1000 ile 1200 arası bütçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hooner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lg optimus g öneririm 1199 tl idi teknosada ama kamerası tatmin etmeyebilir

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
LG G2, Nexus 5, Galaxy Note 2.

Sıfırı bulunamassa, ikinci el.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
3 telefon söyledim hepsinin ön kamerası var elite nin ön kamerası 8 mp , Lg g2 2.1 ,Lg optimus g 1.3 mp :)
Pardon bi dakka! Bu ön kamera 8 mp dimi? Arka kamera kaç mp?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İlerde 1200 1300 liraya S4 bulunur. S4 al bence biraz bekleyip. Ya da G2 ama G3'e daha çok var G2'nin ucuzlaması için.

hooner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G2, Nexus 5, Galaxy Note 2.

Sıfırı bulunamassa, ikinci el.

Sıfırları benim bütçemi aşıyor ve ikinci el stemiyorum

3 telefon söyledim hepsinin ön kamerası var elite nin ön kamerası 8 mp , Lg g2 2.1 ,Lg optimus g 1.3 mp :)
Ben gnin ön kamerasını görmedimde fotoğrafında körüm herhalde :)

İlerde 1200 1300 liraya S4 bulunur. S4 al bence biraz bekleyip. Ya da G2 ama G3'e daha çok var G2'nin ucuzlaması için.

Telefonum yok şuan idare edemem uzun süre ucuzlamasınıda bekleyemem açıkcası kafam allak bullak oldu optimus g var aklımda sp var nexus var iphone 4var

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

16 mp :mrgreen:

Sıfırları benim bütçemi aşıyor ve ikinci el stemiyorum

Ben gnin ön kamerasını görmedimde fotoğrafında körüm herhalde :)

Telefonum yok şuan idare edemem uzun süre ucuzlamasınıda bekleyemem açıkcası kafam allak bullak oldu optimus g var aklımda sp var nexus var iphone 4var
iphone 4 ü sil babamda var acayip kasıyor bomboş telefon 1200 discovery elite yada para ekleyip g2 alcaksın sorun yaşamak istemiyorsan :mrgreen:

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
mediamarketleri takip et.şehirlere göre farklılık gösterebiliyor.1100 tlye sıfır nexus 5 bulabilirsin

nurdede1986

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Sony yada htc nin modelleri var. Elite falan fiyat olarak epey uygun olur ama sorun yaşamak istemiyorum dersen firmaların bir kaç ay önce ilan ettikleri amiral gemilerini denwywbilirsin

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu arada yorumumun üstüne eklemek istiyorum. Benim hiç marka takıntım yoktur. İlk apple daha sonra Samsung kullandım. İlerde de LG kullanırım herhalde. Ama lafımı mazur görün biraz m*l bir toplum olduğumuz için general mobile telefonla dolaşırken biraz ezik muamelesi görüyor insan. Böyle olmamalı tabi ki ama böyle işte. Daha 2 sene önce de Apple lükstü Samsung kullananlar ezikti S3'ün çıkmasıyla yavaş yavaş bu görüş düzeldi. Ve ayriyeten bu telefon markalarının servis kalitesine de bakman gerekli. Ben S4'ümde batarya sorunu yaşadığımda kendim gidip servise vermiştim 2-3 saat içinde yeni batarya takıp geri verdiler telefonu. Teknosaya veya aldığın yere versen servise gitmesi bile bazen bir hafta alabiliyor. Yine de karar senin ama dediklerimi de bir düşün bence.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bu arada yorumumun üstüne eklemek istiyorum. Benim hiç marka takıntım yoktur. İlk apple daha sonra Samsung kullandım. İlerde de LG kullanırım herhalde. Ama lafımı mazur görün biraz m*l bir toplum olduğumuz için general mobile telefonla dolaşırken biraz ezik muamelesi görüyor insan. Böyle olmamalı tabi ki ama böyle işte. Daha 2 sene önce de Apple lükstü Samsung kullananlar ezikti S3'ün çıkmasıyla yavaş yavaş bu görüş düzeldi. Ve ayriyeten bu telefon markalarının servis kalitesine de bakman gerekli. Ben S4'ümde batarya sorunu yaşadığımda kendim gidip servise vermiştim 2-3 saat içinde yeni batarya takıp geri verdiler telefonu. Teknosaya veya aldığın yere versen servise gitmesi bile bazen bir hafta alabiliyor. Yine de karar senin ama dediklerimi de bir düşün bence.
Eliti alıyım kanırta kanırta dolaşcam:mrgreen: Ah bide çıkarsalar şunu şubat dediler şubat sonu dediler şmdi mart başı diyolar çıkcaksa çıksın artık:P