Anata wa awaredesu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 427
benim dolar üzerinden euroBu tiyatro oyununa puanım 8/10.
kanka bari biraz iyi kurgu yapASDFASDFASDASDFASDFASDFASD
Mesaj otomatik birleştirildi:
İNCELE GÜCÜÜÜÜ
bruhhhhhssjfısjfdıos
@fahyıldız bana neden kızgın attınız ?Yada PC alın ama adam gibi bişey alın benim gibi değil
hangi seti önerirsin?Yani lego ile oynamayı bu yaşıma rağmen aşırı seviyorum. Ben olsam Lego alırdım.
Böyle bebek legoları değilde özel büyük legolar olur. Yapı vs. Yaparlar. Onlardan bakmanı öneririm.hangi seti önerirsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe en fazla 500
doğru söylüyormadem oyun oynamayı seviyor oyun alın.
Arduinoşuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
o çok iyi mbot la iyi kodlama öğrenirsinnaber annemler geldi söyledi BANA HEDİYE ALCAKLARMIŞ HEMDE MBOT
robotik kodlama kiti alın robotistan yazın çıkar oradan aurdino seti hem kodlamayı öğrenir hemde ileri de işe yarar birazda zaman geçirir eğlenir 100 tl bilemedim 200tl set herkes de abartmış abartmayın.şuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
bende 11 yasındayım mi 9t alın bende mi 9t varşuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
çocuğunuz ne tür oyunlar sever ona göre bir karar verelimşuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
yani video oyunu olarak ne oynar mesela hitman oynuyorsa ajan 47 figürü almanızı tavsiye ederimNasıl yani
akbatıdaki d&r da roblox figürleri varminecraft roblox bide yeni cyberpunk 2077 diye bi oyun çıkmış o
tab a7 alın 1500 eBütçe 1000 tl