1000₺ ile 1800₺ arası yeni nesil iyi bir telefon olarak ne alabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rendroy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rendroy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G3 kullanıyorum çok pişmanım bana pişman olmayacağım iyi kamerasıda olan bir telefon önerir misiniz?:)

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Size Samsung Galaxy C5'i öneririm.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Bu fiyat bandindaki en iyi kamerayi sunan modeller yine lg modelleri. Lg tr garantili lg g4, ithalatci garantili lg g5 alabilirsiniz. Ama benim oncelikli tavsiyem lg g5 almaniz yonundedir. Hem donanim gucu olarak hemde kamera ekran konusunda max 1800 lira bandinin en iyi kamerasini sunan modellerin basinda geliyor. 2000 tl bandina cikildiginda samsung s7, htc10 modelleri kamerada onde gelenlerden.

Lg markasindan soguduysaniz bir onceki samsung modellerine bakabilirsiniz iyi kamera icin. Samsung s6 ailesi bu konuda sizi memnun edecektir. Note 5 aslinda cok daha iyi bir tercih olur s6 ailesine gore ama note 7 basarisizligindan dolayi note 5 modelinin fiyati sacma birsekilde dusmedi.

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Xiaomi mi5 serisine de bakabilirsiniz. S7 ile neredeyse kafa kafaya giden uygun fiyatlı bir ürün. Hepsiburadadan alabilirsin. Mi5'i Migrosta satıyor oradan da alabilirsin.
Buradan s7 ve mi5 in Shiftdelete tarafından yapılan karşılaştırma videosunu izleyebilirsiniz.

miracyuzakli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Kesinlikle Xiami Mi5S almanı tavsiye ederim. Hem performans, tasarım, kullanıcı deneyimi ve fiyat açısından çok iyi bir cihaz. Güven bana pişman olmazsın. Bende mi5 var arkadaşım mi5s aldı bir kaç gün deneyim ettim kullanış açısından çok büyük farklar yok pil süresi dışında fakat kesinlikle mi5s alınır..