar hiç yok.Alıp kullanan kişi kendisi bilir ama kalkıpta bana samsung en kalitelisini yapıyor adamlar herşeyde önde demesin önde olduğu tek konu reklam çünkü.