kkoray
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] bende varım :d şu sansızlığımı bir kırarsam iyi olcakaynı grupta değilmiyiz ya emir ya ben zaten ikimzlede oynamıyacan mı?
[MENTION=287660]vlkn1907[/MENTION] bende varım :d şu sansızlığımı bir kırarsam iyi olcakaynı grupta değilmiyiz ya emir ya ben zaten ikimzlede oynamıyacan mı?
@trnc ne zaman yapalım maçları,istersen ben şuan müsaitim.
bugün 5.40 ta sınavım var, ona gireyim bi.. sonra bayram tatiline giriyorum, istediğin zaman yaparız
Akşam dev derbi var desene valla dikkatli ol favori canabidin yanlış anlama ama iyi oynuyor sana özelden taktikde verebilirim hazırlık maçı yapmışlığım var@canabidin akşam maç yaparız
kardeşim zaten 20sine kadar süre var olmadı artık çaresine bakılır valla üzüldüm kardeşim inşallah halledersin sıkıntını@trnc benim için biraz zaman verebilirmisin şuan fifa 13 key hileli çıktı onu düzeltmeye çalışıyorum
Akşam dev derbi var desene valla dikkatli ol favori canabidin yanlış anlama ama iyi oynuyor sana özelden taktikde verebilirim hazırlık maçı yapmışlığım var
bu maçları blogtv den felan canlı yayınlanıp izlesek süper olurdün bir iki maç yapalım dedik bende sorun vardı farkettim sert rakip olduğunu aklım falan başka yerdeydi şimdi akşam tamamen oyuna konsantre olmam lazım yenmek için
HEA böyle bi hata yapmaz. oyunu aldığın yer rus keyi satmıştır sana o yüzden oyun origin hesabından silinmiştir..
H
Live chat midir neydi işte ondan konuştum.Öyle dediller.
Peki orgin hesabından silinince hesaba neden para yatırsınlar?
H
Live chat midir neydi işte ondan konuştum.Öyle dediller.
Peki orgin hesabından silinince hesaba neden para yatırsınlar?
Yaparız bilader kaç gibi girceksin ?@canabidin akşam maç yaparız
bu maçları blogtv den felan canlı yayınlanıp izlesek süper olur