canortlek
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
1500. 2200 tl civarı param var .
Internet olmadıgı zamanlar oyun oynamayı severım
whatsapp face.ınsagram ve. bazende perıscope. youtube.
fotolarda karanlık cıkartmayan ve donma sorunu olmayan bı telefon düşünüyorum
bundan onceki telefonum samsung s4 cok kasıyordu foto cektıkten sonra acarken bekletıyordu
cok kasma sorunları vardı neyse geçenlerde htc one m9 var arkadasımda cok ıyı bı resım cektı cok begendım
ama arastırmalarıma gore cok ısınıyormus bu konuda yorumlarınızı beklıyorum
dıyer tel ıse ıphone 6 gold güzel temiz arkdasımda var ama ıphonede cogu yer kısıtlı ızın vermıyor HERSEYE
Tasarım olarak mukemmel ama ıos bıraz ben temalar olsun apk dosyalar olsun cok kullandıgım ıcın
bılmıyorum yorumlarınızı beklıyorum arkdaslar siz ne önerirsiniz ve dedıgım telefonlar hakkında bılgısı olanlar ...
VE DİYER BI KONUDA GEÇENLER
4.5 G Destekli Telefonlar. konulu anlatımızda htc one m9 450 mhps hız oldugunu gordum. bu konudada benı aydınlatırsanız .
4.5 G Destekli Telefonların Tam Listesi - ShiftDelete.Net
Internet olmadıgı zamanlar oyun oynamayı severım
whatsapp face.ınsagram ve. bazende perıscope. youtube.
fotolarda karanlık cıkartmayan ve donma sorunu olmayan bı telefon düşünüyorum
bundan onceki telefonum samsung s4 cok kasıyordu foto cektıkten sonra acarken bekletıyordu
cok kasma sorunları vardı neyse geçenlerde htc one m9 var arkadasımda cok ıyı bı resım cektı cok begendım
ama arastırmalarıma gore cok ısınıyormus bu konuda yorumlarınızı beklıyorum
dıyer tel ıse ıphone 6 gold güzel temiz arkdasımda var ama ıphonede cogu yer kısıtlı ızın vermıyor HERSEYE
Tasarım olarak mukemmel ama ıos bıraz ben temalar olsun apk dosyalar olsun cok kullandıgım ıcın
bılmıyorum yorumlarınızı beklıyorum arkdaslar siz ne önerirsiniz ve dedıgım telefonlar hakkında bılgısı olanlar ...
VE DİYER BI KONUDA GEÇENLER
4.5 G Destekli Telefonlar. konulu anlatımızda htc one m9 450 mhps hız oldugunu gordum. bu konudada benı aydınlatırsanız .
4.5 G Destekli Telefonların Tam Listesi - ShiftDelete.Net
Son düzenleyen moderatör: