pillibebek_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Tanıdığım çoğu kişi lol oynuyor şahsen dotacıyım ama s2 ve s4 arasında lol oynadım. Diğer arkadaşlarla da oynayabilmek amacıyla lol hesabı arıyorum
Fiyatlandırma şu şekildedir:
1- küme önemli değil. Hesap platin ve üstü ise fazladan 15 tl
2- şampiyonlar şampiyonu riven varsa fazladan 25, şampiyonlar şampiyonu tresh varsa fazladan 15 tl
3- 3620rp lik her skin için fazladan 7 tl
4- eski olan BAZI BEĞENDİĞİM skinler için fazladan 4 tl(mundo mundo, cadı nidalee gibi)
5- takım skinleri için fazladan 5 tl.(SKT T1 Zed gibi)(her bir skin için değil tüm 5 skin için 5 tl. 2 adet takımın tüm skinleri varsa 10 tl gibi)
Güvence hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz forumdaki arkadaşlar ile konuşun.
Başlangıç Fiyatı: 120TL
Ödeme ADANA IÇI ELDEN VEYA ININAL KART HAVALE OLACAKTIR
ÖNCE SATICI KİŞİ HESABI VERMELİDİR. GÜVENCE VERİLECEKTİR. SATICININ HERHANGİ BİR "KAZIKLANMAYA" UGRAMAMASI İÇİN GEREKLİ BİLGİLER VERİLECEKTİR. BİLİŞİM SUÇLARINA İSTEDİĞİ ZAMAN İHBARDA BULUNABİLİR.
CIDDI DUSUNENLER BU KONU BASLIGI ALTINDA CEVAPLARINI YAZABİLİRLER
PARA HESABIN TAMAMEN BANA GEÇTİĞİ DOĞRULANANA KADAR ÖDENMEYECEKTİR
Iyi Günler
Fiyatlandırma şu şekildedir:
1- küme önemli değil. Hesap platin ve üstü ise fazladan 15 tl
2- şampiyonlar şampiyonu riven varsa fazladan 25, şampiyonlar şampiyonu tresh varsa fazladan 15 tl
3- 3620rp lik her skin için fazladan 7 tl
4- eski olan BAZI BEĞENDİĞİM skinler için fazladan 4 tl(mundo mundo, cadı nidalee gibi)
5- takım skinleri için fazladan 5 tl.(SKT T1 Zed gibi)(her bir skin için değil tüm 5 skin için 5 tl. 2 adet takımın tüm skinleri varsa 10 tl gibi)
Güvence hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz forumdaki arkadaşlar ile konuşun.
Başlangıç Fiyatı: 120TL
Ödeme ADANA IÇI ELDEN VEYA ININAL KART HAVALE OLACAKTIR
ÖNCE SATICI KİŞİ HESABI VERMELİDİR. GÜVENCE VERİLECEKTİR. SATICININ HERHANGİ BİR "KAZIKLANMAYA" UGRAMAMASI İÇİN GEREKLİ BİLGİLER VERİLECEKTİR. BİLİŞİM SUÇLARINA İSTEDİĞİ ZAMAN İHBARDA BULUNABİLİR.
CIDDI DUSUNENLER BU KONU BASLIGI ALTINDA CEVAPLARINI YAZABİLİRLER
PARA HESABIN TAMAMEN BANA GEÇTİĞİ DOĞRULANANA KADAR ÖDENMEYECEKTİR
Iyi Günler
Son düzenleme: