Arkadaşlar, merhaba. Ben 11. sınıfı çok verimli geçiremedim, ama yine de ders çalıştım, diyebilirim. Yani, bir YKS öğrencisine göre çok az çalıştım, ama en azından hiçbir şey yapmadım diyemem. Aralarında boşluklar verdim, test kitaplarının yarısı dolu, yarısı boş. İkinci dönem doğru dürüst tekrar yapmaya ve çalışmaya başladım. Yine sıkıldım, mola verdim, ama yine de konuları tekrarladım, diyebilirim. Paragraf problemlerine yöneldim, TYT matematik ve TYT Türkçe çalıştım. Şu an biraz korkmaya başladım, eski konuları unuttum. İlk dönem çalışmadığımdan, 2 gün önce bir oturuşta 1 ünite bitirdim test kitabından. Tekrar yaptıktan sonra, sizce 50 günde bu 11'i bir tekrar edip, paragraf problemlerini götürebilir miyim? Dediğim gibi, hafiften korkmaya başladım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
(11 konuları yüzeysel olarak var, çoğu aklımda. Dersleri çok boşlamadım, ama ilk dönem konuları falan çok birikti, unuttum. Onlarla ilgili ne yapabilirim?)
(11 konuları yüzeysel olarak var, çoğu aklımda. Dersleri çok boşlamadım, ama ilk dönem konuları falan çok birikti, unuttum. Onlarla ilgili ne yapabilirim?)
Son düzenleyen moderatör: