• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1000-1800TL Telefon Önerisi

makifsam

Öğrenci
Bu sabah RN8 siparişi vericem arkadaşlar farklı bir cihaz tavsiyesi verebilecek varsa siparişimden önce onlarada göz gezdirmek istiyorum şimdiden teşekkürler.

Xiaomi Mi A3 e bakabilirsin.FullHd yerine HD ekran kullanıyor.Saf android kullaniyor,seviyorsan gayet güzel bir cihaz.

Realme 3 Pro alabilirsin.İthalatci garanti ve micro USB sıkıntı olmazsa çok iyi cihaz.

Ama senin yerinde olsam rn8 alir rahatına bakardım.

O fiyata en iyisi o
Xiaomi Mi A3 e bakabilirsin.FullHd yerine HD ekran kullanıyor.Saf android kullaniyor,seviyorsan gayet güzel bir cihaz.

Realme 3 Pro alabilirsin.İthalatci garanti ve micro USB sıkıntı olmazsa çok iyi cihaz.

Ama senin yerinde olsam rn8 alir rahatına bakardım.
Demin sitelere bakarken gördüm ''milano gsm'' diye bir yer sahibinden de 1350 liraya satıyor neden böyle bir fiyat farkı vardır bilginiz var mı ?

O fiyat civarında redmi note 8 öneririm doğru tercih yapmışsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Demin sitelere bakarken gördüm ''milano gsm'' diye bir yer sahibinden de 1350 liraya satıyor neden böyle bir fiyat farkı vardır bilginiz var mı ?
Onlar ülkeye resmi olarak giriş yapmamış cihazlar olduğu için garanti ve IMEI kaydı yok satın alırsan garantisi olmayacak ve IMEI attırmak zorunda kalırsın