1000 TL'ye kadar cep telefonu tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cecil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,
cep telefonu daha doğrusu akıllı telefon almayı düşünüyorum, 1000 TL'ye kadar bütçe ayırdım aklımda şimdilik Sony Ericsson Xperia Neo var, sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dediğin samsung sönük kalıyor neo'nun yanında ama gene de saol

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
LG Optimus Black veya Samsung Galaxy S

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
peki neo mu lg optimus mu desek ne dersiniz?

EfsaneFener

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük bir elektronik mağazaya gidip telefonları eline al dokunmatik hassasiyeti, tepki süresi ekran parlaklığı ,ergonomisi, ağırlığı vsye bak hangisi içine siniyosa onu al. Burda bakarak anlayamacağın tek kriter şarj süresi ki buda büyük ekranlı tellerde gerçekten büyük sorun.
Benim bildiğim kadarıyla Neo nun şarjı daha iyi daha kaliteli ekranı var kamera kalitesi kat kat daha iyi .Sony müzik kaliteside iyidir.
Optimus ise daha büyük ekran, daha hafif.
Eğer 3.7 inç senin için yeterliyse (optimus black 4.0 inç) ve 27gr daha ağır olması senin için problem değilse Neo almanı tavsiye ederim.

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2002'den beri sony ericsson kullanıyorum ve bir alışkanlık var tabi ki, neo'yu deneme fırsatı da buldum oldukça hoşuma gitti, tabi yine de diğer telefonları bilenlerden fikir almak iyi olur diye düşündüm, teşekkür ederim ;)

Cecil

Asistan
Reaksiyon puanı
1
model belirten arkadaşlar sebebini de belirtirse diğer okuyucular için de daha yararlı olabilir sanki :)

kenan_386

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sony Ericsson Xperia Neo
Kullanımı Olarak Sony Derim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
SE. alacaklara benden bir tavsiye yakında yeni iki model gelecek NEO V ve ARC S az biraz bekleyin. :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
kullandığım için lg optimus black almanı tavsiye ederim arkadaşım.

güncelenebilir android 2.2 işletim sistemi, 5mp arka-2mp ön kamerası,nova diplay ekranı,109 gr ağırlığı,9.2mm kalınlığı,wi-fi directi,g-key tuşu,google marketten ücretsiz indirilen oyun ve uygulamaları,tasarımı,hızı ve kalitesi için öneririm..
ben çok memnunum..
şuan piyasadaki bu özelliklere göre fiyatı en uygun en iyi smartphone bence optimus black...
ama sana tavsiyem sadece buralardan okuyupta gidip alma... fikirleri al.. daha sonrada kafandaki birkaç modeli belirleyip teknomarkete gidip yerinde karşılaştırma yap..

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bence de optimus black hem telefonda her aradığın özellik mevcut hem de fiyat olarak çok uygun... ilk nova display ekran ve 2 mp ön kamera onda başka marka olsa bu ilk özellikleri ile çok daha fazla fiyata çıkartırdı telefonu... lg'den ben çok memnunum kesinlikle iyi bir tercih olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar htc evo 3d dediğinizhepsinden iyi 3d ekrani var 3d resim ve video çekiyor 1 ghz.1gbdahili bellek.5mp kamera.512 mb ram androit ics güncellemeside yayinlandi artik fiyati 1099 tl teknosada