1000 TL lik sistem tavsiyesi

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
Bu sistem daha çok oyun için kullanılcak ve amd olması tercihim arasında amd'den pek anlamadığım için kafamda pek bişey yok tamamen sizin yönlendirmelerinizle bi karara varıcam.
(Pc sadece Kasa olsun)

yardımlarınızı bekliyorum

şimdiden teşekkürler..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
arkadaş sadece kasa olsun demiş, sen komple pc öneriyorsun. başka konularda da yaptın bunu. nedir senin bu hazır pc merakın anlamadım? vatan bilg. çalışanı falan mısın???

Güncel PC tavsiyeleri bölümünde tavsiye edilen sistem güzel bence.

veya

veya da

kolay gelsin.

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
Son olan yani amd güzelmiş ama kasayı o kadar abartmaya gerek yok mütevazi bir kasa ve en az 500 W PSu bize yeter de artar bile :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Son olan yani amd güzelmiş ama kasayı o kadar abartmaya gerek yok mütevazi bir kasa ve en az 500 W PSu bize yeter de artar bile :D

madem 3. sistemi beğendin bence kasa diye geçme, kasa en önemli parçalardandır. sisteminde iyi soğutma ve yerleşim olmazsa en iyi sistemi de alsan iyi verim alamazsın.

aerocool'un kasası yerine cm rc-690 pencereli öneririm, mid-tower kasaların kralıdır.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
arkadaş sadece kasa olsun demiş, sen komple pc öneriyorsun. başka konularda da yaptın bunu. nedir senin bu hazır pc merakın anlamadım? vatan bilg. çalışanı falan mısın???

veya

veya da

kolay gelsin.

Allam yaa Rahatsızmısın sen Arkadaşım ?:confused1:Vatan Bilgisayar Çalışanı Filan da Değilim Özel Bir Hastanede Çalışıyorum Arkadaşa Gördüğüm Beğendiğim İstediği Özelliklerede Yakın Bir Öneri Verdim .!Fikir Edinir En Azından Aynı Sistemi Toplama Olarak Belki Daha Uygun Fiyata Bir Başka Bilgisayarcıdan da Alabilecektir.!
İstediğim Öneriyi Sistemi Yada Komplike Bir Donanımı Verebilirim Sana mı Sorcam Aslanım

Şu Forumdada Son Günlerde Acaip Seçmeler Çıkmaya Başladı.!!

Hadi Hayırlısı

coolwater

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım bilgiler için teşekkürler, bu ürünleri nerden sipariş verebiliriz? fiyatlar iyi gibi..

veya

veya da

kolay gelsin.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşım bilgiler için teşekkürler, bu ürünleri nerden sipariş verebiliriz? fiyatlar iyi gibi..
birşey değil. herhangi bir bilgisayar satan mağazaya girip verebilirsin. ama üzerinde oynama yapmak isterlerse dikkatli ol. zira her mağaza önce kendi stoğundaki ürünleri satmak ister. elindeki mal dururken dışarıdan ürün getirmeye yanaşmazlar. o yüzden sana elimizde bu yok, şunu verelim derlerse önerdikleri parçayı bilen birine sor. veya buraya foruma yaz, bizlere sor.

kolay gelsin şimdiden.:)

Şu Forumdada Son Günlerde Acaip Seçmeler Çıkmaya Başladı.!!
üyelik tarihime bakarsan senden daha eski üye olduğumu görürsün. o son dönemlerde çıkan seçmelerin başı sensin galiba!

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
evet güzel sistem ama ben alacak olsam anakartı kesinlikle asus alırım. neden dersen öyle özel bir sebebi yok. sadece şimdi kullandığım gigbyte karttan çok da memnun değilim. asus kullanan arkadaşlarıma imreniyorum.