lg optimus g öneririm 1199 tl idi teknosada ama kamerası tatmin etmeyebilir
4 çekirdek 32gb hafıza ve 2 gb ram var yetmezmiPeşindemi aynı ücret oluyo ayrıca xperia spden farkı ne
4 çekirdek 32gb hafıza ve 2 gb ram var yetmezmi![]()
Discovery Eliti bekle bence yada para ekleyebilirsen g2:mrgreen:
3 telefon söyledim hepsinin ön kamerası var elite nin ön kamerası 8 mp , Lg g2 2.1 ,Lg optimus g 1.3 mpÖn kamerası yok![]()
Pardon bi dakka! Bu ön kamera 8 mp dimi? Arka kamera kaç mp?3 telefon söyledim hepsinin ön kamerası var elite nin ön kamerası 8 mp , Lg g2 2.1 ,Lg optimus g 1.3 mp![]()
LG G2, Nexus 5, Galaxy Note 2.
Sıfırı bulunamassa, ikinci el.
Ben gnin ön kamerasını görmedimde fotoğrafında körüm herhalde3 telefon söyledim hepsinin ön kamerası var elite nin ön kamerası 8 mp , Lg g2 2.1 ,Lg optimus g 1.3 mp![]()
Pardon bi dakka! Bu ön kamera 8 mp dimi? Arka kamera kaç mp?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
İlerde 1200 1300 liraya S4 bulunur. S4 al bence biraz bekleyip. Ya da G2 ama G3'e daha çok var G2'nin ucuzlaması için.
16 mp :mrgreen:Pardon bi dakka! Bu ön kamera 8 mp dimi? Arka kamera kaç mp?
İlerde 1200 1300 liraya S4 bulunur. S4 al bence biraz bekleyip. Ya da G2 ama G3'e daha çok var G2'nin ucuzlaması için.
iphone 4 ü sil babamda var acayip kasıyor bomboş telefon 1200 discovery elite yada para ekleyip g2 alcaksın sorun yaşamak istemiyorsan :mrgreen:Sıfırları benim bütçemi aşıyor ve ikinci el stemiyorum
Ben gnin ön kamerasını görmedimde fotoğrafında körüm herhalde
Telefonum yok şuan idare edemem uzun süre ucuzlamasınıda bekleyemem açıkcası kafam allak bullak oldu optimus g var aklımda sp var nexus var iphone 4var
Eliti alıyım kanırta kanırta dolaşcam:mrgreen: Ah bide çıkarsalar şunu şubat dediler şubat sonu dediler şmdi mart başı diyolar çıkcaksa çıksın artıkBu arada yorumumun üstüne eklemek istiyorum. Benim hiç marka takıntım yoktur. İlk apple daha sonra Samsung kullandım. İlerde de LG kullanırım herhalde. Ama lafımı mazur görün biraz m*l bir toplum olduğumuz için general mobile telefonla dolaşırken biraz ezik muamelesi görüyor insan. Böyle olmamalı tabi ki ama böyle işte. Daha 2 sene önce de Apple lükstü Samsung kullananlar ezikti S3'ün çıkmasıyla yavaş yavaş bu görüş düzeldi. Ve ayriyeten bu telefon markalarının servis kalitesine de bakman gerekli. Ben S4'ümde batarya sorunu yaşadığımda kendim gidip servise vermiştim 2-3 saat içinde yeni batarya takıp geri verdiler telefonu. Teknosaya veya aldığın yere versen servise gitmesi bile bazen bir hafta alabiliyor. Yine de karar senin ama dediklerimi de bir düşün bence.