biraz ciddiyetsiz bir turnuva oldu, bu turnuvayı iptal edelim..
en kısa zamanda 2. turnuvayı başlatıp 1. turnuva ödülünü 2. turnuvanın ikincisine verelim, 2. turnuvanın birincisine ise daha farklı bir ödül verelim.
katılım ile ilgili yeni konu açacağım, o zaman hepinizi etiketlerim.
tabiki ilk olduğundan biraz sıkıntılı oldu ama düşünmek ve uygulamaya çalışmak bile güzel bence ama turnuvanın ilkini iptal etmeyin bence tamamlansın
Bu gece veya yarın 2. turnuva ile ilgili konu açarım, aklınızda uygulamamız gerektiğini düşündüğünüz kurallar var ise buraya yazabilirsiniz
Benim aklıma gelenler
-tek takım kısıtlaması getirilecek
-zaman kısıtlanacak.
-milli takım seçilmeyecek (brezilya, ispanya aşırı dengesiz takımlar)
-kaybeden takımlara turnuvadan son ana kadar kopmamaları için 1 puan verilecek, kazanan takımlara 3 puan verilecek
trnc kardeşim bu madde görüşülmeli bence" -kaybeden takımlara turnuvadan son ana kadar kopmamaları için 1 puan verilecek, kazanan takımlara 3 puan verilecek" bir de il mçta kırmızı kart gören oyuncu ikinci maçta oynamasın
turnuvayla ilgili bu seferde benim şahsi fikrim,turnuvadaki takımlar sadece milli takımlardan oluşsada diğer kulüp takımları seçilmese yani bir nevi dünya kupası maçları gibi ?
ne kadar acelecisin takımını bir kampa al turnuvaya iice hazırlandın herhalde@trnc haydi aç şu 2. turnuvayı artık
ne kadar acelecisin takımını bir kampa al turnuvaya iice hazırlandın herhalde
ABOO ne dedin sen bana çok pis dalacam sana maçta kırmızı kartları havada uçurtacam
ABOO ne dedin sen bana çok pis dalacam sana maçta kırmızı kartları havada uçurtacam