Webhead
Dekan
Neyinden memnun değilsin ?bende mi 9t kullanıyom memnun degilim
Neyinden memnun değilsin ?bende mi 9t kullanıyom memnun degilim
şunu soyliyim hic bir ozelligini begenmiyorumNeyinden memnun değilsin ?
Ben dışarı çıkarken yanıma şarj aleti almıyorum o kadar rahatladım ki bataryasından memnunum sadece aksamları takıyorum hızlı şarj özelliği imdadıma yetişti desem yeridirBen de Mi9T kullanıyorum, şarjının bitmemesi dışında bir problem yok. Şarj aletini boşuna koymuşlar kutuya.
Madem beğenmiyorsun almasaydın o zamanşunu soyliyim hic bir ozelligini begenmiyorum
Bir iphone olmasa da EIS ile videolarda güzel iş çıkardığını söyleyebilirim. Gündüzleri kendi kamera uygulaması çok iyiyken geceleri ise GCam çok daha başarılı fotoğraflar ortaya çıkarıyor.KAMERA
Kamera ve video performansına çok değinmeyeceğim çünkü ben günlük hayatta sürekli foto ve video çeken biri değilim kamera ile ilgili şu kadarını söyleyim sınıfına göre kamerası gerçekten çok iyi 48 MP Sony IMX582 sensörünü kullanıyor video performansına yorum yapmak istemiyorum zaten videoda hiçbir marka İPhone'u sollayamıyor buna hemfikiriz diye düşünüyorum gelelim batarya performansına
Ve sınırsız ekran insanı mutlu ediyorBir iphone olmasa da EIS ile videolarda güzel iş çıkardığını söyleyebilirim. Gündüzleri kendi kamera uygulaması çok iyiyken geceleri ise GCam çok daha başarılı fotoğraflar ortaya çıkarıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca elinize sağlık.
Hocam zaten kamera konusuna hiç değinmedim çünkü ben günlük hayatta sürekli foto ve video ceken biri değilim video konusunda İPhone hepsini tokatlıyor bunda hemfikirizBir iphone olmasa da EIS ile videolarda güzel iş çıkardığını söyleyebilirim. Gündüzleri kendi kamera uygulaması çok iyiyken geceleri ise GCam çok daha başarılı fotoğraflar ortaya çıkarıyor.
Ayrıca elinize sağlık.
onun keyfi paha biçilemez ben sırf tam ekran tasarımı için Mİ9T aldım yoksa damla çentikli telefon da alırdım bundan sonraki telefonum delikli ekranlı veya ekran altı kameralı olacak pop-up tarihe karıştıVe sınırsız ekran insanı mutlu ediyor![]()
teşekkür ederim hocam 1 yıldır sırf bunun için pusuda bekledimElinize sağlık hocam güzel konu olmuş.
cok ovduler o yuzden aldımBen dışarı çıkarken yanıma şarj aleti almıyorum o kadar rahatladım ki bataryasından memnunum sadece aksamları takıyorum hızlı şarj özelliği imdadıma yetişti desem yeridir
Madem beğenmiyorsun almasaydın o zaman
@TheTruthHurts @Usain @Yusuf ÇALIŞ
Övülmeyecek bir telefon değil ki forumda o telefonu az önermedikcok ovduler o yuzden aldım