- Reaksiyon puanı
- 703
şuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
çok düşüncelisiniz.. oğlunuzun hesabına bakılacak olursa oyun temalı bir figür güzel olur benceşuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
Bence ona RTX 3090 sistem toplayın adı bile gamer sevinsin bence.şuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
kankiler * geçen gün * anam dersini çalış sürekli cevap ver sınıf birincisi olursan Pisi 4 alcam dedi * bu gün* oğlum ben sana pisi 4 alcam dedimya konsol olarak değil diyo kedi olarak diyo kedilere alerjim var a*k yoksa konsoldan çok seviyom kedileri
Oyun alabilirsiniz figürde olabilir PC si varsa ona upgrade de yapabilirsiniz belkişuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
taam inandık taam.Neyse bunlara bakabilirsiniz sevdiğin hepsi var Lego Robot Figür - GittiGidiyorşuan oğlumun hesabından yazıyorum
Açıkçası dürüst olalım banada pek inandırıcı gelmeditaam inandık taam.Neyse bunlara bakabilirsiniz sevdiğin hepsi var Lego Robot Figür - GittiGidiyor
bana çorap almışlardı bikeresinde veya pazardan kıyafet falan onlarda eskidendi şimdi doğum günlerimi kutlamıyolar ?Yada PC alın ama adam gibi bişey alın benim gibi değil
arduino kiti alabilirsiniz kodlama kiti tşuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
oğlu hesabına gircek ve görcekBanada inandırıcı gelmedi. Sürpriz böyle mi olur
Oğluna doğum gününe kadar bilgisayara dokunmama cezası vermiş olabilir ajfaehfaoğlu hesabına gircek ve görcek
Olabilir sjakjsOğluna doğum gününe kadar bilgisayara dokunmama cezası vermiş olabilir ajfaehfa
Bence PS5 alın. ?Bence PS4 Alın
Merhaba, hosting hediye edin hocam.şuan oğlumun hesabından yazıyorum doğum günü yaklaştı ne alabiliriz? figürleri çok sever lego vb. kodlama robotu da istiyordu kararsız kaldık
mantıklıOğluna doğum gününe kadar bilgisayara dokunmama cezası vermiş olabilir ajfaehfa
oğlu hesabına gircek ve görcek
Varmı ArttıranBence PS5 alın. ?
xbox series x ve 4k televizyon ?Varmı Arttıran
Mesaj otomatik birleştirildi:
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran![]()
Linus'un topladığı 16k çözünürlüklü bilgisayarxbox series x ve 4k televizyon ?
Hocam 8k Olmalı O sajsajxbox series x ve 4k televizyon ?
Hocam mesajı düzeltin lütfen.Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran![]()
2 tane daha yazın da multi sayıma denklensin.Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran
Varmı Arttıran![]()
ps4 e cyberpunk almasınlar yaoğlunuzun iyi bir bilgisayarı varsa ps4 ikinci el veya bir oyunolabilir cyberpunk gibi