Ahmet Berkay Yılmaz
Öğrenci
Arkadaşlar benim bütçem 1000-1200 tl arası. Araştırmalarıma göre bu telefona yöneldim ASUS ZENFONE 2. kısaca özeliklerinden bahsedeyim.
Asus Zenfone 2 fiyatı teknik özellikleri
Ekran: 5.5 inç Full HD IPS Ekran 403 ppi
Kalınlık/ Ağırlık: 10.9 mm / 170 gram
İşlemci: 2.33 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Intel Atom Z3580
Grafik İşlemci: PowerVR G6430
RAM: 4 GB
Depolama: 32 GB + microSD
İşletim Sistemi: Android 5.0 Lollipop + ZenUI
Ana Kamera: 13 Megapiksel / 1080p video kaydı
Ön Kamera: 5 Megapiksel ön kamera
Batarya: 3000 mAh
Arkdaşlar şuan cihazin andidrod sürümü 6.0.1 nought gelmesi bekleniyor. yani kısacası performansı bana çok iyi geldi tavisye dermisniz başka bir öneriniz olur mu ? NOT: Sakın Mi5 felan önermeyin çünkü interneten alamayacam malsef. bilindik markalardan önerirseniz sevinirim. Çoğu kişiye sordum hatta ardaşım var baya memnun ama ben yine sdn ailesi olrak sizlere sormak istedim ilginiz için teşekğrler biran önce cevaplarınızı bekliyorum iyi günler.
Asus Zenfone 2 fiyatı teknik özellikleri
Ekran: 5.5 inç Full HD IPS Ekran 403 ppi
Kalınlık/ Ağırlık: 10.9 mm / 170 gram
İşlemci: 2.33 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Intel Atom Z3580
Grafik İşlemci: PowerVR G6430
RAM: 4 GB
Depolama: 32 GB + microSD
İşletim Sistemi: Android 5.0 Lollipop + ZenUI
Ana Kamera: 13 Megapiksel / 1080p video kaydı
Ön Kamera: 5 Megapiksel ön kamera
Batarya: 3000 mAh
Arkdaşlar şuan cihazin andidrod sürümü 6.0.1 nought gelmesi bekleniyor. yani kısacası performansı bana çok iyi geldi tavisye dermisniz başka bir öneriniz olur mu ? NOT: Sakın Mi5 felan önermeyin çünkü interneten alamayacam malsef. bilindik markalardan önerirseniz sevinirim. Çoğu kişiye sordum hatta ardaşım var baya memnun ama ben yine sdn ailesi olrak sizlere sormak istedim ilginiz için teşekğrler biran önce cevaplarınızı bekliyorum iyi günler.