O fiyata en iyisi o
Demin sitelere bakarken gördüm ''milano gsm'' diye bir yer sahibinden de 1350 liraya satıyor neden böyle bir fiyat farkı vardır bilginiz var mı ?Xiaomi Mi A3 e bakabilirsin.FullHd yerine HD ekran kullanıyor.Saf android kullaniyor,seviyorsan gayet güzel bir cihaz.
Realme 3 Pro alabilirsin.İthalatci garanti ve micro USB sıkıntı olmazsa çok iyi cihaz.
Ama senin yerinde olsam rn8 alir rahatına bakardım.
Onlar ülkeye resmi olarak giriş yapmamış cihazlar olduğu için garanti ve IMEI kaydı yok satın alırsan garantisi olmayacak ve IMEI attırmak zorunda kalırsınDemin sitelere bakarken gördüm ''milano gsm'' diye bir yer sahibinden de 1350 liraya satıyor neden böyle bir fiyat farkı vardır bilginiz var mı ?
Redmi Note 8 o fiyata alabileceğin en iyi telefonBu sabah RN8 siparişi vericem arkadaşlar farklı bir cihaz tavsiyesi verebilecek varsa siparişimden önce onlarada göz gezdirmek istiyorum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşa katılıyorum.Bence Note 8 almalısın.Redmi Note 8 o fiyata alabileceğin en iyi telefon
ben redmi note 7 kullanıyorum 1600 değil çok daha pahalı bir telefon kullanıyormuşum gibi güzel performans alıyorumArkadaşa katılıyorum.Bence Note 8 almalısın.
mia3 1500 lere inmiş iken 1600 verip gm9 pro almak enayiliktirgm 9pro olabilir o fiyat için iyi
1600 tl