Akşam evde olamıcam işte sünneti var amcolunun. yarıına olur ?
akşam bir aksilik olmazsa 21:00 müsait olurum ölüm maçımızı yapalım da ızdırap bitsin artık :laugh: unutmadan uzun zamandır yenilmiyorum oynamadığım için :mrgreen:bende müsaitim şu iki gün için @vlkn1907
bizim maçlar geçsin ondan sonra öğretirim benBilader ben plase vuramıyorum allaseniz yardım edin ya. Bide yön tuşları yerine num'dan oynuyorum 5,1,2,3 ile oynuyorum. nası yapcaz onları.
bizimde cumartesiler mesaiye eklenecek gibi duruyo şansa bak......Şansa bak ya akşam sabaha kadar fifa resitali yapacaktım patron yarın iş var dedi hay şansın:crying:
Akşam evde olamıcam işte sünneti var amcolunun. yarıına olur ?
hazırlık maçı istermisintrnc dün akşam bekledim yoktun bugün oynayabilecekmiyiz şuan değilde 21:00 karşılaşmayı yapalım mı?
çok isterdim ama iş yerindeyim ancak akşam oynayabiliyorumhazırlık maçı istermisin
bilader ne bileyim ben foruma fazla bakmıyorum ki sen originden yazsana bana madem açık görüyosun beni .s daha şimdi baktım.@canabidin
originde online görünüyosun yapalım diyorum bari ona cevap yaz arkadaşım.bugün yapalım maçı bence.hafta içi pc yok yanımda. veya müsait değilsen söyle anlayışla karşılarız.
bu gece yapabiliriz uygun olursan.
inşallah bu hafta bitiririz şu turnuvayı hep aksilik oluyor
inşallah bu hafta bitiririz şu turnuvayı hep aksilik oluyor
diyorum ya bir aksilik oluyor diye ben buğün mesai kalacam akşam saat kaçta gelirim bilmiyorum eger erken olursa yapalım şu turnuvayı biraz uzadı zaten amaç eğlenmek ve heyecanben şu 2 gün müsaitim, cumadan pazara kadar yokum müsait olunca yapalım maçları
gameranger da oynanıyorsa bende katılırım
FIFA 12-13 Gameranger - Hamachi gibi yöntemlerle oynanmıyor