Anata wa awaredesu
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 427
Hadi canım inanmam.naber annemler geldi söyledi BANA HEDİYE ALCAKLARMIŞ HEMDE MBOT
Hadi canım inanmam.naber annemler geldi söyledi BANA HEDİYE ALCAKLARMIŞ HEMDE MBOT
Bence Xbox alın profilden oyun sever olarak gözüküyor.şuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
7/10Bu tiyatro oyununa puanım 8/10.
Yani lego ile oynamayı bu yaşıma rağmen aşırı seviyorum. Ben olsam Lego alırdım.şuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
Babasını indirmiş sandalyeden.Bu tiyatro oyununa puanım 8/10.
bu arkadaşı EXXEN e transfer edelim harcanıyor forumdaBu tiyatro oyununa puanım 8/10.
-1 ||-5454654651654656548945||/10
SDJSADJSADAKLSJFLKSAFJSALFJBabana söyle sana kamera alsın. Bu oyunculuk ile Flash TV kadrosuna bile alınırsın.
hawliNe diyosuuuun tam kodlamacıyım ben 1-2 yıl kodlama kursuna gittim
Robotik mi yoksa yazılım dilleri mi?Ne diyosuuuun tam kodlamacıyım ben 1-2 yıl kodlama kursuna gittim
11 yaşında isen bu sene çok yoğun değilsindir ders olarak. Biraz daha robotik kodlama, yazılım vs. takıl. 7 ve 8.sınıfta bunlara vakit ayırmayacaksın zaten.kamera var ama 10 mp 3 mp daha artırsalarmış iyi olurmuş
Mesaj otomatik birleştirildi:
robotik
Ya robotik falan boşver. Sende tam film çekecek cevher var.ama kamera kameradır
Oscar alır bu çocuk.Ya robotik falan boşver. Sende tam film çekecek cevher var.
30 yıl sonra alternatif bir evrende: Yerli Oscar adayımız OBirGamer kimdir?? *Acun müzikleri*Oscar alır bu çocuk.
Konunun hepsini bir okuyun Oscarlık.bir enstrumana başlatabilirsiniz. nerf alınabilir.
olsun gene de enstrumana başlasın. numara çektiğini anladım ztnKonunun hepsini bir okuyun Oscarlık.