ChernobyL
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
pazarı pazartesiye bağlayan gece uyumuyoz o zaman 

ben yinede aynı fikirdeyim forum oldugu çizgiden kaymasındaneolursa olsun öyle bir saat yanlış böyle düşünülmeliydi siyaset yapılırsa site çok şey kaybeder saat 3 siteye giren insanlar biliyorum onlarada ödül gibi verilebilir ama bu ay sonunda olmalı oruç dönemiyle çakışması benim aklıma sorular getirdi ben burada siyaset kaldıırlsınmı dedigimde oylar yarı yarıyaydı bilmem anlatabildimmi bu tür olaylara siyaset karıştırmalar beraberinde farklı yaklaşımlarda getirir ben gerçi troy un kötü niyetli olmadıgını düşünüorum ama yinede ben ce siz bu olayı erteleyin
*
:icon_-1::icon_-1::icon_-1:
______XeuS______
konu farklı bir yere gelmesin ben oruç tutmayan insanları kastettim ülkenin tamammı oruç tutuyomu ben geçen yıl 15 gün tuttum bu yıl hiç tutamayacagım bende ülser var dayanamıyorum sahurada kalmayacagım şimdi bende maİl almak istiyorum napcazOruç tutmanın siyasetle ne alakası var ? !!! Oruç tutmak her müslümanın görevidir.
*
adam ülserim var diyor.biraz saygıçok istiyosan saat kur kalk
kendi sitemiz uzantılı adres mükemmel ama sınırlı sayıda olması üzücü eğer imkanınız varsa gönderirseniz sevinirim
ben birazdan bir başlık açıp kilitleyeceğim değerli dostlar.
link veriyorum birazdan.
Edit: Konu açılmıştır ve anında da kilidi bastık.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-du...t-@shiftdelete-net-mail-dagitimi-basladi.html
Saat 3'te o başlıkta olacağım![]()