%100 kullanım

CanberkYesilok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bugün eve geldim bilgisayara oturup rainbow oynuyacaktım menü de 30 fps alıyodum normalde 150 fps altı almam lazım dedim oyuna girince düzelir dedim, fakat düzelmedi aşağı aldım oyuna çıkamadım sonra bir kaç saat sonra her oyunda olduğunu fark ettim görev yöneticisinden gpu ve cpu kullanımının %100 olduğunu gördüm darboğaz olduğunu düşünmüyorum çünkü yeterince yeterli bir pc eski değil yani. Neyse efendim ben sonra msconfig den 2 ayar yaptım ama bunla alakalı değildi biraz düzeldi fakat normalde high da oynamam gereken oyunu low da oynadım. Ondan sonra lol geçtim lol'de de tek başıma oynadığımda 250 fps aşağı almadım sonra dereceli 1-2 el girdim 30 fps altı oynadım en yüksek den en düşüğe aldım aynı ne kadar ayar değiştirsem de aynı oldu bunu nasıl çözücem ya bi anda oldu bide bu

pc özellikleri : H110M pro
i5 7400
gtx 960
8 gb ram

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,246
Bugün eve geldim bilgisayara oturup rainbow oynuyacaktım menü de 30 fps alıyodum normalde 150 fps altı almam lazım dedim oyuna girince düzelir dedim, fakat düzelmedi aşağı aldım oyuna çıkamadım sonra bir kaç saat sonra her oyunda olduğunu fark ettim görev yöneticisinden gpu ve cpu kullanımının %100 olduğunu gördüm darboğaz olduğunu düşünmüyorum çünkü yeterince yeterli bir pc eski değil yani. Neyse efendim ben sonra msconfig den 2 ayar yaptım ama bunla alakalı değildi biraz düzeldi fakat normalde high da oynamam gereken oyunu low da oynadım. Ondan sonra lol geçtim lol'de de tek başıma oynadığımda 250 fps aşağı almadım sonra dereceli 1-2 el girdim 30 fps altı oynadım en yüksek den en düşüğe aldım aynı ne kadar ayar değiştirsem de aynı oldu bunu nasıl çözücem ya bi anda oldu bide bu

pc özellikleri : H110M pro
i5 7400
gtx 960
8 gb ram
İşelmciyi Ve Gpuyu kullanan bir trojan olabilir. Temiz kurulum tavsiye ederim.

No.1

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Biraz klasik olacak ama formaaat. :)))

Reaksiyon puanı
16,128
güncelleme vampirlik yapıyor olabilir tabi antivirüs yoksa olsaydı olmazdı bu.

CanberkYesilok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu postu attıktan sonra format çektim yine de sağ olun

colite

Profesör
Reaksiyon puanı
1,272
Mesela Görev yöneticisni açtığın zaman direk duruyor trojan (Bitcoin için pc ni çalıştırıyor olabilir)
Kapattığın zaman tekrar devam edecek.
Onun gibi.
Bir ara başıma gelmişti temiz format ile kurtulabilirsin.