İthalatçı telefon alınır mı güvenilir mi yani peki bide alabileceğim bi site güvenilir bi site varım ?
LG g4 ithalatçı garantili
LG g4 ithalatçı garantili
Ben bir hafta önce hepsiburada dan satıcı hepsiburada olan lg g4 dual sim sipariş ettim iki gündür kullanayım sorun yokİthalatçı telefon alınır mı güvenilir mi yani peki bide alabileceğim bi site güvenilir bi site varım ?
Gm 5plus - TT honor 7 - reeder p10s arasinda kaldim. Reeder teknik olarak hepsinden iyi ama teknik servisi ve marka adı kötü diyorlar. Gm 5plus arizalari cok hatasızıni bulmak zor. Honor da hoşuma gitti. Parmak izi avantaj
Hocam nexus 5x ülkemize gelmeyecekmis nerden temin ettiginizi ögrenebilir miyim bu arada 32 gb mı kullaniyorsunuz ve ne kadara aldinizHocam aynı fiyat kategorisinde google nexus 5X de var, kendimde kullanıyorum. Çok hızlı bir telefon, onada bir goz atın. Tavsiye ederim.
kesinlikle katılıyorum biraz daha özen gösterilmesi lazımArtık bu listeleri ve eski inceleme videolarini guncelleseniz çok iyi olur. İncelenen telefonlar ucuzladı ya da farklı fiyatlara bulunuyor. Listeler 2015 yıl2017 olacak. Bi zahmet yaparsanız herkes dakika başı konu açmaz
Konu hortlatmayı kes artık.Samsung S6 iş görür
Güzel bu yıllara gitsem keşke.Konu hortlatmayı kes artık.