Lol hesabı satın almak istiyorum bütcem en fazla 100 TL

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi lol hesabı satın almak istiyorum bütcem en fazla 100 TL şartları aşşağıda belirttim bu şartlara uygun satılık çarı olanlar lütfen konuya cevap atsın.

Şartlar;

1-ANKARA içi elden teslim olmalı.
2- Kümesi en düşük altın olmalı.
3- Herosu çok olmalı.(90 üzeri)
4-TR serverinde olmalı.
5-Skinler çok önemli değil ama biraz olmalı.(15-20 skin olmalı en az)
6-Bütcem en yüksek 100 tl belki çok az daha çıkabilirim.

Bu şartlara uygun çarı olan arkadaşları konuya bekliyorum.

Anti Carry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birinci sart haric diger sartlar uygun bir hesap var elimde guvenceyi saglarim uyarsa satabilirim hesabimi *_*

geek Mortalite

Asistan
Reaksiyon puanı
117
Birinci sart haric diger sartlar uygun bir hesap var elimde guvenceyi saglarim uyarsa satabilirim hesabimi *_*
Hocam çarın ismini söylermisiniz bir bakayım lolking den falan birde aklınızdaki fiyatı herolar ve skinler hakkındada bahsederseniz kısaca çarı anlatın.

Anti Carry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam çarın ismini söylermisiniz bir bakayım lolking den falan birde aklınızdaki fiyatı herolar ve skinler hakkındada bahsederseniz kısaca çarı anlatın.
Tabiki hocam carin adi da Anti Carry , hesabi ben aldgmda bronz 5 di gold 2 yaptim gold 4 e dustum rengar main 7. Seviye skin felanda var faceden ekle konusalim Resul Bozburun 2 kisinin resmi var kirmizi gomelki

Anti Carry

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Skinlerin resmi var faceden ulasin veya adinizi verin ekleyim resimleri atayim burdan aticam ama resimler telefonda kayitli

Salvo34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam hesap satışı yasak ve kesinlikle tavsiye etmem. Hesabı satan kişi hesaba dair çoğu bilgiyi biliyorsa sattıktan bir süre sonra desteğe hesabının çalındığını bildirip hesabını geri alabiliyor. Paran boşa gider, ha illa satın alıcam diyorsan yüz yüze veya tanıdık birinden alda paran boşa gitmesin :)