1000 liraya android telefon

osunwa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Xperia m2 almayı düşünüyorum ama emin değilim.Fiyat olarak daha yukarı çıkmayı düşünmüyorum.
m2 en azından 2-3 güncelleme alır mı?
Sony kullananlar telefonundan memnun mu?
O fiyatlarda daha iyi bir alternatif var mı?

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Xperia m2 almayı düşünüyorum ama emin değilim.Fiyat olarak daha yukarı çıkmayı düşünmüyorum.
m2 en azından 2-3 güncelleme alır mı?
Sony kullananlar telefonundan memnun mu?
O fiyatlarda daha iyi bir alternatif var mı?

Güzel cihaz. 4.4'ü alır ama daha ilerisini alacağını hiç sanmıyorum. Yüksek performansda beklememek gerek.

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba

M2 orta segmentte bir telefon fazla birşey beklemeyin, Yapılan incelemeler de çok düşük puanlar almış, Ekranın da yansıma olduğu ve kamera kalitesinin düşük olduğu vurgulanmış ama, tasarım ve pil performansı harika.

Motorola Moto G alın.

osunwa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefondan fazla birşey beklemiyorum zaten.Telefonun özelliklerigenel olarak yeterli gözüküyor bana kamera dahil.Sadece dediğiniz gibi ekran kalitesiz o fiyat için.1 GB ram ilerde zorlar mı onu düşünüyorum.Onu da ileride custom romlarla halledebilirim gerçi.
Moto G kamerası 5 mp.En azından 8 olmalı diye düşünüyorum

Biraz da Turkcell t50 yi beklesem mi diye düşünüyorum.Başta yazmayı unutmuşum

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefondan fazla birşey beklemiyorum zaten.Telefonun özelliklerigenel olarak yeterli gözüküyor bana kamera dahil.Sadece dediğiniz gibi ekran kalitesiz o fiyat için.1 GB ram ilerde zorlar mı onu düşünüyorum.Onu da ileride custom romlarla halledebilirim gerçi.
Moto G kamerası 5 mp.En azından 8 olmalı diye düşünüyorum

Biraz da Turkcell t50 yi beklesem mi diye düşünüyorum.Başta yazmayı unutmuşum

Bu kadar kasmak yerine al Nexus 4 bak keyfine.

osunwa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nexus 4 hala 1100 lira civarında fiyat olarak.Nexus 5 le aynı neredeyse.fiyatı niye düşemedi anlayamadım bir türlü.

htc one x de donanımsal bir sorun vardı diye okumuştum bir dönem o yüzden vazgeçmiştim almaktan

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
nexus 4 hala 1100 lira civarında fiyat olarak.Nexus 5 le aynı neredeyse.fiyatı niye düşemedi anlayamadım bir türlü.

htc one x de donanımsal bir sorun vardı diye okumuştum bir dönem o yüzden vazgeçmiştim almaktan

Bir ara fiyatı 800 liraya kadar düştü ama şimdi piyasa da pek kalmadığı için fiyatı yükseldi.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sony kullananların çoğu telefonundan memnun. 1000TL ye alabileceğin en iyi telefon Motorola Moto G. Bütçeyi biraz arttırabilirsen, 1200 1300 tlye g2 alabilirsin.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ben olsam şimdi telefon alıcak olsam kesinlikle f/p olarak motorola motog alırdım google desteği yeter...

osunwa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler herkese
moto g veya m2 alıcam anlaşılan.kamera farkıyla m2,stock rom ile moto g önde duruyor.bir elime alıp bakarım almadan önce hangisine ısınırsam onu alırım gibi gözüküyor :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
teşekkürler herkese
moto g veya m2 alıcam anlaşılan.kamera farkıyla m2,stock rom ile moto g önde duruyor.bir elime alıp bakarım almadan önce hangisine ısınırsam onu alırım gibi gözüküyor :)

İnşallah Moto G'ye alışırsın.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Moto G sıkıntı cihaz. Bizim burada büfe sahibinde var. Özellikle Kamerası çöp. Elde sağlam his vermiyor bana gore, buradaki birçok kişi cihazları kullanmadan öneriyor. Ben sana inadına Nexus 4 öneriyorum. Eğer zorlarsan Nexus 5 ve G2.

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
980 liraya gm discovery elite 16 gb aldım. gayet memnun bir şekilde kullanıyorum.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Moto G sıkıntı cihaz. Bizim burada büfe sahibinde var. Özellikle Kamerası çöp. Elde sağlam his vermiyor bana gore, buradaki birçok kişi cihazları kullanmadan öneriyor. Ben sana inadına Nexus 4 öneriyorum. Eğer zorlarsan Nexus 5 ve G2.

Kamerası Discocery'den iyiymiş. SDN diyordu karşılaştırmada. Alma imkanı varsa tabi ki G2 alsın.

osunwa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Valla nexus 4 ü 1000 liraya bulsam hiç düşünmem konu fln açmam ama dediğim gibi fiyatı nexus 5 le nerdeyse aynı.Zorlamasına zorlarım da telefonda facebook nette sörf dışında birşey yapmıyorum.Aslında vereceğim 1000 lira bile çok gözüküyor bana.

Moto g konusunda da fotoğraf çekilmeyi pek sevmem ama ayda yılda bir çekince de adam gibi olsun isterim.5 MP yeterli değil.

Discovery elite 5.5 inç ekran aşırı fazla.Tablet gibi telefonum olmasını istemiyorum.4.5 inç bence ideal olan M2 4.8 o bile beni düşündürdü.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sanırım karar verdim.Telefonu elime aldığımda fazla büyük hissetmezsem M2 alacağım.Yoksa moto g veya kampanyaya fln denk gelirsem 1000 liraya başka bir telefon da düşünebilirim

teşekkürler herkese

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Bu fiyata alınacak en iyi telefon mudur bilmem ama xperia sp yi tavsiye ederim.

Antutu skorum (sadece sony nin güncellemelerini yaptım, tel hafızasında 1,5 gb yer boş) 22.000 civarında.

Sağlamlık hissi, elde kaliteli durması, tasarımı filan derken tercih edilesi bi telefon.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
çarşıdaki herhangi bir telefoncudan aldım ama bir üstündeki mesajda, arkadaş boyutundan dolayı elemiş telefonu :)

Yanlış yapıyo ama. S5 ayarında telefon, antutu testlerinde kafa kafaya puan almış. Büyük olması avantaj çünkü şurda 2 seneye 5 inç'ler bile standartlaşacak gibi. El bu, illaki alışır büyüklüğe (:

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
nexus 5 yada g2 al nexus 5 hepsiburada dan 1100 tl aldım 100 de bonus verdi takip et. Sonra güncellenmiyor sıkıntı yaşıyorsun bende atrix var Zamanında 850 lira verdim güncellenecek dedi firma sonra güncellemedi elindeki atrixleride 400-500 e sattı ortada kaldık paramıza yazık oldu.1000 lira veriyorsan 100 daha ver nexus 5 al

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
800tl civarı bulursan nexus4 ,optimus g veya xperia sp al 1000 lira üstüne bütçeyi zorlayp g2 nexus5 veya z1c al :)

osunwa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yanlış yapıyo ama. S5 ayarında telefon, antutu testlerinde kafa kafaya puan almış. Büyük olması avantaj çünkü şurda 2 seneye 5 inç'ler bile standartlaşacak gibi. El bu, illaki alışır büyüklüğe (:
dostum aslında sorun el değil cep.Belki kadınlar için sorun olmaz da 5 inçlik telefon bile yan cebe zor sığıyor.5.5 inç telefonu arka cepte taşımam gerekecek.Her oturduğumda çıkarmam gerekeccek vs. sorunlar var.Yoksa haklısınız ama dediğim gibi telefon muazzam bi performans sunsa da yaptğım işler hep aynı

nexus 5 yada g2 al nexus 5 hepsiburada dan 1100 tl aldım 100 de bonus verdi takip et. Sonra güncellenmiyor sıkıntı yaşıyorsun bende atrix var Zamanında 850 lira verdim güncellenecek dedi firma sonra güncellemedi elindeki atrixleride 400-500 e sattı ortada kaldık paramıza yazık oldu.1000 lira veriyorsan 100 daha ver nexus 5 al
ewt 1100 civarına bulursam nexus 5 en mantıklısı olabilir güncelleme sorunu yok ve saf android sunuyor.

Bu fiyata alınacak en iyi telefon mudur bilmem ama xperia sp yi tavsiye ederim.

Antutu skorum (sadece sony nin güncellemelerini yaptım, tel hafızasında 1,5 gb yer boş) 22.000 civarında.

Sağlamlık hissi, elde kaliteli durması, tasarımı filan derken tercih edilesi bi telefon.

SP alacağıma biraz daha koyup daha şık daha performanslı bir orta segment alıyım diye düşündüm.M2 yi de o şekilde buldum.

800tl civarı bulursan nexus4 ,optimus g veya xperia sp al 1000 lira üstüne bütçeyi zorlayp g2 nexus5 veya z1c al :)

z1c pahalı yaw 1300 den aşağı yok hatta 1300 e de yok.g2 ve nexus5 mantıklı olabilir tabii.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
dostum aslında sorun el değil cep.Belki kadınlar için sorun olmaz da 5 inçlik telefon bile yan cebe zor sığıyor.5.5 inç telefonu arka cepte taşımam gerekecek.Her oturduğumda çıkarmam gerekeccek vs. sorunlar var.Yoksa haklısınız ama dediğim gibi telefon muazzam bi performans sunsa da yaptğım işler hep aynı

ewt 1100 civarına bulursam nexus 5 en mantıklısı olabilir güncelleme sorunu yok ve saf android sunuyor.

SP alacağıma biraz daha koyup daha şık daha performanslı bir orta segment alıyım diye düşündüm.M2 yi de o şekilde buldum.

z1c pahalı yaw 1300 den aşağı yok hatta 1300 e de yok.g2 ve nexus5 mantıklı olabilir tabii.

G2 yi 1100'e bulmak cok zor, 1100'e nexus 5 bulabilirsin. Eğer nexus 5 bulursan en mantıklı seçim olucaktır.

Mert-adem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lumia 1320 simdilerde 890tl ye düstü büyük ekran sorun olmazsa al

ciak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikinci el s4 öneririm sertifikalı ve garantili.