MR.Anonymous
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 498
Şuan ön sipariş 200₺.Yok yaa o kadar olmazdır. Aral'da Ps 4 versiyonu 225 lira normalde PC oyunları konsollara göre ucuz olmuyor mu?
Şuan ön sipariş 200₺.Yok yaa o kadar olmazdır. Aral'da Ps 4 versiyonu 225 lira normalde PC oyunları konsollara göre ucuz olmuyor mu?
Şuan ön sipariş 200₺.
Yok yaa o kadar olmazdır. Aral'da Ps 4 versiyonu 225 lira normalde PC oyunları konsollara göre ucuz olmuyor mu?
Konsolla pc aynı şey mi?oyun konsolu neden almıyorsun?
Konsolla pc aynı şey mi?![]()
Adam bilgisayarı komple değiştireceğim diyo siz konsol alın diyorsunuz. Ne biliyorsun sadece oyun oynayacak.oyun oynamak için pc yerine oyun konsolu alınır. bu verdiğin resimde oyun konsolları tek işlem için üretilmişken (oyun) pc nerdeyse herşeyi yapmak için kullanılabiliyor. bu anlatılmak isteniyor.
bir windows işletim sistemi 20gb iken xbox sistemi sadece 200mb.
Ayrıca şuan alınabilecek bir ps4 rahat 6 yıl bizi idare eder ama bilgisayar en fazla 3 yıl
Adam bilgisayarı komple değiştireceğim diyo siz konsol alın diyorsunuz. Ne biliyorsun sadece oyun oynayacak.
Ya zevk meselesi. Konsolda oyun oynamakla pc'deki farklı. Uzatmaya gerek yok. Adam pc istiyo hemde 10.000₺[emoji1]dostum adam ilk cümleye güzel oyunlar var diyerek girmiş zaten yazıyı okumadın mı sen?
ayrıca normal bir bilgisayar + oyun konsolu alınabilir.
10.000₺ bütçe var ssd yok mu?Her oyunu rahatlıkla oynatabilir. Sizi uzunca bir süre rahatlıkla götürür.
[/URL][/IMG]![]()
Monitör olarak 1920x1080 çözünürlükte bir monitör önerdim gerçekten çok ergonomik bir tasarımı var, 2K oyuncu monitörleri çok pahalıya çıkıyor ancak isterseniz alternatif olarak bu monitörü ekleyebilirsiniz ASUS PG278Q 27" ROG SWIFT MONİTÖR
Klavyeyi kendimde kullanıyorum gerçekten memnunum, mouse'u temsili olarak ekledim Razer'ın mouselarına bakabilirsiniz, yada logitech g300slere bakabilirsiniz
Kasanın görüntüsünü beğenmediyseniz kasaya alternatif olarakta bunu öneririm [h=1]COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA[/h]
Her oyunu rahatlıkla oynatabilir. Sizi uzunca bir süre rahatlıkla götürür.
[/URL][/IMG]![]()
Monitör olarak 1920x1080 çözünürlükte bir monitör önerdim gerçekten çok ergonomik bir tasarımı var, 2K oyuncu monitörleri çok pahalıya çıkıyor ancak isterseniz alternatif olarak bu monitörü ekleyebilirsiniz ASUS PG278Q 27" ROG SWIFT MONİTÖR
(Yada benim önerdiğim monitörden 3 adet alarak surround olarak kullanabilirsiniz tabi yeriniz varsa)
Klavyeyi kendimde kullanıyorum gerçekten memnunum, mouse'u temsili olarak ekledim Razer'ın mouselarına bakabilirsiniz, yada logitech g300slere bakabilirsiniz
Kasanın görüntüsünü beğenmediyseniz kasaya alternatif olarakta bunu öneririm COOLER MASTER HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
oyun konsolu neden almıyorsun?
Şöyle bir stok fan alabilirsin nerdeyse sıvı soğutmayla arasında pek fark yok. Sıvı soğutmanın ızgaradaki fanları stok fandan daha sessiz karar senin bana kalsa o kadar param var kıyarım sıvı soğutma alırım
Ama o sistemin hakkını vericek bir monitör almayıda unutmaHayırlı olsun şimdiden
Bütçe 2k için fazlasıyla yetmez mi?144Hz 2K monitör alıcam yada 1080p bilmiyorum bütçeme göre![]()
Bütçe 2k için fazlasıyla yetmez mi?
ASUS x99 deluxe
Intel 5930k
Asus gtx970 strix x2
Kingston 4x4 3000mhz ddr4 predator
Thermaltake v71 fulltower kasa
Corsair rm1000 psu
Samsung xp941 256gb veya ihtiyaç varsa 512gb ssd (m.2 arabirimli ssd 1180mb okuma hızı var yazma hızını tam hatırlamıyorum 800 900 civarıydı. Türkiyede yok ebayde 256 lık 260 dolar falan.
thermaltake water 3.0 ultimate sıvı soğutma
gelelim açıklamalara
işlemci alırken alınabilcek en güçlü işlemci alınmalı 5960x gereksiz kaçacağından 5820k daki pci-e hat sayısı az olduğundan en mantıklısı bu
anakart daha ucuz da alınabilir ama 300 400 lira verip bu kalite bir anakarta sahip olmak daha cazip geliyor bana
980 almak gereksiz çünkü aradaki fiyat farkına değecek bir performansı yok. asus strix seçtim çünkü sessiz,kaliteli komponentlerden oluşuyor ,asus türkiye desteği. ihtiyac olursa triple sli yapılır ilerde.
ramler hakkında pek bir şey söylemeye gerek yok 3000 mhz ddr4 sonuçta...
böyle bir sisteme sata3 ssd takmak saçma geliyor bana samsung xp941 tedarik etmek vatana gidip almak kadar kolay değil ama değecek bir ürün..
kasa hangar gibi kasa custom sıvı soğutma yapılabilir içinde radyatör cenneti kurulabilir
hdd ve monitörü senin seçimine bırakıyorum
eklediğim sıvı soğutma biraz abartı fiyatlı bir ürün onun yerine h100i falan alınabilir sana kalmış
bana göre bu sistemin olmazsa olmaz parçası samsung xp941 m.2 ssd'dir bütçeye göre çeşitli değişiklikler yapılabilir anakarttan sıvı soğutmadan fedakarlık edilebilir.
295x2 ekran kartını önermiyorum ne kadar sıvı soğutma ile gelse de ısınması fazla overclock yatkınlığı olmayan bir kart maxwell ile gelen teknolojilerden de bir haber bir kart
son notum da şu ben böyle bir sistem toplayacak olsam cw sorunundan korktuğum için 780ti sli yapardım 900 serisinden biraz çekiniyorum cw şansı konusunda..
750w da yeterli olur ancak ben modüler psudan yanayım sleeve kablo için modüler şart tabi mod yapmak istemiyorum işim olmaz derseniz v51 psu lu kasa da güzel seçim
msi 980 lere gelince iki karttan biri mutlaka cw sorunlu olucak 970 ler için de geçerli bu ama msi 970 ve 980 lerden bu konuda daha çok geri dönüş var yine psu olayına geri dönüyorum psunun gücü w ile ölçülüyor tamam ama olay sadece w değil voltajı stabil vermesi daha önemli 750w ile ikili 980 sli yapılır rahatça ancak o kasanın içindeki 750w psu hangi psu ? cw konusuna gelince nvidia suçun kendilerinde değil güç kaynaklarında olduğunu söyledi ne kadar doğru tartışılır ama voltaj dalgalanması minimum olan bir psu seçmekte fayda var cooler master v serisine bakabilirsiniz.
10 kartın 8 veya 9 u cwli bence bunu nvidia 700 serisini hemen bitirmemek için yaptı gördüğünüz gibi 780ti alırım dedim... değiştirme konusuna gelince değiştirmek zorundalar ama git gel yorar adamı aldın cwli götür yenisini al o da cwli 3 4 kart gelir geçer yeter lan ver ordan 780ti dersin![]()