1000-2200 TL arası akıllı telefon, htc one m9 veya iphone 6 sizce hangisi?

htc vs ıphone 6

• htc

Kullanılan: 2 33.3%
  • ıphone6

Kullanılan: 4 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

canortlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
1500. 2200 tl civarı param var .

Internet olmadıgı zamanlar oyun oynamayı severım
whatsapp face.ınsagram ve. bazende perıscope. youtube.
fotolarda karanlık cıkartmayan ve donma sorunu olmayan bı telefon düşünüyorum
bundan onceki telefonum samsung s4 cok kasıyordu foto cektıkten sonra acarken bekletıyordu
cok kasma sorunları vardı neyse geçenlerde htc one m9 var arkadasımda cok ıyı bı resım cektı cok begendım
ama arastırmalarıma gore cok ısınıyormus bu konuda yorumlarınızı beklıyorum
dıyer tel ıse ıphone 6 gold güzel temiz arkdasımda var ama ıphonede cogu yer kısıtlı ızın vermıyor HERSEYE
Tasarım olarak mukemmel ama ıos bıraz ben temalar olsun apk dosyalar olsun cok kullandıgım ıcın
bılmıyorum yorumlarınızı beklıyorum arkdaslar siz ne önerirsiniz ve dedıgım telefonlar hakkında bılgısı olanlar ...

VE DİYER BI KONUDA GEÇENLER
4.5 G Destekli Telefonlar. konulu anlatımızda htc one m9 450 mhps hız oldugunu gordum. bu konudada benı aydınlatırsanız .
4.5 G Destekli Telefonların Tam Listesi - ShiftDelete.Net

Son düzenleyen moderatör:

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Acikcasi htc one m9 yuksek fiyatina ragmen tam anlamiyla bekleneni karsilayan bir model olmadi. M8'de kamera eksikliklerinim kapatilmasini bekledigimiz bir modeldi fakat hicte umuldugu gibi olmadi sonuclar. M8'deki basarili kasa tasarimini devam ettirmesi iyi bir hamle oldu. Ilk ciktigi zamanlarda isi sorunlariyla karsilasildi. Daha sonra bu sorun islemcinin clock hizinin dusurulmesi ile asilmaya calisildi ama oda bu sefer islemcinin performansini eksi yonde etkiledi.

Iphone 6 daha 2400 tl civarindan satilmaya zorlanan alakasiz bir noktada. Bence hic gerek yok bu paralari bu urune vermeye. Illa bir iphone alacaksaniz iphone 5se modeli daha iyi bir tercih olur. Iphone 6 donanimi ile hicte iyi noktalara gelmedi. En azindan iphone 5se, 6s'in donanimi ike gelerek hatta ekran cozunurlugu 6s'den biraz daha az oldugu icin daha iyi performans vererek kullanicisini daha memnun edecek gibi duruyor. Ben 5se donanimi iyi oldugu icin 2000 tl bandinda alinabilecek iphone modeli olarak iphone 5se modelini tavsiye ederim size. Illa 6 serisinden birini almayi hedefliyorsaniz 6s alin. Iphone 6 2400 tl'den, iphone 6s 2700 tl'den gidiyor. 300 tl icin %50 daha az performans veren, kamera konusunda 1 tik gerisinde parmak izi sensorunde 1 nesil geride bir model almaniza gerek yok. 300 tl fazla veremem derseniz o zaman 5se alin iphone 6ya gore %50 lere yakin daha guclu bir cihaziniz olsun.

Tavsiye;

Benim bu fiyat bandinda onerdigim urun;

* Samsung note 5: Suan 2000-2300 tl fiyat bandindaki en guclu android cihaz olan note 5, tasarim olarak da hem şık hemde kaliteli bir malzemeden uretildi. 4 gb ram ve 32gb rom ile kullaniciyi memnun eden bir yapida. Kamera konusunda hem on hem arka kamerada piyasanin en iyileri icinde yer alan bir model. Ekran konusunda ise 2k super amoled ile hem guc tasarrufu hemde goruntu kalitesi uc noktalarda olan cok basarili bir ekrana sahip.

* 2000 tl bandinda onerdigim android cihaz samsung note 5.

* 2000 tl bandinda onerdigim ios cihaz ise iphone 5se.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Donma sorunu olmayan bi telefon istiyosan kesinlikle iphone almalısın...Bende 6 kullanıyorum ve tam bi sene oldu hiç bi sıkıntısı yok çok şükür...Üstelik 6-7 defa da güncelleme aldı...Kesinlikle fiyatını hakeden bi telefon...

canortlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
SAyın moderatör teşekür ederim öncelikle ılgınızden dolayı .
şimdi ıyı samımı bı arkdasımda 13 aylık garantili. ıphone 6 gold var fiyatta 1.900 tl. dıypr temiz bi telefon beraber almıstık zaten ıphone 6 cok ıyı ama sizin 4.5 g cat3 cat 6 cat 9 konusu bıraz sankı tel 4.5 gde yavas 150mghz hızlaa ınternete gırıcek galıba dogrumuyum hocam

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
SAyın moderatör teşekür ederim öncelikle ılgınızden dolayı .
şimdi ıyı samımı bı arkdasımda 13 aylık garantili. ıphone 6 gold var fiyatta 1.900 tl. dıypr temiz bi telefon beraber almıstık zaten ıphone 6 cok ıyı ama sizin 4.5 g cat3 cat 6 cat 9 konusu bıraz sankı tel 4.5 gde yavas 150mghz hızlaa ınternete gırıcek galıba dogrumuyum hocam

Iphone 6 yanlis hatirlamiyorsam cat4 sinifi bir modeme sahip. Bu modem 150 mbps download, 50 mbps upload degerlerine sahip.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Evet cat4 mevcut...Ortalama 50 mbps bi hız olduğu zaman canavar gibi dolanır nette...

canortlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Cat 4: 150 mbps download ile 50 mbps ::::ıphone 6
Cat 6: 300 mbps download ile 50 mbps
Cat 9: 450 mbps download ile 50 mbps :::::htc one m9
2000 tl degerindeki telefon cat 4 kullanıyor
htc cat 9 kullanıyor arkadaslar. htc one m9 kullanan varsa benimle iletişime
geçebilirmi
yorumlarınız ıçın teşekkürler arkdaslar .birazdaha araştırma yapıp
karar vercem ıns

Son düzenleyen moderatör:

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Merhaba,

Acikcasi htc one m9 yuksek fiyatina ragmen tam anlamiyla bekleneni karsilayan bir model olmadi. M8'de kamera eksikliklerinim kapatilmasini bekledigimiz bir modeldi fakat hicte umuldugu gibi olmadi sonuclar. M8'deki basarili kasa tasarimini devam ettirmesi iyi bir hamle oldu. Ilk ciktigi zamanlarda isi sorunlariyla karsilasildi. Daha sonra bu sorun islemcinin clock hizinin dusurulmesi ile asilmaya calisildi ama oda bu sefer islemcinin performansini eksi yonde etkiledi.

Iphone 6 daha 2400 tl civarindan satilmaya zorlanan alakasiz bir noktada. Bence hic gerek yok bu paralari bu urune vermeye. Illa bir iphone alacaksaniz iphone 5se modeli daha iyi bir tercih olur. Iphone 6 donanimi ile hicte iyi noktalara gelmedi. En azindan iphone 5se, 6s'in donanimi ike gelerek hatta ekran cozunurlugu 6s'den biraz daha az oldugu icin daha iyi performans vererek kullanicisini daha memnun edecek gibi duruyor. Ben 5se donanimi iyi oldugu icin 2000 tl bandinda alinabilecek iphone modeli olarak iphone 5se modelini tavsiye ederim size. Illa 6 serisinden birini almayi hedefliyorsaniz 6s alin. Iphone 6 2400 tl'den, iphone 6s 2700 tl'den gidiyor. 300 tl icin %50 daha az performans veren, kamera konusunda 1 tik gerisinde parmak izi sensorunde 1 nesil geride bir model almaniza gerek yok. 300 tl fazla veremem derseniz o zaman 5se alin iphone 6ya gore %50 lere yakin daha guclu bir cihaziniz olsun.

Tavsiye;

Benim bu fiyat bandinda onerdigim urun;

* Samsung note 5: Suan 2000-2300 tl fiyat bandindaki en guclu android cihaz olan note 5, tasarim olarak da hem şık hemde kaliteli bir malzemeden uretildi. 4 gb ram ve 32gb rom ile kullaniciyi memnun eden bir yapida. Kamera konusunda hem on hem arka kamerada piyasanin en iyileri icinde yer alan bir model. Ekran konusunda ise 2k super amoled ile hem guc tasarrufu hemde goruntu kalitesi uc noktalarda olan cok basarili bir ekrana sahip.

* 2000 tl bandinda onerdigim android cihaz samsung note 5.

* 2000 tl bandinda onerdigim ios cihaz ise iphone 5se.
Bende iPhone SE düşünüyorum da malzeme kalitesi 5S ile aynı mı olacak ve hangi malzemeden üretiliyor ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Cat 4: 150 mbps download ile 50 mbps ::::ıphone 6
Cat 6: 300 mbps download ile 50 mbps
Cat 9: 450 mbps download ile 50 mbps :::::htc one m9
2000 tl degerindeki telefon cat 4 kullanıyor
htc cat 9 kullanıyor arkadaslar. htc one m9 kullanan varsa benimle iletişime
geçebilirmi
yorumlarınız ıçın teşekkürler arkdaslar .birazdaha araştırma yapıp
karar vercem ıns
O hizlara ulasamayacagin icin cok sey yapma:) 1

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bende iPhone SE düşünüyorum da malzeme kalitesi 5S ile aynı mı olacak ve hangi malzemeden üretiliyor ?
5se modelini;

5s kasasi icine 6s donanimi takilmis bir cihaz olarak gorebilirsiniz. 5s'in kasa malzeme kalitesi oldukca iyi idi. Tasarimsal acidanda saglam ve şık bir yapida idi. 5se modelide tasarimsal olaram 5s'i baz almistir. %100 5s'in aysi degildir. Ufak da olsa farkliliklar mevcuttir. Olcude 1mm farkli olur ama genede olur. Apple tarafindan 5s'e gore malzeme kalitesi daha saglam oldugu daha iyi oldugu belirtilmedigi icin simdilik 5s e benzer diyebiliriz. Fakat iyilestirmeler yapilmis olabilir. Iphone 6s ile 6 cok benzer yapidalar. Fakat 6s in kasasi daha dayanikli bukulmelere karsi. 5s ile 5se arasinda boyle kucuk bir fark olabilir ornegin.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
O hizlara ulasamayacagin icin cok sey yapma:) 1
Aynen, cat 4 sinifinin sundugu 150mbps download hizini gorsen resmen nette ucuyom dersin o nedenle simdilik 150 mbps hizini bile dogrudan operatorlee basamadi hala 4.5G olmasina ragmen. O nedenle beklentilerinizi cok ustte tutmayin bu konuda.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen, cat 4 sinifinin sundugu 150mbps download hizini gorsen resmen nette ucuyom dersin o nedenle simdilik 150 mbps hizini bile dogrudan operatorlee basamadi hala 4.5G olmasina ragmen. O nedenle beklentilerinizi cok ustte tutmayin bu konuda.
150 mbps telefon yeter 150 mbps istanbulda bile sayili yerler belki ulasir.
Bir cok yerde test yaptim 150 cok zor.
Gecin bunlari
M9 para verilmez
Benim tavsiyem note 5 kullanici olarak ekran ve kamera artisi olarak.
Ancam m9 mu iphone 6 mi dersen iphone 6 derim

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
M9 yerine iPhone 6 alınır...

canortlek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
150 mbps telefon yeter 150 mbps istanbulda bile sayili yerler belki ulasir.
Bir cok yerde test yaptim 150 cok zor.
Gecin bunlari
M9 para verilmez
Benim tavsiyem note 5 kullanici olarak ekran ve kamera artisi olarak.
Ancam m9 mu iphone 6 mi dersen iphone 6 derim
teşekürler saol haklısın aslında ..