Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Hayır ünyeliyim diyeceksiniz??Artık ben Orduluyum diyemicek miyim yani???*
Bencede.. ?Gereksiz.
Rizeye selamlar.. Ne alakaysa?????rize ye yine birşey yok tabi , neyse çay içmeye devam
Türkiyede bir şeyi ön görmek hem çok kolay hem de çok zor ??Gelecek Vali olmaktaymış. Zamanında bunu ön göremedik ne yazık
Yaşayan biri olarak ercişte nüfüs var, doğal güzellik çok fazla toprak verimli ama yatırım yok! iş imkanı yok! 1 tane bilemi fabrika olmaz! Çalışacak yer bulamıyorum hala il olucaz diyo kaymakam! önce adam akıllı bir yol yapın! 50-60 kişilik köpek çetelerini toplayın! Liyakati getirin! torpili kaldırın! Fabrikalar açın gençler iş yok diye Evde yatıyor bunu çok iyi biliyorum iş olsa çalışacak ama yok! 2. murattan kalma binaları yıkın kaçak yapılaşmanın önüne geçin! kaçak elektrik kullanımı, su kullanımın önünü kapatın! Daha fazla kamu yerleri açın vergi dairesine gitsen hangi gün olursa en az 20 dakika sıra bekle atmlerde hergün istisnasız en az yarım saat sıra bekle! kargo, banka fark etmez! Dolmuş bekle yarım saat şoför sizi almaz isterse alır almak istemezse almaz şikayetlere kulaklar tıkalı! bunlar ve saymadığım zebrilyon sıkıntıyı çözün varsın biz ilçe kalalım!!!NTV'nin haberine göre, Alanya, Tarsus, İnegöl, Çorlu, Manavgat, Ünye, Edremit, Fethiye, Midyat, Yüksekova ve Erciş de il olacak.
Herhalde bu söylemden yola çıkıldı??Karar çok saçma ve gereksiz, fakat artık" İnegöl Bursa değildir" gibi şeyler dediğimde linç edilmeyeceğim.
Böyle bir durumda tüm bu problemler gerekli yerlere duyurulmalı. Gerekirse bölge halkı olarak imza toplamalısınız. Maalesef ağlamayana meme yok ?Yaşayan biri olarak ercişte nüfüs var, doğal güzellik çok fazla toprak verimli ama yatırım yok! iş imkanı yok! 1 tane bilemi fabrika olmaz! Çalışacak yer bulamıyorum hala il olucaz diyo kaymakam! önce adam akıllı bir yol yapın! 50-60 kişilik köpek çetelerini toplayın! Liyakati getirin! torpili kaldırın! Fabrikalar açın gençler iş yok diye Evde yatıyor bunu çok iyi biliyorum iş olsa çalışacak ama yok! 2. murattan kalma binaları yıkın kaçak yapılaşmanın önüne geçin! kaçak elektrik kullanımı, su kullanımın önünü kapatın! Daha fazla kamu yerleri açın vergi dairesine gitsen hangi gün olursa en az 20 dakika sıra bekle atmlerde hergün istisnasız en az yarım saat sıra bekle! kargo, banka fark etmez! Dolmuş bekle yarım saat şoför sizi almaz isterse alır almak istemezse almaz şikayetlere kulaklar tıkalı! bunlar ve saymadığım zebrilyon sıkıntıyı çözün varsın biz ilçe kalalım!!!
Bizden çok şey istiyorsunuz buradaki milletimiz hakkını savunmadan biraz tembel, şikayetlere ise kulaklar tıkarı sonumuz hayrolsunHerhalde bu söylemden yola çıkıldı??
Mesaj otomatik birleştirildi:
He
Böyle bir durumda tüm bu problemler gerekli yerlere duyurulmalı. Gerekirse bölge halkı olarak imza toplamalısınız. Maalesef ağlamayana meme yok ?
Ya gerçekten şu eğitim sistemiyle nereye kadar ya..Yeni valiler, yeni makam arabaları ve her şehire vasıfsız en az 1 tane üniversite desek. ?
Amin o zaman ne diyelim ?Bizden çok şey istiyorsunuz buradaki milletimiz hakkını savunmadan biraz tembel, şikayetlere ise kulaklar tıkarı sonumuz hayrolsun